SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 469
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
О, така ли станА Grinning ?!

Галя Hug Hug Hug,
Да ви е жив и здрав, лаком и поспалив Laughing , а ти да се възстановиш бързо и безпроблемно!

Ще ти пазя топло Whistling това, докато се върнеш да си го поемеш:

# 46
Запис в новата тема и голямо благодаря на Импалка. Много е хубава!  Heart Eyes
За епизода нямам какво да кажа, защото още не съм го гледала  Embarassed, но довечера съм пратила децата при баба им и познайте какво ще правя.  Mr. Green

Галче, честит ти син!   bouquet  Жив и здрав да е, само да спинка и да папка и голям да порасте! Hug

# 47
  • В средата на времето
Гале, жив и здрав да ви е малкия Георги! Hug

# 48
Гале , да ви е жив и здрав малкия бебок и голям юнак да порасте !   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 49

Да си кажа за епизода.Както споменах и преди, много ми хареса.Имаше неочаквани неща като например, когато Дийн изгони с онзи символ ангелите.Това със Сазекиел не го очаквах също.Интересно ми е Сам не го ли усеща ангела в себе си.Когато Луцифер беше в него, го усещаше.Хареса ми и разговора на Дийн и Кастиел, Краули в багажника, конника Смърт. [...] Сега си мисля вие как мислите като Сам се оправи, Езекиел ще си тръгне ли от тялото му или пък нещо ще стане и няма да иска?
Иска ми се, имам нужда Зики да остане положителен герой, нооо времето ще покаже Laughing . Надявам се да успее да излекува Сам, като междувременно самият той се възстанови (чрез енергията на душата на Сам, нали? Rolling Eyes ), и след това да го напусне. Както писах и по-рано, нямам търпение да се насладя на играта на Джаред, превъплъщаващ се в двата различни образа. И аз не мога да си обясня как няма да разбере за ангела в себе си. В промото за следващия епизод има доста интригуващ момент, когато очите на Сам засияват, т.е. ще има проявления и може би нови способности. Нима постоянно ще му бъдат изтривани спомените?!
Хубаво ще е Дийн да има някаква по-значима роля през този сезон, свързана с Рая, ангелите или каквато там ще е основната сюжетна линия и митологията на сезона. Може би ще има някакви изпитания, задачи и в ангелската плочка?
Отделно са добрите стари демони, Адът, научаването на много нови неща от архивите на Книжовниците... Ехаа!
Най-общо казано, засега, следпремиерно, имам мноооого добро предчувствие за сезона. Дано Praynig !

# 50
# 51
  • В две мънички очи...
ЕЕЕ тъкмо на време - честито бебе на Галя, честита ни нова тема и сезон Simple Smile

Още не съм гледала първата серия.

# 52
# 53
Мистик дали роди и тя един малък Дийн? Нещо се губи. Grinning

И аз изгледах и ми хареса, но ми беше малко скучно в главата на Сам, докато не се появи Смъртта, де. Макар че беше хубаво да видя пак Боби. Heart Eyes

# 54
Мистик дали роди и тя един малък Дийн? Нещо се губи. Grinning

И аз изгледах и ми хареса, но ми беше малко скучно в главата на Сам, докато не се появи Смъртта, де. Макар че беше хубаво да видя пак Боби. Heart Eyes
Да,има си момиченце Емма   bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на нея да е жива и здрава малката и много,много да ги слушка  Heart Eyes

# 55
Честито и на Мистик.   bouquet Да е жива и здраво детенцето и и много да я радва.

# 56
Честито на мамите  bouquet Да ви слушат децата, да ви радват и да станат голеееееееееми сладури Blush

# 57
Мистик тук  Mr. Green
Благодаря Ви момичета   bouquet
Честито Галче пожелавам ти бързо възстановяване, спокойни нощи  Wink Да Ви е живо и здраво детенцето  Hug Hug
Да се върна на момчетата  Mr. Green изгледах и съм  Crazy хареса ми. Дийн очарователен и всеотдаен както винаги. Зарадвах се на появата на Боби и Смъртта /той ми е много интересен персонаж/ И сега какво Зики /Импалке  Wink/ още ли е в тялото на Сам или?  newsm78
Имам много въпроси отностно серията, но по-късно  Mr. Green
Дийн ще го  bash как можа да затвори Кралят на Ада във багажника  hahaha

# 58
Ех,колко хубаво,колко много мами има   bouquet

Да,Мистик и мен Дийн ме изкефи с king of hell в багажника  hahaha

# 59
Аха, аха Party ! Обебихме се всичките за тази година. Много съм щастлива!

Мистик Heart Eyes ,
Честита радост и на теб, мила! Да ви е жива и здрава Емма! Като му дойде времето да ѝ предадеш отличния си вкус за сериали и мъже Laughing .

И сега какво Зики /Импалке  Wink/ още ли е в тялото на Сам или?  newsm78
Да, в него е и ще остане известно време. То кой не би Mr. Green ?!
PS. За 'Зики'-то цитирах Джаред. Вероятно е нещо като официално галено име на героя, използвано на снимачната площадка, сред акторите и екипа.

Заглавия и график до средата на сезона:

Общи условия

Активация на акаунт