Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 938
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Тоpsy, събери, моля те , сили , въпреки прокламираната  хамелеон -тъга и си прочисти пощенския пункт Simple Smile

" много кратно"  Joy опитах да ти пиша, но си претрупана с писма и колети.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 14:41 от ryannn

# 226
MayaN - С Таня Христова говорих оня ден, в момента е заета с лични дела и до края на Декември няма да приема! На Светлана може да звъннеш на 0895607341, имай предвид че ще почакаш може би около месец. Моят съвет е запиши ранен час, защото в края на деня е уморена, и приказва каквото и дойде на душата. Ако си човек с "опит" с гледачките, Светлана може да ти бъде от полза. Тя вижда много конкретни неща, това го потвърждавам, но си позволява да прави свободни интерпретации, което може да обърка човек, и да го отклони в друга посока. Важно е да анализираш думите и, е моят съвет. Записвай си!
Привет,

Би ли споделил в каква степен предсказаните ти за бъдещето събития от Светлана впоследствие реално се сбъднаха, на какво гледа и каква е таксата й?
Благодаря.

Пита ме още в самото начало, дали искам да питам, или да ми говори. Е, избрах да си изпее песента, иначе би следвало да и подавам жокери. В началото пише датата на раждане и името в един халваджийски тефтер, и после почва да говори, като чат пат си рисува нещо в тефтера. Питах за хора които ме интересуват, знаех че иска снимки, но се оказа че и без тях ще мина. Просто те кара да си представиш мислено човека за който питаш, и тя почва. Няма да коментирам минали събития, то е ясно - всички малко или много ги хващат. Давам конкретни примери : имах намерение да си купувам скъп велоергометър (2000лв) но в работата нещата не вървяха, и ме беше шубе да харча в ситуация на несигурност. Каза ми директно, искаш да даваш много пари за спорт, скъпа покупка, действай без да мислиш! Е, уреда вече е налице, изплатен и всичко. Другото нещо, фирмата ми трябваше да си мести офиса. Не се знаеше къде какво що. Тя ми каза, виждам те на ново място, голяма сграда като министерство, с много прозорци и стъкла. Нова е, не е стара. Е няколко месеца по-късно се преместихме в Интер Експо центъра, предполагам знаеш как изглежда? Това обаче ми го каза като "нова работа", а то беше просто преместване. Описа ми в детайли моите колеги, от кой какво да очаквам - е, за жалост беше точна. Тоя дето трябваше да ме предаде, го направи без да му мигне окото. За брат ми каза, че ще започне работа която няма да му харесва, много ще му е тегаво, но ще е за кратко, до есента. Е, брат ми почна тая работа същата Април месец, есента фирмата фалира и той съответно пак остана без работа. На мен, ми каза доста интересни неща относно интимния живот, които признавам си нямаше откъде да знае, а и никоя до сега не е споменавала. Та това е общи линии, разбира се каза ми по-дългосрочни неща, но тях няма как да знам дали ще се случат. По-отношение на заплащането, взима 20лв. Но ми каза, че ако нямам, не е проблем, да не се притеснявам. Тя е млада, може би към 30г.

Таня Христова, не е врачка, в смисъл не се занимава с битово врачуване. Тя е биоенерготерапевт, но от малка се е родила с ясновидски и лечителски способности. Рейки и помага да се зарежда с енергия, така че да не се скапе след втория пациент - както обикновенно става. В процеса на разговор с пациента, тя вижда някакви неща, но те са твърде откъслечни, за да се разчита на нея. На мен ми каза, ей така от нищото че в работата си ще правя нещо, което на мен ми звучеще като майтап, и едва ли не невъзможно. Описа ми го, ама в такъв детайл, едва ли не не ми каза размерите в сантиметри. Е, осем месеца по-късно получих задача да правя това същото нещо! В началото бях забравил, но след това спомена ме удари като гръм от ясно небе. Таня е благороден човек, благ човек. На мен лично, досега не ми е взела стотинка. Ходил съм четири пъти, в растояние на шест години, не дава дума да продумам за пари. Целува ме, и ме отпраща. От хора които съм пращал при нея, са ми казвали че тя преценява от кой да вземе и от кой не. Има и касов апарат и издава касови бележки! Телефона и е : 0878201304, но моля ви не я безпокойте. В моментя мисля че има изпити, завършва Психология и е доста натоварено. Каза ми, след нова година, да я търся.

# 227
MayaN - С Таня Христова говорих оня ден, в момента е заета с лични дела и до края на Декември няма да приема! На Светлана може да звъннеш на 0895607341, имай предвид че ще почакаш може би около месец. Моят съвет е запиши ранен час, защото в края на деня е уморена, и приказва каквото и дойде на душата. Ако си човек с "опит" с гледачките, Светлана може да ти бъде от полза. Тя вижда много конкретни неща, това го потвърждавам, но си позволява да прави свободни интерпретации, което може да обърка човек, и да го отклони в друга посока. Важно е да анализираш думите и, е моят съвет. Записвай си!
Привет,

Би ли споделил в каква степен предсказаните ти за бъдещето събития от Светлана впоследствие реално се сбъднаха, на какво гледа и каква е таксата й?
Благодаря.

Пита ме още в самото начало, дали искам да питам, или да ми говори. Е, избрах да си изпее песента, иначе би следвало да и подавам жокери. В началото пише датата на раждане и името в един халваджийски тефтер, и после почва да говори, като чат пат си рисува нещо в тефтера. Питах за хора които ме интересуват, знаех че иска снимки, но се оказа че и без тях ще мина. Просто те кара да си представиш мислено човека за който питаш, и тя почва. Няма да коментирам минали събития, то е ясно - всички малко или много ги хващат. Давам конкретни примери : имах намерение да си купувам скъп велоергометър (2000лв) но в работата нещата не вървяха, и ме беше шубе да харча в ситуация на несигурност. Каза ми директно, искаш да даваш много пари за спорт, скъпа покупка, действай без да мислиш! Е, уреда вече е налице, изплатен и всичко. Другото нещо, фирмата ми трябваше да си мести офиса. Не се знаеше къде какво що. Тя ми каза, виждам те на ново място, голяма сграда като министерство, с много прозорци и стъкла. Нова е, не е стара. Е няколко месеца по-късно се преместихме в Интер Експо центъра, предполагам знаеш как изглежда? Това обаче ми го каза като "нова работа", а то беше просто преместване. Описа ми в детайли моите колеги, от кой какво да очаквам - е, за жалост беше точна. Тоя дето трябваше да ме предаде, го направи без да му мигне окото. За брат ми каза, че ще започне работа която няма да му харесва, много ще му е тегаво, но ще е за кратко, до есента. Е, брат ми почна тая работа същата Април месец, есента фирмата фалира и той съответно пак остана без работа. На мен, ми каза доста интересни неща относно интимния живот, които признавам си нямаше откъде да знае, а и никоя до сега не е споменавала. Та това е общи линии, разбира се каза ми по-дългосрочни неща, но тях няма как да знам дали ще се случат. По-отношение на заплащането, взима 20лв. Но ми каза, че ако нямам, не е проблем, да не се притеснявам. Тя е млада, може би към 30г.

Таня Христова, не е врачка, в смисъл не се занимава с битово врачуване. Тя е биоенерготерапевт, но от малка се е родила с ясновидски и лечителски способности. Рейки и помага да се зарежда с енергия, така че да не се скапе след втория пациент - както обикновенно става. В процеса на разговор с пациента, тя вижда някакви неща, но те са твърде откъслечни, за да се разчита на нея. На мен ми каза, ей така от нищото че в работата си ще правя нещо, което на мен ми звучеще като майтап, и едва ли не невъзможно. Описа ми го, ама в такъв детайл, едва ли не не ми каза размерите в сантиметри. Е, осем месеца по-късно получих задача да правя това същото нещо! В началото бях забравил, но след това спомена ме удари като гръм от ясно небе. Таня е благороден човек, благ човек. На мен лично, досега не ми е взела стотинка. Ходил съм четири пъти, в растояние на шест години, не дава дума да продумам за пари. Целува ме, и ме отпраща. От хора които съм пращал при нея, са ми казвали че тя преценява от кой да вземе и от кой не. Има и касов апарат и издава касови бележки! Телефона и е : 0878201304, но моля ви не я безпокойте. В моментя мисля че има изпити, завършва Психология и е доста натоварено. Каза ми, след нова година, да я търся.

Благодаря за ясната и смислена информация!

# 228
  • Под Слънцето
Слушам   ( музика) и пречистих кутията .
Да питам докат не съм се отнесла - некой нещо да е чувал за гледачка, туркиня, по Исперих в некво близко село ?

Утре следобед ще знам и селото и името й, ама ме гложди сега..

# 229
  • София
не виждам какъв е проблема да не платя въобще? Тя ми продава лъжи, е защо аз да не и платя по-същия начин? Просто когато отидеш при човек със способности, то се личи (вече мога да го кажа със сигурност) и тогава с най-голямо удоволствие бих оставил и повече. 

Много ме зарадва този пост.   bouquet
И аз мисля и се държа по същия начин.
Ако имаше повече такива хора, много от "операторките" щяха да отпаднат по естествен път.
И аз благодаря за полезната и смислена информация! 

# 230
  • София
Слушам   ( музика) и пречистих кутията .
Да питам докат не съм се отнесла - некой нещо да е чувал за гледачка, туркиня, по Исперих в некво близко село ?

Утре следобед ще знам и селото и името й, ама ме гложди сега..

За Исперих не си спомням, ама в тема 1, стр 7 е писано за някакъв Яким от Русе. Ако искаш погледни там.  bouquet

# 231
# 232

За Исперих не си спомням, ама в тема 1, стр 7 е писано за някакъв Яким от Русе. Ако искаш погледни там.  bouquet

В Русе и близките села няма истински ясновидец!!! 

# 233

В село , което ,ако се не лъжа, се казваше Голямо Враново, тук беше похвалена някаква туркиня..Себриш.

# 234
  • София

В село , което ,ако се не лъжа, се казваше Голямо Враново, тук беше похвалена някаква туркиня..Себриш.

То много са хвалени...
Въпроса е, че като отидеш и се започва: наблява те крак(ръка, врат), имаш лек гинекологичен проблем (?!? какво значи това) и прочие простотий. Цитирам по памет линка, който го беше пуснала една съфорумка за Каязим ходжа. Поне това, което каза на интервюиращата го журналистка за мен е просто смешно, а човека се рекламира като ясновидец !!! Да плачеш ли, да се смееш ли??? Хубавото е, че въпросния ходжа го отписваш. И други такива линкове имаше, за което съм благодарна.
Разбирам, че понякога на човек не му се иска да сподели как точно е преминала дадена среща с врачка, но ето sounsfaber  е разказал съвсем ясно за това, без да навлиза в лични подробности. И всеки си прави изводи. А постове като "много добра жена, каза ми едни хубави неща" не знам какво инфо носят.
И да не забравяме и опита на Топси за брат и и за ключовете.  Rolling Eyes   

# 235

За Исперих не си спомням, ама в тема 1, стр 7 е писано за някакъв Яким от Русе. Ако искаш погледни там.  bouquet

То много са хвалени...
Въпроса е, че като отидеш и се започва: наблява те крак(ръка, врат), имаш лек гинекологичен проблем (?!? какво значи това) и прочие простотий. Цитирам по памет линка, който го беше пуснала една съфорумка за Каязим ходжа. Поне това, което каза на интервюиращата го журналистка за мен е просто смешно, а човека се рекламира като ясновидец !!! Да плачеш ли, да се смееш ли??? Хубавото е, че въпросния ходжа го отписваш. И други такива линкове имаше, за което съм благодарна.
Разбирам, че понякога на човек не му се иска да сподели как точно е преминала дадена среща с врачка, но ето sounsfaber   е разказал съвсем ясно за това, без да навлиза в лични подробности. И всеки си прави изводи. А постове като "много добра жена, каза ми едни хубави неща" не знам какво инфо носят.
И да не забравяме и опита на Топси за брат и и за ключовете.  Rolling Eyes  

Хм,  тук  аз съм последният човек, който ще хукне да раздава хвалби за врачки и майстореси просто ей така, без  сериозно основание!MayaN, ти отлично го знаеш.Неслучайно няколко умилителни образа( или един с няколко регистрации, лол) са на свещена война с мен точно поради таз причина.

Така, сега съвсем  конкретно относно  майстор Себриш.Преди време тук писа някаква русенска девойка, че имала проблем , отишла при таз операторка, и била възхитена.Тъй като сме чували таз чудна песен, без грам смисленост и аргументация около 3 милиарда пъти , запитах девойката конкретно какви благини са се разлели връз нея  след намесата на майстор Себриш и тя посочи конкретни решени проблеми.Колко е така, колко е било трайно няма как да се знае.Момата повече не видях из полетата на тоз  форум, нито помня nick-a  й дори,

Аз съм много далеч: а) от Русе и прилежащите му села б) от етапа, в който при всяка прочетена тук безмислица , глупост и алогично-вятърна хвалба, от каквито форумът прелива,   хуквах да пилея парите , времето, емоциите и надеждите си по врачки, резидиращи из села и махали, където и дивите планински кози не ходят в свободното си време, така че, припомням за таз русенскоселска операторка без грам друга идея, освен , ако на някой в региона му е полезно да си прецени дали му се посещава приемната й.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 19:03 от ryannn

# 236
  • София

Хм,  тук  аз съм последният човек, който ще хукне да раздава хвалби за врачки и майстореси просто ей така, без  сериозно основание!MayaN, ти отлично го знаеш.Неслучайно няколко умилителни образа са на свещена война с мен точно поради таз причина.

Аз съм много далеч: а) от Русе и прилежащите му села б) от етапа, в който при всяка прочетена тук  , ако на някой в региона му е полезно да си прецени дали му се посещава приемната й.

Сега разбирам защо става объркване.     Аз съм MayyaI,   не   MayaN.
Не, че има кой знае какво значение.
Да, много добре си спомням "свещенните" войни,  Joy, то са периодични към теб! Че и мен ме трийнаха като казах мнението си. А било форум newsm78.
За Русе-и аз съм така и затова и аз драща чат-пат тук. Не, че нещо имам за въпросната жена  Simple Smile

# 237
  • Под Слънцето
А бе Исперих си е разградска област  Joy  Къде намесихте Руси?

# 238
  • София
А бе Исперих си е разградска област  Joy  Къде намесихте Руси?

Мии, ... "Червена шапчица" съм. Joy Joy Joy

# 239
Привет,

Благодаря.

Таня на мен ми взе 30 лв, на една приятелка 20.

Слетлана в кой квартал приема?

Общи условия

Активация на акаунт