Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 126
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Изклучително интересно! За съжаление скапаните комунисти са унищожили целия живот на горкия човечец.

# 182
Здравейте,

включвам се, за да ви споделя нещо - онзи ден в един сайт, където гледат на Таро, помолих за подредба по моя проблем. Отзоваха се доста момичета, и то почти незабавно - отговорите на всички бяха категорично отрицателни, тоест, че това, на което се надявам, няма да се случи. Казаха някои неща, които отговарят на действителността, но нещо вътрешно в мен се противи и не иска да приеме казаното от тях за окончателно.
Доколкото знам, Таро дават съвет и насока, а не определят краен изход, не отнемат възможност за развитие.
 Знам, че доста от споменаваните в тази тема гадателки се допитват именно до Таро, някоя от вас има ли повече наблюдения за картите, в смисъл, мога ли да се надявам, че казаното от тях не е меродавно?
(май всичко е в главите ни...)

# 183
гледайте Божидар Караджов по нова тв ,,какво мислите за него  познава ли??

# 184
на мен след малко ще ми гледат на карти незнам дали са таро,,и ще споделя

# 185
На мен каквото ми е казал Божидар, така е станало, не за първи път го казвам.

# 186
на мен след малко ще ми гледат на карти незнам дали са таро,,и ще споделя

При Цеца от Надежда ли? Успех, чакаме! Simple Smile  Peace

# 187
  • София
Днес ми казаха за една жена,при която моя позната е ходила преди много години.Казала и че има магия,и че знае къде точно се намира в дома и.Моята позната я завела в тях и тази жена наистина открила магията.Искам да намеря сега тази жена.Това,което знам е,че е туркиня,казва се Ани(Айше е  турското и име).На около 50 години е.Преди 10 и повече години е живеела в село Дянково,област Добрич,но след 2002 г. се мести в град Варна,може би в квартал"Младост",но не е сигурно за квартала.Само това знам.Ако някой се сеща за тази жена и има нейни координати,моля да ми пише на ЛС.

# 188
  • Под Слънцето
некви нови звезди нема ли?

айшето е в горната маала- възраждане, ма  е трудно да обясня

раян , кво е приключението при беатриз ? не казваш..

# 189
Може ли  и аз да получа информация за тази Айше от варна .. Къде точно е във Възраждане ?? Има ли такса някаква ??  newsm78

# 190
  • Под Слънцето
след няколко дни ще дам адреса на айшето, ако е още тук..
водиха ме и обяснението беше завий тук, завий тук, спри тук..а не.. другия блок.. та  бях кат моргана на али баба..
трябва да ида да намеря  тази,която ме мъкна до там. но аз не възлагам надежди на въпросната айше.

# 191
sisly21, благодаря за отговора!!

# 192
след няколко дни ще дам адреса на айшето, ако е още тук..
водиха ме и обяснението беше завий тук, завий тук, спри тук..а не.. другия блок.. та  бях кат моргана на али баба..
трябва да ида да намеря  тази,която ме мъкна до там. но аз не възлагам надежди на въпросната айше.
   Дай малко повече информация.На какво ти е гледала,познала ли ти е,колко взема и т.н.Защо не си доволна.А може и да не е същата Айше  newsm78.

# 193
  • София
Момичета , ходих при Беатриз - доста ме впечатли жената.Започна с това , че не е ясновидка , не вижда определини събития , а просто разчита фигурите в чашата от кафе.За минало не говори , каза че няма смисъл , говори за настояще и близко бъдеще от порядъка на  половин година.Настоящето го описа точно за бъдеще даде една прогноза за след около 1 месец , без да знае че аз всъщност чакам да се случи нещо на 02.12.13 което е горе долу месец.Друго ми предрече за след 3-4 месеца  - надявам се и за него да е познала.Така че равносметката ми е че съм доволна и си струва да се посети.

# 194
И аз говорих по скайп с Ани от Пловдив!Но ще трябва да чакам до  месец март -  догодина, за да видя дали ще се сбъднат прогнозите и Sad

Общи условия

Активация на акаунт