Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Под Слънцето
Мая, никаква.
Но утре мога да я преслушам..Още 3 дни съм  тук, после чезна отново за малко.. та ще  пиша  впечатление..

Но пък номера ми излезе  :

Д, ет.2, ап.31, 052 615993, 0888335305, СЪЮЗ НА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ, -, ВИСШЕ, МЕНИДЖМЪНТ В ТУРИЗМА, английски, руски, частен бизнес.

# 106
  • София
Мая, никаква.
Но утре мога да я преслушам..Още 3 дни съм  тук, после чезна отново за малко.. та ще  пиша  впечатление..
Желая ти много щастие и много, много късмет!!! Hug  bouquet

# 107
  • Под Слънцето
 newsm78

ЦЕНТЪР ЕВОЛЮШЪН ВЕСЕЛИНА ЕТ

адрес: ВАРНА, бул. Цар Освободител 23A телефон: 052 615993 класификация: Кинезитерапия

май не съм за нея..

Мая, а в каква връзка ти дадоха номера на тази Веселина?

# 108
  • София
Във връзка с това, че търсех врачка във Варна.  bouquet

# 109
newsm78

ЦЕНТЪР ЕВОЛЮШЪН ВЕСЕЛИНА ЕТ

адрес: ВАРНА, бул. Цар Освободител 23A телефон: 052 615993 класификация: Кинезитерапия

май не съм за нея..

На вратите и визитните картички на врачките понякога пише всевъзможни неща, така че, като нищо, покрай оздравителната гимнастика,  да чуеш и версия за бъдещето си:)

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 00:03 от ryannn

# 110
  • София
 Joy Joy Joy
Така е! Ама като ти каже някой възрастен г-н, знам врачка във Варна, как да не провериш? За мен има много малко значение, в София съм, няма ака да се дигна на500 км да проверявам. Peace  bouquet

# 111
  • София
И друго. Нали за това пишем. Напоследък имам усещане за бойкотиране на форума, ама ... то не е само напоследък.
Пак да благодаря на RYANNN зa ВСИЧКО!!!

# 112
Някой да има конкретни впечатления от " Беатриз" , която, мисля че Topsy -мн.весело беше отбелязала като Беатриче?Simple Smile Има вероятност да имам свиждане с нея тез  дни, ако този път не ми объркат часа.

# 113
  • София
Ама и на теб ли? Joy

# 114
  • София
Писах на една съфорумка какво мисля за тази жена.
Колко е вероятно, човек за когото има коментари от 3-4м да има способности???
Хайде да не пиша какво мисля, че пак ще ме трийнат.  Heart Eyes

# 115
Тази вечер в магазина си намерих топка от дълги косми. Параноята ли ме гони или ще трошим ръцете на тези мизерници, дето ми обърнаха наопаки. Аман!

# 116
Някой да има конкретни впечатления от " Беатриз" , която, мисля че Topsy -мн.весело беше отбелязала като Беатриче?Simple Smile Има вероятност да имам свиждане с нея тез  дни, ако този път не ми объркат часа.
Това се явява като доказателство на тезата, че  няма лоша реклама ?
 newsm78

# 117
  • София
Тази вечер в магазина си намерих топка от дълги косми. Параноята ли ме гони или ще трошим ръцете на тези мизерници, дето ми обърнаха наопаки. Аман!
Спокойно!!! Каквото и да става!!! Едно време е имало общи бани ... с много косми. Значи ли нещо това? Да, не е като да намериш в собствената си баня топка от косми!!! Според момичетата във форума и мен, изхвърли ги(ръкавици) във течаща вода(река). И забрави!   bouquet

# 118
Някой да има конкретни впечатления от " Беатриз" , която, мисля че Topsy -мн.весело беше отбелязала като Беатриче?Simple Smile Има вероятност да имам свиждане с нея тез  дни, ако този път не ми объркат часа.
Това се явява като доказателство на тезата, че  няма лоша реклама ?
 newsm78
Донякъде, но...нали знаеш - " 15 минути слава". КОментарите под обявата й и нейните благодарности "през щастливи сълзи" са доста гротескни, но всеки ще опита по веднъж, защото е написала, че  и за 5 лв става( естествено, никой няма да остави толкова, това е номерът). Въпросът е какво следва .
Ще видя реално за какво иде реч, просто исках да сондирам мнение, ако някой вече лично си е съставил такова.

П.П. Надявам се, въпросната намерена  коса да не е от " онзи" тип!

# 119
  • София
По-горе писах. Моля, ако иска някой да се включи!

Общи условия

Активация на акаунт