Отговори
# 480
  • У дома :)
Чакайте ся да ви разкажа къв сън сънувам снощи да кажете не съм ли изтрещела тоталнУ вечИ, та на работа съм и ни идва проверка и ни почват тва що така, онова що не онака и т.н. и по едно време ни питат абе вие интернет нямате ли,електронни пощи, откъде получавате нова информация и нашия шеф /в реала имам шефка/ им вика Ама те цялата информация я черпят от бг мама и аз ей тъй  Shocked #Crazy Shocked Shocked Shocked  и се събудих  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 481
  • София
Айде, че май скоро не е пускан  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 482
  • Още у мъглата ...
Еми... снимката на Хазал е след АФК и ако ръката е негова .... УРА  Joy

Дано да е неговата и да са двойка и да ни изненадат, ммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Оооо, ако е така. Отиваме в Истанбул, за да ги поздравим  newsm44 И се стягаме за сватба  Mr. Green

хахаха като каза сватба и това ме пита Мария(гъркинята)чакай да ви го постна направо питането

''whois going to marry them first ??? or all together  Heart Eyes

Няма first, направо ша са си together  Laughing

# 483
  • София
Чакайте ся да ви разкажа къв сън сънувам снощи да кажете не съм ли изтрещела тоталнУ вечИ, та на работа съм и ни идва проверка и ни почват тва що така, онова що не онака и т.н. и по едно време ни питат абе вие интернет нямате ли,електронни пощи, откъде получавате нова информация и нашия шеф /в реала имам шефка/ им вика Ама те цялата информация я черпят от бг мама и аз ей тъй  Shocked #Crazy Shocked Shocked Shocked  и се събудих  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy има си нещо верно тука обаче  Joy Joy Joy

# 484
  • Още у мъглата ...
Айде, че май скоро не е пускан  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Йо  Hug Heart Eyes
Мерси за Мико, лелеее, ама наистина отдавна не сме го пускали, пък и една от мойте песни (то тя май е на всички любима  LaughingHeart Eyes

# 485
  • У Диспансера ...♥♥♥
Cry Cry Cry Cry

# 486
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy има си нещо верно тука обаче  Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 Joy Joy Joy Joy Joy

# 487

hahaha hahaha hahaha

Скицаааааааааааааа!!!!   love001

На фона на песничката, която ни пусна Йо, Ви казвам сладки сънища и до утре, на кафе!

Лека нощ, сладки!  Hug

# 488
 newsm78 и аз досега под лупа я гледах и според мен е негова ...оха ако наистина е той ще се радвам много  newsm44 newsm44 newsm44

# 489
  • София
Габче  Hug Hug да бее, нещо ми стана тъжно  Sad ааааааааааи на днешния еп. с мама си говорим Гюлизар като и закачаше булото и и казва това було колко щастие и е донесло, а на тях  ooooh! newsm45

Дибии  Hug Hug лека нощ  Hug Hug

# 490
Ди  Hug сладки сънища Heart Eyes и до утре  Hug Hug

# 491
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Еми... снимката на Хазал е след АФК и ако ръката е негова .... УРА  Joy

Дано да е неговата и да са двойка и да ни изненадат, ммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Оооо, ако е така. Отиваме в Истанбул, за да ги поздравим  newsm44 И се стягаме за сватба  Mr. Green

Веднага, стягаме багажа и сме там,   newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 492
  • София

направо настръхнах Ирчееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes охх в душичката ми бърка тая песен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  а за колажчето ти си знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 493

Оооо, не, не, върнах се заради това!

Ирка,  Hug Hug Hug

Ох,  Weary Weary Weary

# 494

направо настръхнах Ирчееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes охх в душичката ми бърка тая песен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  а за колажчето ти си знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт