Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 8

• 52 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Сопот, Пловдив
Най-малкия Бялко, който знам, е колкото мен, другите са над 60 наистина. Но мислех, че е познато име.  Crazy

# 526
Бялко чувам за първи път.
И аз.
Чувала съм името Белчо, но не и Бялко.

# 527
# 528
И аз за Елин Пелин се сетих веднага, че "На браздата" за волът Белчо го помня още от началните класове.

# 529

Хаха, явно не само волове носят това име. Иначе и аз ги помня Белчо и Сивушка.

# 530
  • Ямбол
Нинелла

# 531
  • Сопот, Пловдив
Ефроси - видях по ТВ, към 30-годишен мъж беше. Сега изведнъж не съм сигурна Евроси ли беше или Ефроси. Знам, че вероятно корена му е от гръцкото Евфросина, но в подобен вариант за първи път го виждам.

# 532
Днес в магазина, в който работя влезна едно мургаво семейство с три мънички момиченца. Викаха след децата Ашли и Шанелка, предполагам Шанел в оригинал. Първото не е много хард, но второто заслужава да се отбележи Mr. Green. Яд ме е, че не разбрах бебето как се казва Crazy

# 533
  • София
Днес в магазина, в който работя влезна едно мургаво семейство с три мънички момиченца. Викаха след децата Ашли и Шанелка, предполагам Шанел в оригинал. Първото не е много хард, но второто заслужава да се отбележи Mr. Green. Яд ме е, че не разбрах бебето как се казва Crazy
О, това ми напомня на една площадка лятото, на която бяхме спрели имаше две муркавелки и детето на едната се казваше Барби.

# 534
  • Ямбол
ВИрсачИ?

# 535
Ахахахахаха не не ще ме съсипете..Барби и Шанел?  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 536
Добре де, Шанел не ползват ли турците? Ако да, то тогава циганите може да са били от турските цигани, каквото и да значи това.

# 537
  • Shumen, Bulgaria
Ноелия
Кайра

# 538
  • София
Добре де, Шанел не ползват ли турците? Ако да, то тогава циганите може да са били от турските цигани, каквото и да значи това.

Абсолютно  Peace Имат и Шанел, и Шана  Peace

# 539
А Шанел френското ли са взели или значи нещо на турски?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт