Гимнастика и йога за бебета

• 1 472
  • 11
  •   1
Отговори
  • София
Темата е породена защото видях един шокиращ за мен клип, споделям го с вас. Каква гимнастика правите на бебоците си? Ходите ли на йога заедно с тях? А одобрявате ли този тип йога за бебета, която е демонстрирана в клипа? Shocked

# 1
Олеле  Shocked Що за йога?! Това според мен няма нищо общо с йога, камо ли за бебета. Аз виждам само жена, която си раздвижва ставите и бебе, на което му се вие свят.

# 2
  • София
бебето плаче през цялото време  ooooh!

# 3
OMG!  Praynig Клипът не го догледах до края.  Mr. Green Имах чувството, че е правен с кукла.  ooooh!

# 4
  • София
Тук, където живея, е много популярна гимнастиката за бебета. Всъщност не е точно гимнастика, а комбинация между масаж, разтягащи упражнения и такива за укрепване на мускулите. Но се прави от специалисти и няма нищо общо с показаното. Синът ми правеше през месец серии от 2-седмични сеанси, но никога не са го размятали по този начин. Правят се и упражнения, които спомагат ориентацията на бебето в пространството и пр, но тези ми се струват като за подготовка за космонавт.

# 5
Това трябва да е някаква гавра  ooooh!. Ужас.

# 6
Техниката била напълно безопасна, твърди въпросният Игор...Не знам, на мен ми се струва ужасно, и определено не безопасно. Crossing Arms

# 7
Като всяка новост свързана с бебетата и тази ни се струва странна, но може след време тези упражнения да са ежедневие за едно бебе.  Shocked
Този вид йога не бих пробвала върху бебето си.  #Crazy

# 8
Като всяка новост свързана с бебетата и тази ни се струва странна, но може след време тези упражнения да са ежедневие за едно бебе.  Shocked

Силно се надявам да не стане така!  Praynig

# 9
  • Пазарджик
Това докато го гледам и ми се сви корема. Моето едва го почуквах и съвсем леко го масажирах, в лявата половина на гърдичките даже много рядко съм пипала. И по коремче, да си вдига главата, хванати ръчичики и да се набира леко. Каране на колело и ръчичките в страни и после пред гърдите.
Това на този клип не бих го пробвала.

# 10
  • София
когато съм била на 1 годинка, баба ми ме е вдигнала от леглото само за ръцете и ми е извадила рамото, всъщност вадено ми е два пъти, много пъти майка ми ми е разказвала тази история. Много често ме съветва да внимавам с бебока си, да не я вдигам само за ръчичките защото ставите са им много халтави и може да и се извади много лесно... много уверено тази жена размята бебето според мен е вредно  Peace

# 11
Изгледах клипа със свито сърце.. каква е тази йога за бебета, това е мъчение...

Общи условия

Активация на акаунт