Ясновидци/врачки - тема 20

• 220 707
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
търся координатите на Кеазим Ходжа, които беше при Карбовски

някъде пише че има двама души с едно и също име - Кеазим Ходжа
аз търся този които беше при Карбовски - ето и интервюто http://play.novatv.bg/play/290493/

Ще съм благодарен ако някои които е ходил при него ми прати на лично съобщение неговите координати - адрес и телефон

Благодаря Ви!

Мартиню е станал толко меркантилен, че .... съм убедена -за да влезеш при него за реклама, трябва да снесеш.. От там пък вади изводи колко помощ ще получиш от въпросният ходжа.. Обади се в предаването и искай  номера.  Аз на Мартиню му го изтрих.

Хаха..." да, оставят ми пари".
Както подробно е писано вече, за такова жестоко, нагло, безчовечно дране става дума  там, че.... #2gunfire
Т.нар" гледане" е 50 лв или поне беше. сега може и повече да е.След което се почва със страшни суми.Който търси телефоните му, нека преди да поеме към приемната му в Овча купел,където е заснeт и рекламния  репортаж,  да приготви и торби с пари, които да му " остави".

# 91
  • София
В предишна тема, не помня коя точно съм писала за Кязим ходжа. Знам какъв е и сегашния му бизнес и доста често се засичнме на едно място. С друга прическа е  цвят на косата. Simple Smile  Имам информация, че вече приема в Лозен - горни или долни, не знам точно.

# 92
В предишна тема, не помня коя точно съм писала за Кязим ходжа. Знам какъв е и сегашния му бизнес и доста често се засичнме на едно място. С друга прическа е  цвят на косата. Simple Smile  Имам информация, че вече приема в Лозен - горни или долни, не знам точно.

ами опишете какъв е ... нещо имате в предвид ли ?

# 93
Да се разпиша в темата.Довечера отивам при Веска Ковачева в Джулюница, ако някой иска отзиви ще пиша.Само не знам колко пари взема....

Взима колкото й оставиш! Simple Smile
Сподели мнение после за нея.

А аз искам да попитам на Искра от Бистрица може ли да й занеса снимка и да гледа за друг човек? Защото няма възможност да отиде лично...

Ще ви помоля да дадете и  контакти на Буба от Нови Искър Sad

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 19:12 от Цвете от кристал

# 94
  • София
Цвете от кристал , аз ходих при Искра миналата година ноември  - абсолютно нищо не позна , ама как нямаше дори едно случайно попадение  newsm78 бях с една приятелка и след като сравнихме после какво ни е говорила се оказа че е едно към едно , дори не си беше направила труда поне малко да измени репертоара като видя , че сме заедно.Знам че имаше много добри отзиви за нея , но при мен беше така.Според мен най- вероятно доволни са тези от които е успяла да изкопчи информация , чрез подпитване и след това е развихрила фантазията си.Иначе е страшно мила и позитивна жена , но не за това отиваме все пак.

# 95
Коя е Буба от Нови Искър? Защото аз издирвах ясновидка на име Буба, която преди е живяла в Люлин, приемала е в хотел Хемус /преди години/. Жена на около 50 г., пълничка, руса.. Дали е същата?

# 96
  • София
Нали ясновидката от Нови Искър се казваше Марина?!  newsm78   Сега пък била Буба......... #Crazy

# 97
Нови отзиви за някоя ясновидка от Варна  която да си струва  случайно да има някой ... newsm78

# 98
Здравейте. Наскоро посетих една нумероложка. Казва се Елена Андреева, приема в жк. Гевгелийски. Жена с опит е. Препоръча ми я една моя позната, която каза, че ходи от години при нея и до момента ѝ е познала изключително много неща за бъдещето.

Таксата ѝ е 30-40лв., в зависимост за колко човека се пита. Отделя от един до два часа.

Относно консултацията...Елена е интелигентна жена. Говори малко за минало и настояще. От това, което каза имаше страхотни попадения, имаше и абсолютни грешки.

Интересното при нея е, че изписва на листове прогнозите си и ги дава след това. Така беше и при мен. Тръгнах си с листове, на които имам песен по месец нумерологичен хороскоп за цялата следващата година. Фрапиращите събития, които ми предсказа са от март-нататък, така че след това ще мога да дам наистина адекватен коментар дали ми е познала.

Даде ми доста конкретни прогнози за бъдещето, с доста срокове и периоди.

Не намерих обаче абсолютно никаква информация за нея в нета.  

Не помня да е коментирана и темите до тук.

Много моля, ако някой има лични впечатления или е чувал отзвиви за нея да сподели тук или на лични. Благодаря предварително!

# 99
Искам същото да попитам дали някой има актуален телефон и информация за такси и дали работи от разстояние- Стефка Добрева, нумероложката от Бургас, която гостува в последното издание на ''Горещо'' по Нова Тв.

Ще съм благодарна, ако се споделят впечатления за нея, ако има такива.

Доколкото не ме лъжат спомените много назад в темите имаше малко коментирано, по-скоро май беше в положителна насока.

# 100
  • София
Момичета, в понеделник в 14.00 ще пия кафе при Беатрис и после ще споделя с вас впечатления. Не съм ходила отдавна повече от година, но при нея ми се стори най-малко инвестицията. Ако не е ок, поне е едно кафе за 10 лв.Simple Smile

# 101
Привет, рових назад по темите, но намерих оскъдна информация за Таня от Люлин. Мой познат, я е посещавал и е възхитен от нея, сега е в България и иска да отиде при нея, но твърди че е потънала в дън земя. Имате ли някакво инфо за нея, това което четох назад са общо взето положителни мнения, но все пак ако имате лични наблюдения, ще съм благодарен да ги споделите. Благодаря!

# 102
  • Под Слънцето
Стефка Добрева, нумероложката от Бургас,

056 53 93 39

# 103
  • София
TopsyG, дадох име и тел на твоя съгражданка. Става въпрос за някоя си Веселина с тел 0888335305. (от Варна) Съгражданката ти ясно-също е от Варна.
Нямам никаква представа каква е тази жена. Даде ми я един възрастен човек, около 60г.
Имаш ли някаква представа за тази Веселина?

# 104
  bouquetтема

Общи условия

Активация на акаунт