Инат и характер вече проявяват и нашите СЕПТЕМВРИйчета все по-палави стават!

• 30 099
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Моята  мома днес си проспа консултацията. Отидох ,но вече беше късно бяха се събрали болните. Така че имунизацията по -нататък.Аз и без това не исках да я слагам, но се надявах, че ще я изтеглят поне. Силно се надявам вече да е стигнала заветните 8 килограма.
 Лина утре съм в центъра цял ден, ако искаш обади се да се видим. Сигурно ще бъда с другата Калина  Simple Smile. От 10,00 има лекция в Рубаята на Богориди.

# 181
Здравейте, момичета.
При нас мъките определено са от зъби... тази сутрин изпадна в криза както си трябва. Така плака милото и стиска устенца.... Не издържах да я слушам 1 час как се дере и й дадох панадол и сега спинка сладко. Много я болеше, личеше си.....
Вчера пък за първи път я заведох на детска площадка. Бяхме с Инна и Коко. И разбрах, че ще съм от онези майки, които пазят децата си като очите си... Ами само гледах за сополи в дургите деца, за кашляне. Не й давах да се докосва до деца, даже да е наблизо... ужас   ooooh!  Mr. Green И фактът, че всяко дете си взима, която му дойде играчка, ме бобърква.... Али и Коко да си ги разменят, ок.... ама другите.... Луда съм ей  Mr. Green Няма да вирея лесно по тея площадки май, ама детето там иска вече  Crossing Arms

# 182
Добро утро
Стаси ти верно си луда /да не ми се обидиш/ Казах ли ти аз че е от зъби. И сега да те вманиача още повече - често децата носят вируса и магат да заразят околните още преди да са им тръгнали сополите, такааа чееее никакви детски площадки.
Ние с Нико към 11,30 идваме на парка - дано Пламен стиска до тогава....че да му дам бодитата

# 183
Край! Никакви площадки  Naughty хахаха Не не, трябва да се пречупя аз някак. Ама съм адски дръпната и мразя много хора накуп, тежко ще е  Mr. Green
А дет се похвалих одеве, сега пак се дра и то пак на сън.... зъби са, ясно е вече  ooooh!
А пък тези бодита от Джордж са уникални, не знам дали си взимате редовно, но аз само такива ползвам. СУпер памук и колкото и да се дърпат, нямаскъсано за разлика от българските...

# 184
Стаси ... не, че нещо, ама в яслата няма как да я предпазиш ог сополиви и кашлящи деца Mr. Green
Колкото до играчките, аз също не дам малкия да взима от други деца, освен с тези които се събираме.

След малко тръгваме за ваксината ... като го гледам колко е щастлив сега, си представям какво чудо ще е след час  Crazy А тази ваксина, която е за 13-ти месец разбрах, че давала по-късна реакция, ако има такава де. Някой слагал я вече да сподели имали ли са проблеми. И трябва ли да дам нещо след ваксината  Whistling

# 185
Фейт ти като чуеш ваксина е аз като да чуя рядко ако /това след престоя ни в болницата/
Спокоооо нищо намя да стане, в ръката я бият, няма да вдигне температула и спри да четеш.......

# 186
Ах ти Фейти  Mr. Green знам знам аз, това се замислих вчера и как ги хранят с 1 лъжица  Mr. Green Аама мен сега ми е мания да я опазя до другия вторник за ваксината. Та затова ме е шубе повече от необходимото  Mr. Green

# 187
Аз не чета нищо за ваксините  Whistling
Не знаех обаче, че я бият в ръката ....

# 188
  • shumen
Зори,на нас ни е биха в крачето,а не в ръката.
Стаси и аз бях като теб,но се пречупих.Вече го водя по площадките,но не давам да го пипат по ръцете и да му взимат играчките,нищо че той всичко си дава.
Хайде ние излизаме,че тука ме е хванал за панталона и ме дърпа вече.

# 189
дОБРО УТРО,колкото може да е ,след безсънна нощ и циврещо дете.Маги е със хрема,лепна я от батко и.В този ред на мисли,Стаси след 2-рото дете малко или много ще претръпнеш,донякъде си права,когато зависи от теб я предпазвай,в случая с площадките,после обаче няма да можеш и да искаш.Взех изследванията всичко е в норма-хемоглобин 125.

# 190
  • Бургас
Аз пък я водя по площадките с кеф. Пускам я да си играе с другите деца, да им взима и да дава своите играчки.Искам да свикне да е сред други деца, да свикне да дели с другите и като вземе нещо да го връща без проблем.
Тета, ще ти звънна като се събуди Цвети. НА каква тема е лекцията?

# 191
Лина , твоето мислене е най-правилно. Така искам и аз, но усещам, че съм така заради моето отглеждане като малка. И мен така са ме пазили и помня баба ми как ме наставлява да не давам нищо, да не взимам нищо. И ако случайно дете е болно да бягам от него като от чумаво  Mr. Green ПРОМИТ МОЗЪК

# 192
Мина ваксината  Whistling биха я наистина в ръката  Thinking Надявам се всичко да е наред сега  Praynig

Стеф ... защо не дойде на срещата  tongue Mr. Green

Ън ... дано се размине само с хрема малката Praynig

# 193
Бих ти дала на заем да хванеш влака ... ама друг път  hahaha че и аз съм в същото положение  Mr. Green
Знам, знам - кога ли ще дойде Св. Паралей  Flutter

Стаси, сестра ми гледаше по същия начин малкия и сега е много болнав. Предполагам и ти си била като малка? Трябва да си обменят децата бацили, нали така създават имунитет. Аз също я пускам да си играе и да пипа по площадките.

# 194
оффффффффф Фейт  smile3555 , какво да ти кажа, седях 2 часа и чаках някоя от вас да дойде. И на края се усетих, че съм объркала парка (и града  Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт