Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 8

• 52 302
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Уляна май е украинско име ,ако не се лъжа.Аз бях ходила при една гримьорка казваше се така.
Мирая-една позната детенцето й се казва така,на мен ми харесва.
Ама Джак Антъни ,Луи-Ив,Мериан са направо изгъзици.Имам познати си кръстиха детето Пабло,друга пък Винченцо,една я бях чула да се провиква на детето си Патрисия... hahaha

# 631
  • София
да се включа и аз в темичката,интересна ми е ... Laughing
работя с хора всеки ден и чувам и записвам какви ли не имена...Аглая.Капламаджиев (фамилия ),Ален (за мъжко име),Анушка,Кушов,Ханзъров,Балина.Дамаскинов,Галатея,Верджин,Веслава,Виша,Влорика,Възкрасен,Гюлка,Дирухи Кокошян,Жан,Желез,Женина,Живана,Имрем(турско име),Кица,Корнел,Кортеза,Лимонка,Макар(и не мен ми беше мн странно като го видях ,а през името и фамилията са съвсем нормални БГ имена),Маламка има и още ама друг път ще преровя за още

Аглая е старогръцка богиня, а името става популярно покрай романа на Достоевски "Идиот", преди години беше много харесвано в България, аз имам 3 познати с това име. Макар е типично руско  Peace

Обаче другите са просто прекрасни  Peace

Колкото повече чета темата, толкова повече се възхищавам на човешката фантазия. Горките ясленчета  ooooh!

# 632
  • UK
И Сия ли вече е станало Сиа?  Crazy

# 633
И Сия ли вече е станало Сиа?  Crazy

Мдам, както и Мариа.

# 634
Неее, това е като СИА - продуцентите на Под прикритие  Laughing

# 635
Парунка,Пасю,Паун,Паунка,Песина,Петрушка,Победа,Сръбка,Станиела,Станушка,Степанида.Ей това ме разби,не бях преглеждала имената в системата ни...Триантафалия

# 636
  • Бургас
Георгица, Алека, Добрян, Цанислава, Симонета, Маргит, Беатриче, Ивац, Чаяна, Дезимира, Панка, Еленица, Иверина, Радея, Регина-Оквария, Петра-мария, Виша, Китка, Петруника, Ангелиан, Изидора, Мелания, Евлогия, Паско, Хубавена, Янкул, Здравослава, Геника, Ружана, Вергина, Маня, Амфиса, Нева, Десимиляна

# 637
Нева беше сериозно обмисляно за моята дъщеря Simple Smile

# 638
  • София
Симонета се казва най-добрата ми приятелка от ученическите години, изобщо не ми е странно Simple Smile

Триантафалия е...  smile3544

# 639
Симонета е като Жанета - умалително на Симон ( Simone - Simonette)

# 640
  • София
Триантафалия - ми звучи като тежко заболяване

# 641
  • Бургас
Раяна, Рамона, Адреан-Руди, Дамян-Руслан, Белен (момиче), Анабел-Дарлиин, Христалена, Риана, Здравена, Девор, Хелиана, Роландо, Жоржета, Марк-Антоний, Зои, Евдоким, Адалберт, Канна, Нед, Ездра-Андонай, Иван-Велизар, Рея, Ирис, Майла, Свиден, Карол, Цеца - малки деца 

# 642
благодаря за отговора  Simple Smile

То Пени си го има  Grinning Но е от Пенелъпи  Simple Smile
да  Laughing - галено на Пенислав  Joy

# 643
Триантафалия - ми звучи като тежко заболяване

Тежка диагноза - троен фалос.

# 644
Китодар и Гергин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт