Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 911
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
А този Бобо по телефона ли консултира, на какво гледа, каква е таксата му?

По напред сте писали, че картите /Таро/  показват много вярно, стига да се разчитат добре. А не е ли възможно да се подредят различно в различните консултации?

# 556
Здравейте. Интересуват ме мнения за Величка Георгиева, има ли посетили я и доволни ли са от нея?

# 557
А за да цари умна хармония - да се ходи при Морисън и Емилия.  Joy
Даже и тези, които не искат да чуят за тях?   Shocked Joy
Забавна си, но никъде не казвам да се ходи при тях, просто споделям че от тях чух най-смислените неща. По-скоро призовавам тези които се юркат при всяка за която чуят да спрат да го правят. Освен това при Морисън и Емилия не се ходи на стотици км за да ти избълват една камара простотии, нито се дават баснословни суми. Пък който не иска да ги чува, щом има време и пари за губене да прекосява знайни и незнайни села из цяла БГ за поредната измислена врачка...

# 558
Моята майка гледа на боб,много интересно,тя не вижда хората на които гледа .Аз и звъня и казвам виж на моята приятелка Роси примерно какво ще стане със сина и, казва се еди  как си.Тя нито го е виждала ,нито чувала само името нарича и хвърля боба,после ми казва какво излиза.Между другото много точно вижда нещата,но тя не е ясновидка,каквото покаже боба това казва.Мисълта ми е че няма психологически момент или удурдисване.Затова съм по склонна да вярвам на боб,карти и кафе.Стига човека който гледа да умее да интерпретира /да разчита/нещата .Майка си не ползвам да ми врачува, защото навлиза в моменти от живота ми, които не е за препоръчване да знае.

# 559
  • Под Слънцето
Това с боба е интересно..  но и нарицателно в бг  фолклора.
Веднъж само са ми гледали на боб. Лелката беше в Младост - Сф , някъде много далеко за мен, име хич не помня. Но клиентката ми,която ме заведе , ме изврънка да ходя с нея. Та лелката позна ,че ме чака дълъг път , с какво работя , и че са ме давали по телевизора.  Joy Забавлявах се , определено.

# 560
А този Бобо по телефона ли консултира, на какво гледа, каква е таксата му?

По напред сте писали, че картите /Таро/  показват много вярно, стига да се разчитат добре. А не е ли възможно да се подредят различно в различните консултации?
И аз искам да знам дали Бобо консултира по телефона? Ако да ще му звънна Hug

# 561
В предишни постове съм споделяла моя опит с Емилия.НО при две консултации,проведени в рамките на няколко месеца,тя даде противоположни прогнози за изход от проблемната за мен ситуация.Според вас каква е причината? Иначе всичко казано първия път,го повтори.Анелия каза,че развръзката няма да е в моя полза,а Цеца предсказа обратното по този въпрос.Цеца обаче вече позна някои събития.Но Искра предрича негативен развой,а и тя ми е познавала.Говоря от позицията на времето за верни предсказания.Съжалявам за хаотичните мисли,но цялата ситуация е адски объркана.

# 562
Нищо не казвате за Бобо, човека си остави телефона, някой звъня ли му?
А това за тарото, мисля, че прогнозите са се променили, защото не е било изтълкувано съвсем правилно първия път. При мен също се получи нещо такова, но като мина време, аз си давам сметка , защо тогава така го е тълкувала Емилия. Не искам да давам подробности, но от позицията на времето, тази грешка за мен е логична ( говоря за себе си). Мисля, че таро хваща няколко месеца най-вече, а не години напред. Аз така смятам по това, което ми е излизало по картите.

# 563
  • София
Три много важни за мен неща станаха реалност. За тях познаха: Мира, Сирма и туркинята, при която ме водиха миналия месец.

Относно гледането на боб: допитах се до моята гледачка, която също гледа на боб и много познава, че на боб когато е предсакзано какво работиш, къде са те давали и т.н. се прави чрез ясновидство! Бобът не може да покаже тези неща.
Лелката от Младост, не знам дали е още жива, като гледаше на боб и понякога ясновидстваше. Казваше някои неща, извън гледането на боб. След това започваше да се жалва, че сега никой не й подарява апартаменти. Жената е свикнала от мафиотите да получава апартаменти.  

И да опровергая невярна информация дадена за Мира / то да е само една !  Mr. Green /.  Не помня, но в предишната тема или в тази беше споменато. че Мира взима 50лв. за гледане на боб. Това не е вярно! Таксата на Мира за гледане на боб е 30 лв. и то от началото на лятото, тази година. Преди това взимаше 20 лв.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 13:18 от Amiamo

# 564
Amiamo, да те питам Сирма по телефона ли ти е гледала? А ще кажеш ли ,коя е туркинята, за кого говориш?

# 565
  • София
Сирма - по телефона. До сега винаги така сме правили консултацията. Далече ми е Бургас, а таксата превеждам с пощенски запис.
За туркинята - и преди, когато писах за нея обясних, че ме води моя приятелка. Туркинята не позволява да й се дава името, адреса и телефона. Трябва много близък неин познат да те препоръча или заведе.

# 566
  • Под Слънцето
хо  хо хо
на някого май са предсказали,че ако пише шаренко има повече шансове да се възбуди  Joy
явно е голям стреса  newsm78
убедена съм , че трикрако столче може да покаже повече емоции  newsm20

# 567
Таро предвижда събития за няколко месеца напред, но за колко месеца приблизително?

# 568
Интересното е , че при мен Емилия даде прогноза за година напред. Още нищо не се е случило, но тя ми беше отговорила че ще имам шанс не по- рано от година. А пък Морисън ми даде прогноза само три, четири месеца напред  като уточни че с Тарото се вижда до там.И аз не зная къде е истината.

# 569
  • София
А как мога да се свържа с Емилия и Морисън? Пратих им съобщения в скайп, на Емилия писах и на мейла. Никакъв отговор. Освен да съм объркала нещо в изписването.

Общи условия

Активация на акаунт