Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 175
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Давам един глас за Валентин (София), който го няма в анкетата май. Много положителен човек. Позна ми всичко и успя да ме зареди с позитивизъм. Някой ако има мнение нека сподели, защото за първи път бях пруи него.
Айде сега след а, да има и б. Къде е този положителен човек, на какво гледа?

# 136
Някой знае ли нещо за Мадлен ?? Аз от около две седмици се опитвам да се уговоря с нея ...???? Sad

# 137
  • София
А някой има ли отзиви за Христо Христов от ясновидци от Варна?

# 138
ментор ясновидка икономист
с лична среща или посещение
разрешава вашите бизнес проблеми като не отрализира причините за тяхното възникване
тел 0988932814

# 139
  • София

Понякога познава, понякога не! Зависи, как го уцелиш.  Simple Smile

# 140
разрешава вашите бизнес проблеми като не отрализира причините за тяхното възникване
тел 0988932814
"ментор, ясновидка, икономист" 3 в 1...." не отрализира"  Joy

Относно горепосоченият много положителен човек Валентин, публикувах координати преди тема или две, мисля, в отговор на запитване за него- вече не ги пазя.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 17:16 от ryannn

# 141
  • плевен

Посетих го преди 5г. От позиция на времето мога да кажа ,че не позна нищо,абсолютно нищо ooooh!

# 142
нито Анелия,нито Емилия,Искра,Ирина,Морисън видяха опустошителния за мен развод,който най-късно др месец ще се финализира. Изводите си ги правете сами.
Единствената ясновидка,която имаше 100 % познаваемост при мен от една год не ми вдига телефона и не ми отговаря на смс-ите/това ме и плаши много,започнах да си мисля,че не иска да ми казва още по=лоши неща и за това не вдига/ В тази връзка да питам-има ли някой ,който наскоро да се е свързал а Анита 879597555 от едно село,близо до Сандански беше. И изобщо има ли някой друг с впечатления от нея,освен мен/ за мен тя беше 100% /

# 143
  • София
Гледам,че за мр.Морисън има доста положителни отзиви в анкетата и сега се чудя дали при него или при Христо Христов да отида?То за всеки един има много доволни и недоволни..

# 144
ясновидка [/b]
разрешава вашите лични бизнес проблеми като не отрализира причините за тяхното възникване
лични проблеми
-здравна диагностика
-откриване на детски таланти
-синхрон между брачни партньори
-премахване на негативни влияния
-откриване на магии и не  отрализирането им
-помощ за  намиране  на  работа

# 145
тел 0988932814
"ментор, ясновидка, икономист" 3 в 1...." не отрализира"  Joy

Относно горепосоченият много положителен човек Валентин, публикувах координати преди тема или две, мисля, в отговор на запитване за него- вече не ги пазя.

Непазенето на координати значи ли, че......тц, тц, язък?

# 146
  • София
Давам един глас за Валентин (София), който го няма в анкетата май. Много положителен човек. Позна ми всичко и успя да ме зареди с позитивизъм. Някой ако има мнение нека сподели, защото за първи път бях пруи него.
Айде сега след а, да има и б. Къде е този положителен човек, на какво гледа?

Има офис зад ЦУМ в едн бизнес сграда. Казва се офис център Триадица май. Бяхме с две приятелки при него и ни позна на всички. Гледа на кафе и на обикновени карти, но ни каза че с тях само си потвърджава нещата. Освен това в началото те кара да дадеш малко име и рождена дата на всички за които искаш да попиташ и смята нещо и започва да ти говори. На едната ми приятелка каза, че до месец мъжа й ще я остави и тя се изсмя, защото нямаше проблеми с него, но точно след две седмици наистина се случи така. На мен ми каза точно в кой ден ще ми преведат едни пари, които чакам от държавата и не се знаеше дали скоро ще ми ги пуснат. Освен това за настояще и минало ми позна всичко. За бъдеще ще видим скоро
Мога да кажа че е много позитивен и дори да си в най-лошото настроение, забравяш за всичко. Само още една гадателка ми е действала така преди време. Другите са адски кисели, при които ходих.
Питам за него да видя дали има други доволни и дали наистина познава, че все още чакам някои неща, които ми каза. А бях при него преди 2 седмици, явно нямам търпение де  Laughing
Иначе 0899130540 му е телефона и иска поне с два дни предварително записване. И май е от понеделник до петък.
А най-странното, което ми направи впечатление е че пуска касови бележки. Не знам за какво newsm78
Давам и един положителен вот за Гюлшен, дават я по тв често гостува.

# 147
А таксата каква му е? Аз май се навих да ида.

# 148

35 твърдо, доколкото знам.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 21:26 от ryannn

# 149
  • София

35 твърдо, доколкото знам.

Не е 35

30 лв му е цената, дори пуска касова бележка както казах по-горе и го попитах защо го прави и каза, че иска всичко да му е легално. Впрочем мен ме прати бизнесдамата Мая Цакова при него, която от години ходи и ми каза, че е изключително доволна. Ще видим при мен как ще е относно бъдещите предсказания. Предполагам за всеки си е индивидуално.

мамарамболина, ти можеш ли да ми предложиш някой/я добър/а също?

Общи условия

Активация на акаунт