Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 035
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Ми ей така, просто и казах че имам само 5лв. в портмонето, и толкова! Ако иска да взима, ако иска да не взима. Пожела ми да съм жив и здрав, и това е! Сигурно ми е теглила някоя майна зад гърба, но аз на нея и теглих пет, така че сме квит. А историята с катинара, е голяма простотия, но вината си е изцяло моя. Тогава ходих при нея от любопиство, и понеже според нея нещо си ми било заключено, та не виждала всичко, затова да съм спал над катинара, за да ми се отключело, и после щяла да ми каже още неща. Най-забавното беше разбира се, хвърлянето на катинара на тротоара. Като за гадостия, беше пълно с народ в района на офиса ми, и нямаше къде да го пусна. Е, успях де, но мисля че един чичо ме видя, и кой знае какво си е помислил горкия човек. Естествено нищо повече не ми каза, а "сюрприза" беше още 30лв допълнително. А най-смешното от цялата тая ситуация, че женана явно много си вярва, защото ми каза повече да не ходя при нея. Нямало смисъл, нямало какво повече да ми казва!!! Рекох си, и слава богу!

А при Данка, ходих с приятелка да и пазя колата (мерцедес) докато и гледа. Наистина беше противно и гнусно. Знаеш че имат външна тоалетна (работеща) и цялото и семейство се изреди да се облекчава. Честно казано, мен ме беше гнус да седна дори на пластмасовия стол, тогава беше седнала под някакъв сайван, камо ли да пия нещо!! Така и не можах да разбера защо приятелката ми, пи от ония шишета с вода. Аз лично на ритуали не вярвам, също не вярвам и в магии.

А по-отношение на познаваемостта, аз неведнъж съм казвал че за мен еталон беше Диди от Банишора. Тя беше първата ясновидка с която се сблъсках, и толкова бях впечатлен, че това явление ми стана интересно. Тази жена просто познаваше, без да са и необходими карти, дати и прочее. Казвал съм и преди, пращала е хора по доктори (времето потвърди че е била права), на мен лично каквото ми е казала до настоящия момент всичко се случи 1:1, така че от тази позиция, всички останали са ми толкова жалки! За мен, истинския феномен е ясновидството в бъдещето. Ясно е, че няма как то е да е 100% точно, но наистина вярвам че има хора, които го могат. Освен Диди, конкретни неща описани в детайл ми е казвала Татяна Христова, макар да не е типичния пример за врачка, а също и една Светлана от Сухата Река. Така че, аз вярвам че такова нещо съществува. Лошото е в това, че когато нямах нужда и ходех от интерес, Диди беше човека с точните отговори. Сега имам въйпюща нужда от съвет, но няма от кого да го получа. Тая Таня ще я видим що за стока е, но отсега казвам че съм предубеден, предвид опита ми с Цеца, Пепа, Латина и прочее "звезди"

# 211
Ми ей така, просто и казах че имам само 5лв. в портмонето, и толкова! Ако иска да взима, ако иска да не взима. Пожела ми да съм жив и здрав, и това е! Сигурно ми е теглила някоя майна зад гърба, но аз на нея и теглих пет, така че сме квит. А историята с катинара, е голяма простотия, но вината си е изцяло моя. Тогава ходих при нея от любопиство, и понеже според нея нещо си ми било заключено, та не виждала всичко, затова да съм спал над катинара, за да ми се отключело, и после щяла да ми каже още неща. Най-забавното беше разбира се, хвърлянето на катинара на тротоара. Като за гадостия, беше пълно с народ в района на офиса ми, и нямаше къде да го пусна. Е, успях де, но мисля че един чичо ме видя, и кой знае какво си е помислил горкия човек. Естествено нищо повече не ми каза, а "сюрприза" беше още 30лв допълнително. А най-смешното от цялата тая ситуация, че женана явно много си вярва, защото ми каза повече да не ходя при нея. Нямало смисъл, нямало какво повече да ми казва!!!

По-скоро е нямало какво повече да ти взема, а не какво да ти казва -както си видял, на лелята само  й дай компания да си дрънка ( срещу няколко десетолевки, разбира се)  и не мож   я спря, ама ти абсолютно си я съкрушил с тез 5 лв. приход и повече не е щяла да си хортувате.

А,това с катинара не е нищо.Мен една ме зарече да метна  на оживено , голямо кръстовище буркан, съдържащ адска смес -някакъв бълвоч от потрошени яйца и всевъзможни (не)органични продукти.Сценката беше достойна за брутална комедия или ненаучно фантастичен филм, където таз  гърмяща микстура  би могла да бъде чуден реквизит.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 01:55 от ryannn

# 212
[, !

А по-отношение на познаваемостта, аз неведнъж съм казвал че за мен еталон беше Диди от Банишора. Тя беше първата ясновидка с която се сблъсках, и толкова бях впечатлен, че това явление ми стана интересно. Тази жена просто познаваше, без да са и необходими карти, дати и прочее. Казвал съм и преди, пращала е хора по доктори (времето потвърди че е била права), на мен лично каквото ми е казала до настоящия момент всичко се случи 1:1, така че от тази позиция, всички останали са ми толкова жалки! За мен, истинския феномен е ясновидството в бъдещето. Ясно е, че няма как то е да е 100% точно, но наистина вярвам че има хора, които го могат. Освен Диди, конкретни неща описани в детайл ми е казвала Татяна Христова, макар да не е типичния пример за врачка, а също и една Светлана от Сухата Река. Така че, аз вярвам че такова нещо съществува. Лошото е в това, че когато нямах нужда и ходех от интерес, Диди беше човека с точните отговори. Сега имам въйпюща нужда от съвет, но няма от кого да го получа. Тая Таня ще я видим що за стока е, но отсега казвам че съм предубеден, предвид опита ми с Цеца, Пепа, Латина и прочее "звезди"
[/quote]Защо не посетиш пак тази Диди?Аз вчера ходид при леля Искра в Бистрица.хубави неща каза за в бъдеще,дано само да се сбъднат.Ако някой има впеч`атления от нея нека сподели

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 07:50 от Kruela

# 213
  • София
Отново грешна информация за ясновидка в тази тема.
Става дума за Данка от Модерното.
Данка НЕ ВЗИМА пари за водата!!! За водата можеш да отидеш, ще ти налеят в шише, не се плаща и не е необходимо да ти гледа!
Проверено е многократно!

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 19:18 от Amiamo

# 214
  • Под Слънцето
Аз, доколкото помня, мисля,че  посочената Диди от Банишора е починала..

А на мен на друго място, също са ми вземали пари за баяна вода.. Така че , смея да твърдя, за всеки преценката е конкретна, на момента.

И друго помня-как една потребителка се беше възмутила,че във форума пребивават  едни и същи личности с по 2 и 3 профила, а в същото време самата тя получава  раздвоение.. Поне да беше писала в друг цвят, можеше да не се усетя.. newsm78

# 215
Sonusfaber, дай координати на тази Диди от Банишора, на Светлана от Сухата река и на нетипичната врачка Татяна Христова! Моля тееееееееее!!!   bouquet

# 216
Райън, напротив баба Неда си изпя целия репертоар, който заедно с овертюрата беше около три часа! Наложи се аз да я прекъсна, защото предвид че отидох след работа, не ми се прибираше по нощите. Т.е. сюрприза остана за накрая. Още повече, имайки предвид че дейността им е незаконна, не виждам какъв е проблема да не платя въобще? Тя ми продава лъжи, е защо аз да не и платя по-същия начин? Просто когато отидеш при човек със способности, то се личи (вече мога да го кажа със сигурност) и тогава с най-голямо удоволствие бих оставил и повече. Един пример с Диди - водя приятелка при нея, тя и гледа и накрая момичето пита какво ти дължа. Диди казваше "остави ми 20лв. ако имаш, ако нямаш, не се притеснявай" Моята приятелка и оставила 40лв 20лв бонус да се почерпи. Тогава Диди и върна 20-те лева, и казала " тук сме да вършим работа, а не да ме черпиш" Писал съм си със съфорумка, която я е посещавала много преди мен, тя спомена че е имало моменти в които не и е плащала нищо, просто защото е нямала. Питам аз, коя от днешните звезди с претенции ще направи такъв жест?

Kruela Диди почина миналата година, от рак буквално за два месеца. Преди това, беше последната ми среща с нея. Освен всичко друго, я питах за дядото на моя позната, който забележете аз никога не съм виждал, и не знам как се казва. Просто и казах, кажи ми нещо за дядото на еди кой си. Беше безупречна в описанието, каза ми че човека втори път се е родил - оказа се после като питах, че е преживял кома! Каза ми, че човека няма рак, а заболяване на съдовете, да отиде във Военна болница и т.н. Оказа се права! Тогава обаче ми каза, че иска да и занеса цветя на гроба, и да се помоля за нея. Стори ми се че говори по принцип, но явно тя си е знаела. След като почина, се обадих на сестра и, за да питам къде и е гроба и как да я намеря. Споделих защо я търся, и онази направо ми се развика че това не можело да бъде вярно. "Силите" до последно "казвали" че тя няма да умре - е да, ама не!

Що се отнася до баба ви Данка, не знам какъв е проблема! На моята позната и даде водата плюс катинарите, като мисля че тарифата беше по 60лв на катинар. Не е правила разбивка на цената, за да знам кое е безплатно, но и все тая. Жената за нищо не става - лично мнение!

# 217
Момичета,някой да знае и да е бил при ясновидка от с.Калояново(Пловдив)?Много ми я похвалиха,но ми се иска и тук да попитам....
  bouquet  bouquet  bouquet

# 218
MayaN - С Таня Христова говорих оня ден, в момента е заета с лични дела и до края на Декември няма да приема! На Светлана може да звъннеш на 0895607341, имай предвид че ще почакаш може би около месец. Моят съвет е запиши ранен час, защото в края на деня е уморена, и приказва каквото и дойде на душата. Ако си човек с "опит" с гледачките, Светлана може да ти бъде от полза. Тя вижда много конкретни неща, това го потвърждавам, но си позволява да прави свободни интерпретации, което може да обърка човек, и да го отклони в друга посока. Важно е да анализираш думите и, е моят съвет. Записвай си!

# 219
MayaN - С Таня Христова говорих оня ден, в момента е заета с лични дела и до края на Декември няма да приема! На Светлана може да звъннеш на 0895607341, имай предвид че ще почакаш може би около месец. Моят съвет е запиши ранен час, защото в края на деня е уморена, и приказва каквото и дойде на душата. Ако си човек с "опит" с гледачките, Светлана може да ти бъде от полза. Тя вижда много конкретни неща, това го потвърждавам, но си позволява да прави свободни интерпретации, което може да обърка човек, и да го отклони в друга посока. Важно е да анализираш думите и, е моят съвет. Записвай си!
Сърдечно БЛАГОДАРЯ!   bouquet Независимо от това, че е заета Таня Христова, моля те да ми дадеш и нейния телефон! Може и на лични!   bouquet Лек ден от мен!

# 220
Кажете нещо за леля Искра,познава ли настояще.Каза ми много неща за минало-улучи.За настояще каза хубави неща,но дали се случват предвижданията и,това не знам.Който има впечатления моля да сподели

# 221
1. Относно Диди от Банишора -жената  отдавна е покойница, както тук лично съобщих преди време, та затова няма как да бъде пак посетена.Не и от живи хора.

2. Колкото до ромката  Данка, на мен не ми е предлагала фокус с вода ,а с катинари, който определено струва и то 30 лв.

3.Както Топси по-горе е отбелязала,  писането под  различни творчески псевдоними не е голяма промяна.Особено , когато е неизменно кисело-вкиснато и винаги със запазената марка на неграмотността-така че, ползването на друго наименование  никак не спомага за трансформация.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 13:53 от ryannn

# 222
Привет,

Би ли споделил в каква степен предсказаните ти за бъдещето събития от Светлана впоследствие реално се сбъднаха, на какво гледа и каква е таксата й?
Благодаря.

# 223
  • София
Aко Данка на един не е познала, на други познава и то много - това  не означава, че не е добра врачка! Simple Smile
А някои хора тук от злоба и лошотия ще се самоунищожат. Тъжно!

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 12:58 от Amiamo

# 224
  • Под Слънцето
мда.. който квото пожелава, да му се връща стократно..
обичам палачинки, но палачинковото държание говори за липса на характер и за  хора, чието мнение си е за пренебрегване .

айшето,което се издирва из възраждане, варна, е по чужбина . току що жената,която ме води преди години при нея, ми звънна с това инфо.
сори.

Общи условия

Активация на акаунт