SUPERNATURAL: I’m ready for more

• 50 134
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • # супернатурална #
добро утро

като фрагмент от еротичен танц  Heart Eyes

hahaha

# 271
Година серия. Не разкриха нищо по линията на сезона, т.е. за ангелите, но пък се посмяхме с Дийн като куче. Отново беше сладур. както винаги де Mr. Green
Само ме дразни Зик, Сам така ли не се усеща newsm78 Друг път би ровил и т.н. а сега доста дълго време не знае какво става. Мисля, че като разбере ще има бих драма #2gunfire Laughing но ще видим Whistling

# 272
добро утро

като фрагмент от еротичен танц  Heart Eyes

hahaha

hahaha hahaha hahaha

# 273
# 274
Описание на 9.08 "Rock and a Hard Place":
SAM AND DEAN REUNITE WITH SHERIFF MILLS — Sheriff Mills (guest star Kim Rhodes) calls Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) for help investigating multiple murders in her small town. Discovering all four victims belonged to the same church chastity group, Sam and Dean decide to infiltrate by joining the group themselves [ Joy ]. When Dean disappears, Sam and Sheriff Mills realize whatever they are hunting has taken Dean too and team up to rescue him.
John MacCarthy directed the episode written by Jenny Klein.

Хъм, хъм, тази жена все остава само със Сам, уж за да помага за откриването/спасяването на Дийн. А дано Whistling Mr. Green !

# 275
Новини и за 9.11 "First Born"

http://www.hypable.com/2013/11/06/supernatural-season-9-tim-omundson/
‘Supernatural’ casts ‘Psych’ favorite for hellish role

Supernatural has cast Psych favorite Tim Omundson for a season 9 role.
News first broke about Omundson’s casting via Twitter when the actor confirmed that he will be on the show.
As if this news couldn’t get any more exciting, E! Online reveals that Omundson will be playing none other than Cain of Cain and Abel.
This news comes on the heels of the reveal that Supernatural would be introducing a retired demon who used to train the Knights of Hell.
This demon — Cain, as you may have guessed — was known as the Father of Murder, though he quit his wicked ways for love. However, E! hints that Cain, who will be introduced in an episode titled “First Born,” may be sticking around for a while to complicate things.
Considering Supernatural‘s love of brotherly stories, the Cain and Abel tale is an obvious choice. However, Supernatural always puts a unique spin on popular lore, so we’ll be curious to see how the writers spin the Biblical story.
In the hands of fan favorite writer Robbie Thompson, though, it’s bound to be good.

Актьорът ми изглежда голяма смешка Laughing . Ролята му и набърканата митология обаче звучат интересно.

# 276
Добро утро  Hug

# 277
Фотосесия на Миша за списание Bello.

# 278
Много готин  Peace

# 279
Гледах четвърти епизод, може малко да съм закъснял, но тия сюжети съм убеден, че сценаристите вече ги пишат на две водки и три тревички. Магьосникът от Оз, гарниран със саундтрак на AC/DC - безценно Grinning

П.П: Че и аз съм фен, фен съм, ама това фенките направо равни нямате. Трите поста предишните само със снимки...  направо размазвате..  #2gunfire

# 280
  • гр. София
Злате, чудни снимки!  Grinning

Епизодът - поредната чаша боза. Все едно гледах "Д-р Дулитъл". Чудех се кога ще дойде Еди Мърфи.  ooooh! Такава тъпня скоро не бяха показвали. Като сравня този епизод с епизодите от първи сезон ми се струва, че са два коренно различни сериала. Поне историята с откачалката, която яде разни гадории, беше добре.
Взе да писва във всеки епизод след намесата на Езекиил Сам да има някакви съмнения, че нещо не е като хората, да пита Дийн какво е станало и Дийн да замазва нещата с измислица. Това изобщо не отговаря на персонажа на Сам, какъвто го изграждаха сезони наред. Реалистично би било най-късно след втората подобна случка да вземе и да се разрови какво точно става и защо има моменти, които не може да си обясни или не помни добре.
Отделно Езекиил нали каза на Дийн, че Сам може да го отхвърли когато си поиска, но тогава ще умре. Е как когато си поиска, като не подозира за него и не знае, че е в тялото му?
Чудя се сценаристите вярват ли, че този епизод беше смешен наистина?  Tired
Имаше някоя и друга физиономия на Дийн и това е.

П.П: Че и аз съм фен, фен съм, ама това фенките направо равни нямате. Трите поста предишните само със снимки...  направо размазвате..  #2gunfire

Туй е положението, Сийке.  Mr. Green
В женски форум е така.  Laughing
Иначе за водките и тревата съм съгласна.

# 281
http://www.tvguide.com/News/Mega-Buzz-Supernatural-Spoilers-1073036.aspx
Can you give us any more information about Bartholomew on Supernatural? —Gina
ADAM: Let's just say that he might pose a few more problems for the Winchester boys than previous angel Naomi did. "Bartholomew set out to be a headhunter to kind of rule the roost, whereas Naomi was more in the business of trying to preserve heaven and ruling that landscape," Jensen Ackles tells us. "With that comes [new] rules of the game." And those new rules are likely to more deadly. "Bartholomew is malicious in a way that Naomi wasn't," Misha Collins says. "She would engage in torture, but there's something more sinister about Bartholomew. He seems to me to be less sympathetic."

# 282
  • гр. София
michael13, забравих да те питам - я кажи коя от жените в сериала ти харесва най-много. Коя е на второ място? На трето? Можеш и снимки да сложиш.  Simple Smile

# 283
Според мен епизодът имаше някои забавни моменти, но наистина вече е прекалено често Езекиел да се появява и да помага.Странно е Сам да не се чуди за случващото се.Единственото обяснение , за което се сещам е, че може би той има своите съмнения, но вижда, че Дийн постоянно намира някакви обяснения за случващото и затова си мълчи, чакайки да види някакви признаци какво наистина се случва.

Отделно Езекиил нали каза на Дийн, че Сам може да го отхвърли когато си поиска, но тогава ще умре. Е как когато си поиска, като не подозира за него и не знае, че е в тялото му?

Сам може да го отхвърли само когато разбере, че Зеки е в него.То това е смисълът Сам да не знае, че е обладан от ангел. Peace

# 284

Общи условия

Активация на акаунт