Отговори
# 660
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aууууууууу, мнооооу празнично тукя... Laughing Laughing

Пепино, честит празник  bouquet Hug

Жани, честито и на твойте родители...  bouquet Hug

Ха, ся хаИр сабахлар Hug Hug Hug Hug Hug

Гушки за све... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Отивам да ремонтирам крилото. Whistling

# 661
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох за ръката щях да казвам,че се унесохме в рев снощи и не можах да се изкажа  Naughty
Гривната я беше подарил на брат си Аталайчо,а снимката на Хазалчик е нова,като я гледам ,така че има възможност ръката да е на Чачко,и аз така се загледах еми доколко можах да преценя и на мен на неговата ми мяза  Thinking
Пепини,честита годишнина с милото ви
Още много години да празнувате  Heart Eyes Hug Hug
Жани и на вашите,да са ти здрави и до теб и да празнувате заедно все така  Heart Eyes Hug Hug

# 662
  • У дома :)
Ооооо Зизу Hug Добро утро! Hug Heart Eyes

И за теб идна китка, чи много ги обичаш кат себе си  Mr. Green

# 663
  • София
Ако ръката е на Чаги, както ни се иска, според мен медиите ще гръмнат веднага. Най-малкото фенът, който е на снимката, ще разнесе новината навсякъде  Mr. Green

# 664

Толкова е .................. абе, нямам думи!!!  Blush Blush Blush

Жаниииии,  Hug Hug Hug и на твоите мили родители- честита годишнина!  bouquet

Иркааа, пак красоти и изящество!  Hug   bouquet

Супер ФЕМИРско от сутринта!  Heart Eyes

По още една  Hug и   love001 за всички!!!

# 665
Добро утро,

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички Hug Hug Hug Hug Hug

Пепи, Чистита годишнина, много здраве и късмет и щастливи семейни мигове!
Скрит текст:

Жани, честито и на твоите родители, много здраве и късмет и щастливи семейни мигове!
Скрит текст:
За твоята майка

Благодаря за закуските и кафенцата, взимам от второто  bouquet

На въпроса на Мишето, аз мисля, че една в една любов, ако тръгнеш да търсиш сметка какво ще стане, по-добре не я наричай така, това е нещо друго, за мен ако чувстваш нещо, изживей го до край, времето ще пощаже дали е истинско или не. И в тази връзка Фемир, изживяха безкрайна и изпепеляваща любов, в малкото им щастливи моменти, наистина видях много щастие, друг е въпросът че не им позволиха да го изживеят докрай с хепиенд, плазмодиЙ  fight gydi #Sniper #Sniper #Sniper

Радвам се че и аз не участвах в реВ партито, щеше да ми дойде в повече, но аз разпуснах добре.

Видях поста на Ирчето, коя е тази ръка, и къде са се снимали Хазал и Ча заедно  newsm78 newsm78 newsm78
Хубав и слънчев ден!  bouquet

# 666
  • София
Джейн, да съгласна съм. Поне изживяха някакви щастливи моменти (то май и в реала е било така  Mr. Green ). Недоизживяна работа. И за мен си струваше, но не с цената на живота на Фериа.

В същото време (онзи ден) един познат разправяше, как никога няма да създаде сем-во с голямата любов, защото тя е бурна и изпепеляваща и не е подходяща за сем-во и за цял живот  newsm78

А, какво да кажем за несподелената любов (любовта на Ханде към Емир; на Джансу към Емир; Гулсюм към Корай...)?  newsm78 На мен понякога ми става жал  Tired

# 667
# 668
  • Варненска клюкарка
Ох за ръката щях да казвам,че се унесохме в рев снощи и не можах да се изкажа  Naughty
Гривната я беше подарил на брат си Аталайчо,а снимката на Хазалчик е нова,като я гледам ,така че има възможност ръката да е на Чачко,и аз така се загледах еми доколко можах да преценя и на мен на неговата ми мяза  Thinking

Прилича да, и то много-бая здрава мъжка ръчица е Heart Eyes
Но на мен ми е по-интересно как я е хванал въпросния за ръкавчето, сякаш и казва "абе я върви тукЯ, кво ми се снимаш с разни мъже яяя " Naughty

пп Гушки и цунки на  все Hug

# 669
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе тръгнеш ли да разсъждаваш ,какво щяло да стане каква любов ще е това,то това да не е философия,там не се водиш от ума си и от доводите ,чувствата ти казват как да постъпиш,ако са достатъчно силни ще се бориш ,каквото и да става,ако ли не са еми значи  толкова е било любов  Peace То ако се водехме от ума си и да постъпваме така ,както ни съветва той,еми нямаше да има и грешки и разочарования от любов,нито песни ,нито стихове,а романтични филми още по-малко,защото нямаше да има кой да повярва в тях  Heart Eyes

# 670
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

# 671
  • София
Браво бе Ирче,ауууу,много красиво  bouquet
Белорче,ха-ха-ха,верно все едно така казва Mr. Green
Добро утро и на останалите Hug

# 672
  • У дома :)

Joy Joy Joy

Абе тръгнеш ли да разсъждаваш ,какво щяло да стане каква любов ще е това,то това да не е философия,там не се водиш от ума си и от доводите ,чувствата ти казват как да постъпиш,ако са достатъчно силни ще се бориш ,каквото и да става,ако ли не са еми значи  толкова е било любов  Peace То ако се водехме от ума си и да постъпваме така ,както ни съветва той,еми нямаше да има и грешки и разочарования от любов,нито песни ,нито стихове,а романтични филми още по-малко,защото нямаше да има кой да повярва в тях  Heart Eyes

И нямаше да съществува Триото ревли  Peace Heart Eyes

# 673
Привет. bye
Олеееее, гъркините са по-зле и от нас...ръката на Ча била, Rolling Eyes според мен не е, по-дебела е от неговата в момента.
Пепи, честита годишнина,  bouquet остарявайте красиво в мир и любов.
Жани, честита  bouquet и на твоите родители, още дълги години да празнуват тази дата.

# 674
  • София
Абе тръгнеш ли да разсъждаваш ,какво щяло да стане каква любов ще е това,то това да не е философия,там не се водиш от ума си и от доводите ,чувствата ти казват как да постъпиш,ако са достатъчно силни ще се бориш ,каквото и да става,ако ли не са еми значи  толкова е било любов  Peace То ако се водехме от ума си и да постъпваме така ,както ни съветва той,еми нямаше да има и грешки и разочарования от любов,нито песни ,нито стихове,а романтични филми още по-малко,защото нямаше да има кой да повярва в тях  Heart Eyes

Да, де, ама пък и без грам да разсъждаваш, знам ли  Tired Изключвам състоянието, в което мислиш САМО за родата, родителите и т.н.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт