Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 132
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
kakvo e tova sinatriq,koeto za 35 lv.6te ti pravi Aneliq ot Plovdiv

# 166
kakvo e tova sinatriq,koeto za 35 lv.6te ti pravi Aneliq ot Plovdiv

Синастрията, доколкото прочетох, е за съвместимост на двама души, според датата, мястото и часа им на раждане. Аз обаче не искам тази прогноза - искам само за себе си, ще прочета още мнения за нея и ще помисля дали да се консултирам.

ПП: По-скоро ще я пропусна, нещата, които прочетох за нея в предишни теми ми стигат, за да разбера за какво става дума.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 10:40 от Zapetaika_

# 167
Здравейте ще ви бъда благодарна за координати на Беатриз .Както и за информация за друга добра ясновидка ? Благодаря.

# 168
ani799  Ето информация за Беатриз. Успех! http://www.horoskopa.com/gadatel/gledane-na-kafe-lichen-priem-sofia.html

# 169
  • София
Отново не вдига , не зная къде живее иначе не ми пречи някой ден да се разходя до Микрево.

# 170
Здравейте,от дълго време се ровех в темите за гледачки,баячки,и тем подобни,единствената която намерих ,живее на „Пиротска„,но не знам как се казва,вземала по 30 лв,поне за сега не мога,да си позволя,такава сума за гледане да ви споделя,какво ми казаха две баби,които бяха на пейката пред съседен блок.Попитах ги дали знаят,за гледачка в квартала (живея в Надежда),едната ми каза да не вярвам а другата,ми каза (казах че в момента имам много сериозни лични проблеми ),да взема по една дреха на мъжа ми и моя,да напиша имената,и да ги занеса в църква,да престоят там 40 дена,и на 40 ден да ги облечем,та днес го направих това,(човек се хваща на всичко,когато не вижда изход)да видим,дали ще има някакъв резултат.И все пак ако,знаете за някоя много добра да гледа на кафе,пишете,

# 171
  • София
Здравейте,от дълго време се ровех в темите за гледачки,баячки,и тем подобни,единствената която намерих ,живее на „Пиротска„,но не знам как се казва,вземала по 30 лв,поне за сега не мога,да си позволя,такава сума за гледане да ви споделя,какво ми казаха две баби,които бяха на пейката пред съседен блок.Попитах ги дали знаят,за гледачка в квартала (живея в Надежда),едната ми каза да не вярвам а другата,ми каза (казах че в момента имам много сериозни лични проблеми ),да взема по една дреха на мъжа ми и моя,да напиша имената,и да ги занеса в църква,да престоят там 40 дена,и на 40 ден да ги облечем,та днес го направих това,(човек се хваща на всичко,когато не вижда изход)да видим,дали ще има някакъв резултат.И все пак ако,знаете за някоя много добра да гледа на кафе,пишете,

Цецка от анкетата живее в Надежда и взима 10лв. ако искаш провери

# 172
Благодаря,странно защо не получих известие,че са отговорили по темата,ще попитам за нея ако някой знае къде живее,,наистина ми е спешно дано помогне,,ще видим и това в църквата,какво ще стане Simple Smile

# 173

А каза ли ти колко време да носите дрехите ?

# 174
не каза само да ги облечем на 40 ден,пада се някъде 3 декември,,и вечерта ще я дам на моя мъж,да спи  с тениската,сега ще илизам в квартала ако я видя ще питам ,дали само веднъж ,и ще споделя

# 175

Цецка от анкетата живее в Надежда и взима 10лв. ако искаш провери
10   лв ли?
Преди вземаше по 20(лично от мен поиска толкова), в по-късни постове хора споделяха, че им е искала и по 30.

# 176
значи сега видях бабата,която ми каза за дрехите,каза по три неща без чорапи и бельо аз занесох само по една тениска,също ми каза че може да се напръска с светена вода в къщи на леглото,аз имам лични проблеми,за мен добави и още нещо,,

# 177
ще видим и това в църквата,какво ще стане Simple Smile

Това в църквата... ако нямаш вяра вътрешно, дълбоко в себе си, че нещата ще се подредят по правилния начин, ако стоиш и чакаш, ако разчиташ само на дрехите, които си оставила, или на думите на гледачката, дори цяла църква да построиш, едва ли ще има резултат. Казвам ти го най-сърдечно, от личен опит -
единствено човешката вяра е тази, която може да промени нещата. Не говоря за вяра в Бог или нещо такова, а за вярата и дълбокото убеждение, че животът ти ще се оправи и че всичко се случва по най-добрия начин.

Дано успееш да се свържеш с Цеца от Надежда, аз не успях да открия тук много информация за нея.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 18:42 от Zapetaika_

# 178
  • София
Цецка гледа на кафе и на карти , като за всяко взима по 10 лв. , но може да си избереш и да ти гледа само на едното .Аз лично препоръчвам картите , според мен там е по- силна.Живее в Надежда блока до 8 поликлиника / премести се лятото / преди беше в 2 част в къща.Телефона го има в анкетата , обаждаш се и си записваш час и може би трябва да уточниш на какво искаш да ти гледа.
Аз съм решила да отида утре при Беатриз/ ако има часове/ после ще пиша.

# 179
мм това е близо до нас може и аз да и звънна да видиме,,

Общи условия

Активация на акаунт