Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 185
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой да има конкретни впечатления от " Беатриз" , която, мисля че Topsy -мн.весело беше отбелязала като Беатриче?Simple Smile Има вероятност да имам свиждане с нея тез  дни, ако този път не ми объркат часа.
Това се явява като доказателство на тезата, че  няма лоша реклама ?
 newsm78
Донякъде, но...нали знаеш - " 15 минути слава". КОментарите под обявата й и нейните благодарности "през щастливи сълзи" са доста гротескни, но всеки ще опита по веднъж, защото е написала, че  и за 5 лв става( естествено, никой няма да остави толкова). Въпросът е какво следва .
Ще видя реално за какво иде реч, просто исках да сондирам мнение, ако някой вече лично си е съставил такова.

П.П. Надявам се, въпросната намерена  коса да не е от " онзи" тип!
И защо да не остави и 0 пари. Сори, че пак повдигам темата, ама какво е това? Говорят бла-бла, ама ние си плащаме ПОВЕЧЕ ОТ 10 ЛВ???

# 121
  • Под Слънцето
Доколкото помня магазина на мамарамболина.. се намира в сграда.. все отгоре има нещо- живущи с дълги коси,които обичат да се сресват през балкона.. или да си изхвърлят  боклука пак от там.. Та няма да ме впечатли, ако въпросната топка е просто нечия излишна коса..

# 122
Някой да има конкретни впечатления от " Беатриз" , която, мисля че Topsy -мн.весело беше отбелязала като Беатриче?Simple Smile Има вероятност да имам свиждане с нея тез  дни, ако този път не ми объркат часа.
Това се явява като доказателство на тезата, че  няма лоша реклама ?
 newsm78
Донякъде, но...нали знаеш - " 15 минути слава". Коментарите под обявата й и нейните благодарности "през щастливи сълзи" са доста гротескни, но всеки ще опита по веднъж, защото е написала, че  и за 5 лв става( естествено, никой няма да остави толкова, това е номерът). Въпросът е какво следва .
Ще видя реално за какво иде реч, просто исках да сондирам мнение, ако някой вече лично си е съставил такова.

П.П. Надявам се, въпросната намерена  коса да не е от " онзи" тип!
И защо да не остави и 0 пари. Сори, че пак повдигам темата, ама какво е това? Говорят бла-бла, ама ние си плащаме ПОВЕЧЕ ОТ 10 ЛВ???
Тя е написала ,че има слелка при минимум 5 лв.Подозирам, че 99 % от хората оставят поне 10, зарибени от ниския праг и общия тон на обявата, а и просто от ...неудобство.

# 123
  • София
Някой да има конкретни впечатления от " Беатриз" , която, мисля че Topsy -мн.весело беше отбелязала като Беатриче?Simple Smile Има вероятност да имам свиждане с нея тез  дни, ако този път не ми объркат часа.
 newsm78
Донякъде, но...нали знаеш - " 15 минути слава". Коментарите под обявата й и нейните благодарности "през щастливи сълзи" са доста гротескни, но всеки ще опита по веднъж, защото е написала, че  и за 5 лв става( естествено, никой няма да остави толкова, това е номерът). Въпросът е какво следва .

Тя е написала ,че има слелка при минимум 5 лв.Подозирам, че 99 % от хората оставят поне 10, зарибени от ниския праг и общия тон на обявата, а и просто от ...неудобство.
Ама какво неудобство, бе хора!!! Изтърка ми се клавиатурата да пиша: пробвате нещо- не е Ок, плащате ли??? И ЩО ПРИ ВРАЧИ ДА Е ОБРАТНО??? newsm78 newsm78 newsm78

# 124
Тази вечер в магазина си намерих топка от дълги косми. Параноята ли ме гони или ще трошим ръцете на тези мизерници, дето ми обърнаха наопаки. Аман!
Спокойно!!! Каквото и да става!!! Едно време е имало общи бани ... с много косми. Значи ли нещо това? Да, не е като да намериш в собствената си баня топка от косми!!! Според момичетата във форума и мен, изхвърли ги(ръкавици) във течаща вода(река). И забрави!   bouquet
С латексова ръкавица ги метнах на улицата. Не исках да го задържам дълго в мене, пък и късно вечер да търся течаща вода. Напръсках със светена вода и отделно с вода със сол.  Не се вързах толкова, колкото ме хвана яд на гадните и мръсни хорица, решили да правят лошо на другите.

# 125
 newsm78

Ама какво неудобство, бе хора!!! Изтърка ми се клавиатурата да пиша: пробвате нещо- не е Ок, плащате ли??? И ЩО ПРИ ВРАЧИ ДА Е ОБРАТНО??? newsm78 newsm78 newsm78
Брилянтно знаеш, че аз съм последният човек, който е фен на измамници  и толерира  дрънкащи глупости врачки.Описах какво реално се случва , а не какво ми е драго.

