Отговори
# 645
Добро утро. Hug
Днеска излизат Дневниците да не забравите.

# 646
Добро утро  Hug Кафето и закуската днес са от мен

Скрит текст:

Скрит текст:
 Mr. Green

Радвам се,че снощи ви оставих рано и съм пропуснала магарешкото парти  smile3506

# 647
  • Под Сините камъни
Добро утро милички!Големи сте писерушки доста имам да изчитам,но преди това да ви почерпя. Днес с милото имаме годишнина
Скрит текст:
и кафенце за събуждане
Скрит текст:

# 648
Ха Гюнайдън херкеше джанъмки Hug Hug Hugвай бе чок сополиво парти е имало гюнгедже Blushлинийки,мерене на дължини Joy страшно е било  Flutterпетък е Partyпоследния работен ден за някой Blushслед тръстиката стягам багажа и дим да ме няма  travel малко на гости на мамини у ветровития Сливен Blushда ги видя аз Пепиту и dimosha к'во правят Joy Joy Joy
ади да турЯ едно Фемирско рано сабах,да ни е гот за през деня Heart Eyes

ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ,слънчев и приятен ден момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
п.п.Пепиноооооо ида джанъм ида бугедже съм там   bouquet   bouquet   bouquet
Ади тебриклер къз Hug

Скрит текст:
и аз за т'ва идвам в Сливен,че мамини 40 години семеен брачен съюз имат Heart Eyes
Ани Hugтенкс за кавалтъто и кайфенцето  Simple Smile

# 649
  • Под Сините камъни
Жани благодаря ти мила.Честит празник и на твоите родители.Още два пъти по толкова им пожелавам  Hug

# 650
Жани благодаря ти мила.Честит празник и на твоите родители.Още два пъти по толкова им пожелавам  Hug

дай боже живи и здрави да са ми само,друго не искам BlushПепи ще се чуем мила Hug

# 651
  • Под Сините камъни

дай боже живи и здрави да са ми само,друго не искам BlushПепи ще се чуем мила Hug
да това е най важното.Обезателно  Hug

# 652
Добро утро, сладки!  Hug

Никой няма да остане без кафе тази сутрин!  Wink

Скрит текст:

Не помня снощи на коя страница ви оставих, но със сигурност, не започваше с 4!!!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

И аз, явно, усетих накъде отиват нещата и се покрих за самостоятелно рев парти!  Cry Blush

Това не означава, обаче, че по-късно няма да навляза в атмосферата от снощи и да видя какво е било!  Blush

Нека днес да ни е много слънчево, по-малко ревливо, по-спокойно и усмихнато!  Hug

Скрит текст:

Пепини, честита годишнина! Много дълги години на любов, взаимност и споделеност Ви пожелавам! Бъдете щастливи!   bouquet

Прекрасен ден на всички хухавелки  Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 653
  • София
Добро утро,сладкиши Hug.Снощи рев парти е имало,добре ,че мен ме нямаше,ама пък е хубаво малко да си поплачеш и да ти олекне Grinning.
Ръката на снимката верно много прилича на Чачовата,ако е негова........ух ,майкоу Crazy
Пепи,Честита ви годишнина,пожелавам ви да много да се обичате,да говорите на един език и да остареете заедно,живи и здрави HugТова за теб:
Скрит текст:
Жани,Честит празник и на твоите родители,да са ти живи и здрави Hug
Хубав петък ви желая Hug

# 654
аз изчезвам Stop Stop Stop дългът ме зове Joy Joy Joy

ашкъмаааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Линко Hugмерси мила Blush Blush Blush

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оп,Добро утро от член на Трио ревли  Hug Hug Hug

# 656
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Снощи пак сте се вихрили  Peace

Пепи, честит празник на родителите ти   bouquet

Снощи споделих, че в друг сериал долових случайно репликите:

" ....Не си струва заради любовта да провалиш всичко. Цената на непозволената любов е необосновано висока и не си струва да я плащаш..."

Та, замислих се аз, коя любов си струва и каква цена е обосновано да се плати? Трябваше ли още в началото Фемир да се откажат, когато видяха, че ще е много трудно да са заедно  newsm78

Първосигнално всеки ще каже "НЕ", но в реала така ли щеше да е  Thinking

# 657
  • У Диспансера ...♥♥♥

Heart Eyes Heart Eyes

# 658
  • София
Жане, и ти имаш повод (пропуснала съм)   bouquet

# 659
  • У дома :)
Добро утроооо, кукавички  Hug
Гале Hug Ани Hug Пепи Hug Жани Hug Ди Hug Линко Hug Ирка Hug Миси Hug
Благодаря за кафетата и музикалното оформление  bouquet  bouquet
Пепи Hug Честит празник, желая Ви здраве, щастие,много обич и разбирателство  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жани  Hug Честит празник и на твоите мама и тати,  да са Ви живи и здрави още дълги години! smile3525

Прекрасен ден на всички  Hug Hug Hug Hug

Ирка Hug Страхотни Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айде и за ревлите по идна китка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт