Отговори
# 435
50 -ориджинЪл... Mr. Green

Та Ферка се е прибрала при Чепиците отдавна...ама Ме'емет има големи мАки...дъл е джингастрена Фера или не...? Thinking Не мой спи нощеска, не челастри Сехера и тя зе да се оглежда у Емко с влажен оФчи поглед...само дири контакти с цел финанси и да му се любува на воля. Та Ме'еметя целия у напрежение не мой трай поЙче и една сутрин ста'а от креватя и кай на Фера...тръгвай с менИ тъ водим на доФтУр та вида дъл са ти джингастрени ламаринти или не. Фера кат сЪ на е и кат зе да му крещи и ръкомаха...кай абе бастун ти ли менИ шЪ водиш на доФтУр?  #2gunfire Ти луд ли си бе...аз съм се заклела в корана бе калъф...нъл одиш съ дупиш секи петък у джамията не знайш ли ко е клетва бе тъпак...? #Cussing out #Cussing out
Ме'еметя така... Shocked Shocked Shocked кай си на акъла дет го нема...тая е джингастрена щом нИще да доди с менИ...и кай на Хатиджету скива ли ма лельооо тая не чесна...край ся ко шъ прайме инак що я е страх толкУ ooooh!
Фера от там съ наема от диванчИту...абе тъпак колко пъти ти казвам чИ нема да одим нийде с теби ...ти знайш ли как Емко не мой трай поЙЧе ама зарад мени си охлажда орейти в снега? А, знайш ли...кви мАки са тва...? #2gunfire Хатиджету слуша и само кай на Ферка...дъще слушай ся...нъл кат се кле беше честна...нъл знайш чИ ако лъжеш бог щи отрежи ушите? Щи отрежИ и носа и ше си ходиш грозна цел живот и тогаз нема те харесва никой и ше си останиш сама? Naughty
ОбачИ Фера непоколебима...продължава твърди чи не й е строшен джама... Whistling
Ме'емет не мой го пущи напрежението...не отразява Сехера и тя реши да му отмъсти кат си тръсне ушака на Емко ко правят с Ферка доле...и да изкара некой лев де.... :mrgree
n:
Па Емко кат съ напрегна и на другия ден кай на Ферка...ти що не ми каза тоя Ме'еметя ко иска ти прай...? Ела поне те изджингастрим та да му е пълна мъката...Ферка кай шЪ дода, ама вечИ немам пеньоар загубих го некъде последния път клат идвах при теби...Емко кай нищо....аз нема ти забелезвам, ща онуй напрежение дет е мноооу близо до него...а са в Униту...не мой я закара у туйлетната , чи мой ела аз щи събличам... Heart Eyesи млъкна чи отново почна уседоди ХандетУ и гръмна цел Истанбул...та така с напрежението си отиде дома са самообслужва. Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 436
Лека нощ от мен smile3524

# 437
  • София
Докато боледувах, се загледах в един друг сериал и чух много интересно съждение за любовта. Веднага се замислих за Фемир.

Утре ще напиша цитата и ще ми е интересно, какво мислите, че сега е късно и време за купон  Peace

# 438
# 439
КО става тайфата Stopту мЪ има ту мЪ нема Blushама до де оправя чоджуклар по креватите Blushшъшърдък станах #Crazyвлизам у фейса и гледам една от гъркините дето се следваме в туитър ми е пратила покана BlushМария Лаура FlutterГабче ти я знаеш Blushпратила ми тази снимка на Хазал
и ме пита знаеш ли на кой е ръката в дясно и ми пуска следващата на Чаги
  след това ми пише нашите момичета смятат,че е негова.......................
Тези снимки на Хазал излязоха във вторник Blushаз ги гледах,даже и постнах,но не обърнах внимание на тази с ръката Blushте гъркините и те като нас по Фемировата болест,ама викам чакай да видим пък наш'те момичета КО шЪ кажат по въпроса Hug Hug Hug

# 440
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
 dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 441
  • София
КО става тайфата Stopту мЪ има ту мЪ нема Blushама до де оправя чоджуклар по креватите Blushшъшърдък станах #Crazyвлизам у фейса и гледам една от гъркините дето се следваме в туитър ми е пратила покана BlushМария Лаура FlutterГабче ти я знаеш Blushпратила ми тази снимка на Хазал
Скрит текст:

Скрит текст:
Тези снимки на Хазал излязоха във вторник Blushаз ги гледах,даже и постнах,но не обърнах внимание на тази с ръката Blushте гъркините и те като нас по Фемировата болест,ама викам чакай да видим пък наш'те момичета КО шЪ кажат по въпроса Hug Hug Hug

Хахахаха, майтап няма, ама и на мен ми прилича на неговата  Joy

# 442
  • Още у мъглата ...
Лека на лягащите  Hug

Малко нежност и любов от епизодчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, не можах да ги наредя по ред, пфууу, мъчих се сто часа, ама са малко разбъркани  Grinning Heart Eyes

# 443

Мен, също като теб, здраво ме тресе ФЕМИРската треска, както знаеш!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В отговор на твоето парче, аз поднасям това!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 444
# 445
  • София
Лека на лягащите  Hug

Скрит текст:

....

Ох, не можах да ги наредя по ред, пфууу, мъчих се сто часа, ама са малко разбъркани  Grinning Heart Eyes

Страхотни  Heart Eyes

На последната снимка, точно след този момент, я погледна убийствено  Crazy

# 446
# 447

Ауууууу, ГабииииииииииHug какво ми причиняваш?!  Blush

Благодаря, великолепни са!

# 448
  • Още у мъглата ...

Жани  Hug
Готина е Мария Лаура и доста активна  Laughing
Е те по-големи разконспираторки и от нас  Laughing
Не че не ми се иска да е неговата, ама  newsm78 То трябва да викнем дедективско бюро  Laughing
Ама като гледам пода, на едната и на другата снимка са различни квадратчетата, ръката е без гривната с която е на другата снимка, а и Хазал не е от сегашния период, по-пълна е  newsm78
Пак ша гледам де, то ква работа друга имаме  Mr. Green
Освен, ако не ти е пуснала другата снимка само като мостра, че е Чаги  Grinning

# 449
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Лека на лягащите  Hug

ейййййй страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт