Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 135
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
А таксата каква му е? Аз май се навих да ида.

35 твърдо, доколкото знам.

Не е 35

30 лв му е цената, дори пуска касова бележка както казах по-горе и го попитах защо го прави и каза, че иска всичко да му е легално. Впрочем мен ме прати бизнесдамата Мая Цакова при него, която от години ходи и ми каза, че е изключително доволна. Ще видим при мен как ще е относно бъдещите предсказания. Предполагам за всеки си е индивидуално.

мамарамболина, ти можеш ли да ми предложиш някой/я добър/а също?

Освен себе си, друг не мога да ти предложа.  Joy Душа, ако имах някоя читава гледачка и баячка, щях ли да гледам през час какво ново има в тази тема?  Докато Себа ми вършеше работа, не знаех въобще за дискусиите тук. Но......всъщност не зная дали е виновна тя. То не бяха Хюса, неква Марияна от Пловдив, Йорданка Николова от Стара Загора, Морисън, Тюркян, по телефона онези от Диема фемили, онази злополучната сестра Симеонова, Марчело, Дида, Сирма, Узунов,.......
Преди време имах голям здравословен проблем. Там пък какво обикаляне падна......

# 151
  • София
Здравейте!Искам да попитам някой развалял ли си е магия,родово проклятие при Христо Христов от Ясновидци?Каза ми,че имам такава и трябва да я развали на мен и родителите ми,на всеки по 40 лв,и после може би още 100 лв.Ако знам,че това е истината,ще дам тези пари,но незнам дали да вярвам.Моля Ви за съвет!!!

# 152
Здравейте, ето нещо на което попаднах Simple Smile. Тествайте го и споделете Simple Smile

http://lamqta.com/godishen-horoskop/gledane-na-kafe

# 153
  • София
Здравейте, ето нещо на което попаднах Simple Smile. Тествайте го и споделете Simple Smile

http://lamqta.com/godishen-horoskop/gledane-na-kafe

Готино е , но едва ли можем да му вярваме, това е просто генерирана програма.Иначе ми харесва ЩОТ ми обеща успешно бъдеще..

# 154
  • София

Ама много бе..като почнат с тия такси ме убиват #Crazy таман и аз се навих и като видях таксата се отказах.Обаче ако някоя все пак иде моля после да сподели.

# 155

Ама много бе..като почнат с тия такси ме убиват #Crazy таман и аз се навих и като видях таксата се отказах.Обаче ако някоя все пак иде моля после да сподели.

По-горе категорично бе заявено, че таксата била с  цели 5 лв по-малко, т.е. 30.Познавам двама души, пазарували услугата.И при двете клиентки,предсказанията, които са били хубави, за жалост, не са се сбъднали,така че , лично аз не ходих да получа касов бон,който се чуква в края на сеанса.Едното момиче ми каза,че й е струвало 35.При всички случаи,мимимум  три десетолевки се искат.Както се казва, три за късмет...Въпросът е чий! Simple Smile
Ако някой ходи, нека е успешно!

# 156
  • София
Здравейте! За Валентин Начев питах в темата преди много време, може би преди 2-3 теми, тогава никой не ми даде никакъв отговор. Моя приятелка беше ходила и ми каза, че е впечатлена познал и беше на 90% неща за минало и настояще. Понеже не го бях чувала реших да ви попитам, но след като не ми отговорихте така и не отидох. Сега се замислям дали да не го посетя и аз въпреки, че парите не са малко.
Сега да ви разкажа за срещата ми в понеделник с Беатриз, гледа ми само на кафе, за минало не говори, според нея няма смисъл. Само за настояще и бъдеще. Нговори ми едни чудесни неща, които са в доста кратки срокове, ще чакам и веднага ще споделя има ли познаваемост. За настоящето беше точна, но разбирасе имаше пропуски. Като цяло много мила, и любезна дама в чист и приветлив дом. Отдели ми час време и каза, че кафето е 5 лв. Сега ще чакам резултати:))

# 157
  • София
Имате ли мнения за Божидар Караджов от Варна и за Цеца от Надежда 2 ???Струва ли си да ходя по въпроса за изчезнал човек?Охх вече незнам къде да ходя...Тези,които предварително в разговор попитах дали могат да помогнат,казват,че немогат или предлагат разваляне на магия.Неискам сега да развалям магия,искам да ми дадат насока къде се намира моя близък...

# 158
как така изчезнал човек...ами обади се в полицията, а не да ходиш по врачки

# 159
  • София
Всичко,което трябва да се направи(уведомяване на полиция) е направено,освен допитване до ясновидец...

# 160
Момичета, някои да е посещавал /освен едно момиче, което е писало на 6-та страница/ Буба от Нови Искър и да има впечатления от нея, защото се колебая да ли да я посетя?

# 161
Здравейте, момичета,
ще се включа и аз в тази тема,

никога досега не съм и и помисляла да се обръщам към врачки и гадателки, но в момента търся някакъв отговор, опора, посока.

Изчетох доста назад темите, за да се ориентирам и да се насоча към някого, който наистина има способности, а не е само шарлатанин.

Писах на Ники Узунов, макар че изчитайки други въпроси преди мен, май не улучва много срокове и развитие на събитията, особено в личен план, какъвто е моят проблем. Все пак ще изчакам да видя какво ще ми отговори, изненадвам се, че въпреки откровеното нахалство на доста хора, отговаря търпеливо и не взема пари, само понякога споменава, че ако човекът желае, може да направи дарение. Може би е добър човек и сигурно помага в някои аспекти  - ще видим.

В последните странички тук прочетох за Валентин Начев и за Беатриз - мисля да отида при нея да ми гледа на кафе. Не знам дали всички отзиви под рекламата й са реални, но видях, че една съфорумка тук също е била при нея, дано сподели развитие на нещата.

И аз като се престраша, ще отида и ще пиша тук после. Казвам "като се престраша", защото знам, че човешкото подсъзнание се настройва спрямо тези гадателства и ги предизвиква (самосбъдващо се пророчество май е точната дефиниция, ама да не изпадам в подробности). Simple Smile

Дотогава ще следя развитието на темата тук.

PS Странно защо след прогнозите на Н. Узунов, никой не е писал във форума дали има развитие... Пишат тези, на които не им са се случили прогнозираните събития...  newsm78

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 21:32 от Zapetaika_

# 162
Предсказанието (със срок началото на август тази година), дадено ми от Н. Узунов и повторено 3 пъти с абсолютна сигурност и категоричност от негова страна (дори след разговор с него по скайп), НЕ се сбъдна.

# 163
Здравейте.Преди известно време някои от момичетата бяха споменали,че ще ходят при Роберт Йовчев.Никой не сподели мнение.

# 164
Преди един ден писах на Анелия Лечева от Пловдив, която се занимава с астрология - отговори ми, че консултация с нея е възможна по скайп или лично, на цена 25лв, а ако се прави синастрия, 35лв.

Мисля, че е нормална цена, ако наистина е добра.

Общи условия

Активация на акаунт