Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 8

• 52 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Не ми харесва.
Познавах един младеж с това име, неудобно му беше да се представя, наричаха го Цецо.

# 286
  • София
Здравейте момичета. Имам един въпрос. Какво мислите за името Цезар, на галено Цези?
Така сме решили да кръстим синът ни, но до сега не срещнах нито едно позитивно мнение, било име за куче ,ще ли да му се смеят и не знам си какво.  Благодаря предварително  Grinning

Трудно ще му е с такова име, предизвиква много асоциации, а в училище като започнат да учат история - ще го скъсат от подигравки. На мен името не ми се струва супер странно, но не бих си кръстила детето така.

# 287
Не ми е странно, но и не ми харесва. Съкратеното Цези пък хич, Цеци е много по-добре.
Без да искам да те обидя и понеже сама си питаш, преди да дочета поста ти, още при споменаването на Цезар, в главата ми се появи образ на доберман Crazy

# 288
  • София
Аз точно в момента гледам един испански сериал, където има Цезар, затова не направих асоциацията с доберман, но да - като се замисля, първо ми хрумва Гай Юлий и доберман.

# 289
Цезар буди у мен асоциацията с император, каквото вкъщност е и значението на името.
Не бих го ползвала за име на мой син, тъй като не мога да гарантирам, че ще изглежда като такъв, а името носи заряд.

# 290
Цезар си е кучешко име по нашите ширини и не бих го давал на дете .

# 291
Не ми харесва ни за дете, ни за куче.  Crazy

# 292
Имах учител по литература и класен ръководител с име Цезар (Давидов).

# 293
Не ми харесва Цезар. За мен е кучешко.

# 294
  • Ланкър, планините Овнерог
Не ми е странно, но и не ми харесва. Съкратеното Цези пък хич, Цеци е много по-добре.
Без да искам да те обидя и понеже сама си питаш, преди да дочета поста ти, още при споменаването на Цезар, в главата ми се появи образ на доберман Crazy

При мен е немска овчарка.
За "човешко" име не ми харесва

# 295
  • Най-красивата страна
Не бих си кръстила детето Цезар.Ще отнесе много подигравки в училище.
У нас това е подходящо име за немска овчарка.

# 296
Стана ми мъчно за всички йоркита, които никога няма да бъдат кръстени Цезар  Mr. Green

# 297
  • Бургас
Е не е само за немска овчарка,де. Един комшия имаше изключително злобен пинчер,който се казваше Цезар. На галено му викаха Цецко Simple Smile Много беше смешен милият Цецко,като лаеше чак подкачаше.

# 298
И аз съм виждала едно миниатюрно кученце, колкото бълха, което се казваше Цезар. Викаха му Цезаре!

# 299
  • Сопот, Пловдив
Делинда винаги ми е звучало хем симпатично, хем не толкова шантаво.

Делинда ми е толкова любимо  Heart Eyes ! Пробутвам го под път и над път по темите, никой не ме отразява.  Laughing Явно ще си остане за моята евентуална дъщеря.  Simple Smile

Цезар не ми харесва, не защото е чуждо или кучешко, не ми е благозвучно. Но не ми е твърде странно, по-скоро симпатично странно ми е, ако се абстрахирам от звученето.

Общи условия

Активация на акаунт