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 04:01 от ryannn

# 126
  • София
Тази вечер в магазина си намерих топка от дълги косми. Параноята ли ме гони или ще трошим ръцете на тези мизерници, дето ми обърнаха наопаки. Аман!
Спокойно!!! Каквото и да става!!! Едно време е имало общи бани ... с много косми. Значи ли нещо това? Да, не е като да намериш в собствената си баня топка от косми!!! Според момичетата във форума и мен, изхвърли ги(ръкавици) във течаща вода(река). И забрави!   bouquet
С латексова ръкавица ги метнах на улицата. Не исках да го задържам дълго в мене, пък и късно вечер да търся течаща вода. Напръсках със светена вода и отделно с вода със сол.  Не се вързах толкова, колкото ме хвана яд на гадните и мръсни хорица, решили да правят лошо на другите.
E, хайде сега! Не винаги топка косми в банята значи нещо!!!
Както е казал и Фройд, не винаги пурата в съня значи .... нещо! Късмет! Hug

# 127
  • Под Слънцето
Веселина - ул Брегалница 4 -
гледала на кафе, карти и вода, но не й били необходими. Просто разговаряла с клиентите си.
Попитах нещо като психологически разговор ли е, защото номерът й излиза на Съюза на юристите - тя се разсмя.
Време - около час. Такса - твърдо 50 в кеш .
Звучеше лукаво в събота сутринта в 10  и 5...

Попитах за тези 50 лв какво ще ми се случи- ще съм видела.

Няма да я огрея! Първо - в понеделник, дори при празният й график, аз пътувам.  И второ - не ме кефят нещо разни лелки с твърди тарифи , тънещи в неизвестност.

# 128
Преди няколко дни попитах в темата дали някой има отзиви за нумероложката Елена Андреева, която наскоро посетих. Никой не сподели мнение, но доста хора ме питаха на лични за номера ѝ, за това го публикувам тук за всички. И ще съм благодарна, ако се споделят озтиви.

0896-81-07-72 Елена Андреева

# 129
Докато се занимавах с моите топки от косми, вижте на какво попаднах - http://dreamland-bg.com/index.php?PHPSESSID=bqekpro4sgknnrluivg1 … amp;topic=4004.15

Цитат

Тези неща не се горят - изхвърлят се в течаща вода може и тоалетна .  ssm5
 Като не се и пипат с голи ръце - с вестник , ръкавици ... и всичко се изхвърля като единствено намереното можеш да изхвърлиш в течаща вода . Става въпрос ако са само косми се изхвърлят в тоалетна без весника защото ще запушиш тоалетната . Преди да ги вземеш + когато ги изхвърляш се казва следното - може и с твои думи важното е да кажеш дебелото - ssm5
В името на Отца и Сина и Светият Дух благославям човека , който го е направил !!! Амин !!! И в името на Исус аз (името ) призовавам и заповядвам на Архангел Михаил , кой с каквито мисли го е правил да си го получи от Архангел Михаил !!! Амин !!!

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 18:14 от мамарамболина

# 130
  • София
Здравейте!Търся ясновидец,който да ми помогне за безследно изчезнал човек,много е спешно..Бих се допитала само до някой,който наистина може да помогне,става въпрос за нещо много сериозно.А някой ползвал ли е услугите на Ивелина Христова от ясновидци?Гледам,че в сайта и има директен чат с нея,дали може да ми помогне по този начин?

# 131
  • София
Докато се занимавах с моите топки от косми, вижте на какво попаднах - http://dreamland-bg.com/index.php?PHPSESSID=bqekpro4sgknnrluivg1 … amp;topic=4004.15

ЖИВОТЪТ МЕ ОБИЧА ОБИЧАМ ГО И АЗ !!!

Re:Моля за съвет
« Отговор #6 -: Януари 11, 2013, 11:02:40 pm »

Цитат

Тези неща не се горят - изхвърлят се в течаща вода може и тоалетна .  ssm5
 Като не се и пипат с голи ръце - с вестник , ръкавици ... и всичко се изхвърля като единствено намереното можеш да изхвърлиш в течаща вода . Става въпрос ако са само косми се изхвърлят в тоалетна без весника защото ще запушиш тоалетната . Преди да ги вземеш + когато ги изхвърляш се казва следното - може и с твои думи важното е да кажеш дебелото - ssm5
В името на Отца и Сина и Светият Дух благославям човека , който го е направил !!! Амин !!! И в името на Исус аз (името ) призовавам и заповядвам на Архангел Михаил , кой с каквито мисли го е правил да си го получи от Архангел Михаил !!! Амин !!!

Toва с Архангел Михаил не е ли малко опасно за този, който казва молитвата?  newsm78

# 132
  • Под Слънцето
Чакаме Раян да сподели ,както само тя умее, приключенията си при Беатриз  Joy

# 133
  • София
Даяна1111 Моя приятелка се допитваше до Ангел от Надежда за намиране на неин близък човек. Тя е доволна от него.

# 134
  • София
Давам един глас за Валентин (София), който го няма в анкетата май. Много положителен човек. Позна ми всичко и успя да ме зареди с позитивизъм. Някой ако има мнение нека сподели, защото за първи път бях пруи него.

Общи условия

Активация на акаунт