Есенна КАНАДскА малко преди зимата ;-)

• 45 184
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • Лавал-Пловдив
Вери, точно където си в момента, за да прочетеш моя пост, скролваш нагоре до върха на страницата и там вдясно трябва да видиш линк Използвай старата визия. Кликваш и готовооооо.  Hug

# 661
Благодаря, оправих го. Simple Smile

# 662
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Здравейте,
гледате ли олимпиадата в Сочи? Подкрепяте ли кандските състезатели?

мамамия много са ви готини пингвините в зоо Калгари..слоновете си заминават на пролет.. може да отидете да ги видите за последно....било им скучно и отиват във Вашингтон да си играят с други слонове... Laughing

# 663
  • Калгари, Канада
Аз го знам бутона за старата версия, ама не винаги го ползвам.

Пуснала съм да се записват някой от състезанията от Олимпиадата. И ще гледаме малко, ама не сме запалени по гледане на спортове. Яд ме е, че изпуснах кънките на лед, те ми харесват, особено двойките.

Ще е добре Канада да вземе повечко медали тази Олимпиада  Laughing Нали сме и канадци.

Слоновете не само им е скучно, но им било и студено. Не било благоприятно да живеят в такива условия. Ех, що някой нас не премести на топло, и ние изпадаме в депресия през дългата зима.

Пингвините са сладурски и имаме доста видове, но малко трябва да им разширят къщичката. Ей на, да вземат на слона. И да докарат бели мечки, климата го позволява.   Wink

Майтапа на страна, но днес ми е студено и мрачно. Искам на топло, но прохладно, може под палма.  Heart Eyes

# 664
Откриването беше повече от разкошно но вярвам че всички сте го гледали и си имате своите впечатления. Ние го гледахме няколко път. На Мишел много й хареса. Гледаме и фигурното пързаляне.

На топло ще се пренесеме ние скоро. Тази година за 2 седмици.  Heart Eyes

Тук днес едно хубаво и мамещо слънчице.  Wink

# 665
  • Vaudreuil Canada
Яд ме е, че изпуснах кънките на лед, те ми харесват, особено двойките.

Споко ще има още тия дни Simple Smile

И аз записвам като видя че не смогвам да се доредя за телевизор  ooooh!

А сезона на депресиите май е нападнал доста народ ... стягайте се иде лято  Mr. Green

# 666
А сезона на депресиите май е нападнал доста народ ... стягайте се иде лято  Mr. Green

Дано лятото е такова, каквото го очаквам  Mr. Green
Нещо зимата ми дойде в повече, риненето на сняг започва да ми писва. Започвам да си мисля, че няма да видя зелена трева. Не съм се навличала с толкова слоеве от ..... дори не помня откога  cold

Nature Sunny   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 667
Ето програмата на кънките:
http://topsport.ibox.bg/news/id_822340552

# 668
Здравейте,

Имам въпрос, ако знаете, ще
съм благодарна.

Дете, което сега завършва 7 клас в България, от септември ще живее в Онтарио.

Какви документи трябват от сегашното училище, за да бъде записано в Канада? 8 клас на какво се равнява там -8 grade или друго?
Благодаря

# 669
  • Калгари, Канада
Откриването го изпуснахме, ще го търся он-лайн, ама още не съм се наканила.

Вчера гледахме малко с децата, голям кеф беше като канадците взеха златен и сребърен на бъбунките (не знам как му се вика) и скоковете със ски при мъжете.
Децата питаха, къде са българите. Има ли някои българин с възможност за добри резултати? Не съм запозната. Ние гледаме по кратката процедура, най-важното от деня и главно разбира се показват за канадците.
После ще видим какво се е записало тази нощ.

Вери, благодаря за линка, и за фигурното ще търся записи като се наканя.

Топлото идва, ама никак не се вижда.  Stop Тъй че ще чакаме, нямаме избор.

Днес мина интервюто на Марти, сега ще чакаме да ни звъннат март месец и да ни кажат в коя група ще е. Аз много искам да е сутринта, че ще ми е по удобно.

karkade, тука децата ги слагат по възраст.
 Grade 1- 6
 Grade 2- 7
 Grade 3- 8
 Grade 4- 9
 Grade 5- 10
 Grade 6- 11
 Grade 7- 12
 Grade 8 -13
 Grade 9- 14
 Grade 10- 15
 Grade 11- 16
 Grade 12- 17
Но предполагам някоя мама от Онтарио ще се включи скоро с по-подробен отговор.

# 670
Здравейте, девойки, не съм писала от цяла вечност. Нито олимпиада гледам, нито нищо, не мога да се доредя до телевизор...
И на мен много взе да ми писва от зимата, много сериозно започвам да обмислям възможностите за нова имиграция, но Божа работа, както се казва.
Да питам нещо по-запознатите - има ли вариант човек, на когото плащат на чек да си плаща данъци периодично през годината вместо да го облагат накуп веднъж годишно? Ще съм благодарна, ако споделите опит или ме насочите къде да чета.

П.п. Ако някой знае за предприятие или фирма, което търси електротехник (apprentice), без значение на провинцията, да свирка.

# 671
karkade, когато дойдохме, малкият ми син беше завършил 6 клас в България. Тук го записаха направо в 8 клас.
Имахме удостоверение за преместване от Бг и медицински картон с ваксинациите. Не помня да са ни искали нито едно от двете. newsm78
Записахме го само с permanent resident card.
В Торонто живеем.
mamamia ти е дала възрастите. И аз мисля, че така определят децата в кой клас да ги сложат.

# 672
И на мен ми е в повече зимата, и студа и снега и всичко. Вече изобщо не вярвам, че и нашата улица ще изгрее слънце...
Олимпиадата не я гледам, и аз не стигам до телевизор, каквото чуя по радиото в колата или от моите мъже - те са по спортните предавания.
На този състезател, Микаел Кингсбъри, майка му Julie (написано на бг името изглежда ужасно) е в един курс по зумба заедно с една от моите колежки. Та майка му й разказвала, как преди десетина години, в неговата стая, над леглото той бил нарисувал емблемата на олимпийските игри и казвал - "Един ден ще бъда там". Как всеки път, когато тя му стяга куфара му слага малки дребни подаръчета, нещо като традиция. Браво на момчето, нищо, че е сребро, има още олимпиади пред него!

# 673
Николова, на 6-ти сме. Simple Smile

# 674

Общи условия

Активация на акаунт