Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 897
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Бих искал да попитам има ли отзиви за Буба от Нови Искър?

И аз , моля

# 316
Някой бил ли е при Ивелина Христова от Ясновидци? Някакво мнение?

# 317
  • София
Някой бил ли е при Ивелина Христова от Ясновидци? Някакво мнение?

Аз съм пускала смс , но си имам едно на ум , че на смс не отговаря тя или поне не на всички, а помощници , така че не съм сигурна , но и на мен ми е интересно дали някой е имал личен прием при нея.Дали познава и каква е таксата  newsm78

# 318
записвам се да ви следя.относно Ивелина - пускала съм СМС и аз , но си имам едно наум.

# 319
ами, може ти да си Емилия. В темата имаш 3-4 коментара. В 3 хвалиш и препоръчваш Емилия, а в 4 коментар тази нова звезда от Горна Оряховица дето май сте си дружки и менкате клиенти?
Обаче дори не си правите труда да се поинтересувате за дадения човек/профил...по-същият начин аз се оказах Карла #Crazy

TopsyG, и ти не знаеш какво искаш...

точно... .
Всеки сам избира къде и как да си харчи парите. Така, че ........действай. Тегли ми една и им вярвай, какъв ти е проблема?

А относно за какво съм си направила труда да проверя - няма как да знаеш, нали?

Скрит текст:
ПП: Даже много се поинтерисувах - затова и имам инфо и то достоверно. Много мога да разкажа, но не е тук мястото, пък и не е коректно

'айде стига глупости вече,де! Някой си бил Емилия и тя била проверила. Що за пазар е т'ва,само празни приказки и глупави недомлъвки,ако имаш да кажеш нещо по темата-казвай,ако ще правиш празни коментари,изобщо не се хаби или доказвай,ако можеш /ама силно се съмнява/ Наисина ми писна да ми изкача темата с нов коментар и прочета н'яква такава простотия

# 320
Мисля да споделя и моя опит досега,въпреки че ситуацията остава неясна.
Симона - позна проблема и причините.Не ми помогна обаче.Срокът й вече наближава,но май е на път да стане обратното.
Галина-познава жената,но ме е предупреждавала ако не е в кондиция.Тогава излизат неточни карти.
Анелия Лечева-позна едната причина за проблема,другата-не.При последната ни консултация директно ми изстрелваше някакви отговори и не позна ситуацията или сроковете.
Емилия от Лондон-две консултации в рамките на няколко месеца.Позна хода на развитие,но за крайна развръзка ми даде два различни отговора.
Морисън-познава ми събития и срокове,но и на места беше неточен.
леля Искра-позна ми две събития.Два пъти й се обаждам и дава еднакви прогнози.Но за крайното развитие и тя като Емилия ми дава коренно различни прогнози.
Ники Узунов-през март предрече едно събитие чак за есента.Не вярвах да стане толкова напред във времето,но в средата на октомври стана факт.
Цеца от Надежда-гледа на карти и кафе и всичко излезе наяве.Позна доста събития,включително такива,които не вярвах да станат.
За крайната развръзка ми се дават обаче коренно различни отговори.И сама не мога да се ориентиерам,понеже всичко е една каша в момента.Ако някой може да помогне,да пише.Аз продължавам да следя темата.

# 321
Момичета не се заяждайте, кой - кой е бил. Ето аз съм човек прагматик и поради здравословни проблеми тръгнах по врачки. На Емилия попаднах случайно , четейки тук от форума. На мен лично тя много ми познава, но все пак може понякога да греши, ситуациите са много сложни в които аз се намирах и въпреки това тя се оказа права за доста неща.Анелия също ми е познавала. Леля Цеци донякъде.
 Сега се чудя дали да не пробвам Морисън, но не мога да го открия по скайп. Някакъв телефон няма ли?
  Уф, как ме дразни ситуацията в която се намирам.

# 322
Леля Искра, по телефона гледа ли? Ако да, ще й пусна пари отделно.

# 323
Мен пък ми е интересно, какво толкова ви познават? Как пък никой от хвалещите се, нямаше доблестта да даде пример с нещо което е предсказано, и впоследствие се е случило. От всичките дето ги дъвкате тук, при мен нямаше дори 1% съвпадение за годината 2013. Как така се случва, че все сте много доволни, пък постоянно разпитвате за поредната врачка?

# 324
Празник на логиката и смислеността:

'"Много ми позна!Страшна е!Кажете някоя врачка!"....

- Как разбра, че много ти е познала?
- Мииии....каза ми, че са ме боляли ушите като дете и същите неща като другите врачки.

# 325
Здравейте  Hug Дойде време и аз да споделя от кого съм доволна и от кого не. Към момента съм се консултирала с Анелия Лечева, Емилия, Сирма, Ники Узунов, леля Искра, Галина от хороскопче и една жена Мира се казва, но не тази, която гледа на боб.
Анелия- твърде оптимистична прогноза, която няма нищо общо със ситуацията, дори не видя съдебно дело което ми предстоеше тогава
Емилия- прогнозира нещо, което още не се е случило и не мога да кажа със сигурност нищо
Сирма- беше категорична че не съм бременна, а вече бях
Ники Узунов- нищо общо, доста ме заблудиха прогнозите му и си удължих агонията
Леля Искра- позна на 100%
Галина- единствено тя разтълкува заплетената ми ситуация и даде прогнози, които се сбъднаха, позна развитие на съдебно дело и отношение на даден човек, което нямаше откъде да знае
Дано съм била полезна

# 326
На мен ми се иска да разкажа какво са ми познали, но е твърде лично.
Анелия го видя като събитие ,но не ми кажа какво точно( каза ще се случва нещо), Емилия ми каза какво точно ще се случи( което стана, ама аз не й повярвах в началото)
Леля Цеца , нищо не позна по този въпрос. Ники Узунов - нищо, Жената от Мало бучино и тя нищо по този въпрос.
  Аз не вярвам на никой на 100%, така че, не знам какво да кажа. Всеки познава по малко, някой повече. И аз търся, на кого да се доверя и при кого да проверя дали е така.

# 327
И аз не давам конкретни примери за предсказани и сбъднали се събития,тъй като е твърде лично.Проблемът при мен е,че причините за проблема и някои събития ми ги казаха,но относно крайния резултат чувам различни прогнози и това ме обърква.

# 328
  • София
Мен пък ми е интересно, какво толкова ви познават? Как пък никой от хвалещите се, нямаше доблестта да даде пример с нещо което е предсказано, и впоследствие се е случило. От всичките дето ги дъвкате тук, при мен нямаше дори 1% съвпадение за годината 2013. Как така се случва, че все сте много доволни, пък постоянно разпитвате за поредната врачка?

Най - вероятно причините да не споделяме точно са както казват по-горе твърде лични , но аз ще кажа  - Цеца от Надежда миналата година септември месец ми каза , че ще се разведа - е другия месец ми е делото за развод. Ивелина , но с смс каза , че няма да се разведа.Искра ми наговори пълни фантасмагории.
Продължавам да търся , защото искам още едно потвърждение на нещата които ми предрече за напред Цеца и Вени от Овча Купел /за нея ми е рано още да кажа)

# 329
  • Пловдив
Бях при Вергиния - нещо нищо конкретно не чух
в смисъл това ще стане така, онова иначе
Бях се подготвила с конкретни въпроси , но конкретни отговори не получих  Sad

Имах нужда някой да ми намести хаоса в главата, сега ми е по голям  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт