Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 938
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Топси, като те чета, достатъчно разумна и интелигентна ми се струваш, и като да нямаш нужда някой да ти ясновиди нещо Simple Smile Ти си знаеш най-добре, разбира се, но се надявам да го правиш предимно за забавление.

Моля много за коментари относно Елена Андреева, нумеролог, квартал Гевгелийски София, дали още някой е бил при нея? Благодаря.

# 286
  • Под Слънцето
Colorit, напротифф. Издирвам читава , и както каза Раян аффтентична гледачка, която да даде насоки за действия, които е нужно да предприема скоростно. Предвид опита ми с  едни потурчени ключове за колата ми и обещаващите празнодумия на 21 броя "познавачи" , опитвам всяка нова надежда, появила се на хоризонта и блеснала за миг..

# 287
  • Под Слънцето
dob1 , сметката й е грешна? или опита й бе грешен по-скоро.   За ниската й цена се очертава и ниско качество на предлаганата продукция. А обещаното гледане  и потенциалното "познаване" на проблема е много далеч от опитите й за такова.

# 288
О, на мен ми поиска 20лв

# 289
  • Под Слънцето
Ся е разярена, щот я наредих.   Joy На друг може и 30 да поиска !

Вчера ,когато ми звънеше , а аз отбивах,че говорих с Германия за моите си работи, прави опити да налучка това, за което щеше да ми гледа. Е, ни за голямата любофф става дума, ни за това,което "виждаше" , въпреки написаните предварително 5 въпроса.

# 290
Все пак това са карти , а не ясновидство. Отделно и нумерология.

# 291
  • Под Слънцето
Все пак това е поредната умница, решила да изкарва лесни пари.
От обещаното "много доволна ще останеш" , не видях нищо. Дори ме обвиниха,че съм била нагла.  newsm44.

# 292
Утре ще споделя мнение след разговора ни.

# 293
Да Dob1 ще се радвам да споделиш мнение ......иначе Топси , не е критерий обръканата сметка за гледачество , незнам защо си подпалила така . Съжалявам ,че е възникнало такова напрежение от личен характер .Споделих ви вече тази жена ми беше похвалена и аз опитах , останах доволна и реших да споделя с вас ......Преди време писах за Сирма ,че още от първия допир с нея останах доволна защото конкретно ми позан че нещо няма да стане , което имаше шанс 90 процента за случване  и се бях впетлила . След това съм и звъняла доста пъти и някак нещата ми се объркаха с това кое е така и кое не е ......струваше ми се все повече че влага лични разсъждения по темите ......и сега не я търся вече. Сега тази жена с коята говорих не знаеше нищо за мен , питах я за дама мъже в живота ми и тя ги описа добре ,няма откъде да знае .Освен това/ вече се повтарям /,понеже незнам какво ще стане с мен в бъзеще , нейните прогнози съвдападат с на други хора които са ми гледали ....друго не мога да кажа. Всеки преценя за себе си .

# 294
  • Под Слънцето
чудно как на въпроса
Ще се оправят ли отношенията ни с х..  или ще се разделяме?  всички , 100 % ми говорят за голямата любов, а човекът ми е само съдружник в едното оод..
на въпрос  кога ще се срещна с y за да изгладим отношенията си , отговорите на всевиждащите пак забиват в мъглите .. а у ми дължи пари.. много. и се е покрил по чужбините , така че пророкуваните
"след 3 месеца " от 2 години насам ги чакам да се случат ..

И въобще   не става дума,че сметката на някого е объркана, а по-скоро крива .

# 295
Здравейте,
Дали някой би могъл да ми изпрати актуални контакти на Стефка Добрева?
Благодаря много.

# 296
  • Под Слънцето
Stefaniya_333, тази от Бс ли?

# 297
Да,тази от "Горещо" също Simple Smile
Много благодаря.

# 298
  • Под Слънцето
По-напред в темата съм публикувала номера й , потърси.

# 299
не виждам ни един телефон координати на някоя от Силистра,никой ли не знае,или няма такива от които сте доволни?                                                                                                                                                                       п.с.във Вършец има една при която ходят много хора,

Общи условия

Активация на акаунт