Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 956
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
хаха Кали , ти да не си врачка нещо ?

# 271
всъщност аз съм и Емилия и Стела , аз съм три в едно .......ето затова не ти се получава мила с гледането  ,прекалено си затворена . ААА  ако искаш да ти дам моя скайп да се чуем  ,щом си говорила с Емишлия знаеш гласа й .......не за друго ,просто си ми интересна.

# 272
  • София
zimma, в никакъв случай не подценявам споделеното от теб в темата, но веднага ми светна червената лампа: КОЯ ВРАЧКА, ЯСНОВИДКА, ГАДАЕЩА НА ТАРО И Т.Н. ЩЕ ВРАЧУВА ДНЕС, НА АРХНГЕЛОВА ЗАДУШНИЦА???????   newsm78 newsm78 newsm78
Ако е вярваща, дори и на Таро да гледа, пак няма да гледа на такъв ден!

# 273
не, ама "гледам" на профили Peace

# 274
Амиамо ,да ти кажа и аз си го помислих това ....... но е факт ,че определи много точно характерите  на двамата души за които питах , и мен включително .Не се познаваме , не сме писали не сме общували с тази жена преди  , намам никакви допирни точки .Просто приятелка на която много вярвам ми каза за нея и аз опитах .

# 275
Кали ,желая ти всичко добро и ако все пак решиш на лични ще ти дам скайпа си ....

# 276
Има ли ясновидец, който гледа по телефон и по възможност да не иска заплащане?
Опитах да се свържа с леля Искра от Бистрица, с която бях контактувала по същия начин преди няколко години, но ми каза, че вече не гледа по телефона /за мое огромно съжаление, понеже почти всичко, което ми беше казала тогава, днес е факт.../

# 277
Има ли ясновидец, който гледа по телефон и по възможност да не иска заплащане?
Опитах да се свържа с леля Искра от Бистрица, с която бях контактувала по същия начин преди няколко години, но ми каза, че вече не гледа по телефона /за мое огромно съжаление, понеже почти всичко, което ми беше казала тогава, днес е факт.../

Аз имам приятелка в Бистрица.
Не гледа по телефона, защото иска да си изпиеш кафенцето при нея... Някои са доволни, някои не чак толкова..

# 278
ами, може ти да си Емилия. В темата имаш 3-4 коментара. В 3 хвалиш и препоръчваш Емилия, а в 4 коментар тази нова звезда от Горна Оряховица дето май сте си дружки и менкате клиенти?

пп:Аз не съм доволна от Емилия. Имам3 консултации и нищо, а сроковете минаха и заминаха

Здравейте момичета, отдавна не съм писала,но ви чета. Без да знаете защо нападате хората.? Има хора които пишат отскоро и не са наясно с много неща. С Емилия съм си писала доста пъти, както и със  zimma. Така че по-голяма глупост не бях чела, че zimma е Емилия.
Аз съм доволна от Емилия и Анелия Лечева, макар че в началото като разговарях с Анелия ми беше доста смешно, но жената в крайна сметка излезе права .

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 12:50 от dob1

# 279
Здравейте. Бих искала да попитам дали някой е чувал и има лични впечатления за ясновидка Петранка от Люлин, София. Наскоро ми похвалиха много въпросната, но жената, която ми разказа за нея няма как да ми осигури координатите. Въпросната Петранка била много силна именно за бъдещи събития, както и говорела с починалите и откривала изгубени предмети. Не открих никакво инфо за Петранка в нета, за това питам тук.

Искам да Ви споделя и за нещо, което не е свързано пряко с мен, но съм била свидетел.
Ще ви разказа за едно огромно НЕпознаване!!!
При едно от посещенията си при Пепа- Хаджи Димитър бях заедно с моя много близка позната. Знаем си всичко, както се казва и влязохме заедно. По това време дъщерята на прителката ми  имаше сериозна връзка с едно момче. Пред мен Пепа реди предсказания как дъщеря ѝ ще остане с това момче, защото той ѝ е по съдба. Бил ѝ верен като куче. Отделно щяла до края на тази година да забременее и да започне работа............Към днешна дата момичето на приятелката ми все още е без работа и не е бременна...Но преди близо месец се оказа, че приятелят ѝ от няколко месеца има и паралелна друга връзка. Разделят се и момичето едва го спасихме от нервен срив, лежа в болница, в момента ходи на терапия, за да се закрепи след силния емоционален шок.

Никой не съдя. Просто исках да Ви споделя колко обратно на думите на Пепа се случи. Самата аз също много разчитах във времето на всичко, което Пепа ми беше предсказала, но както наското споделих времето мина и замина, а ''видяните'' събития не са налице.

# 280
Здравейте. Да напиша и аз едно мнение за леля Искра от Бистрица.
Всичко , което каза за мой близък човек стана факт, но това, което каза за мен - не или поне още не и няма никакви изгледи да се случи. Исках да и изпратя нещо, но и загубих адреса. Много моля ако някой го има да ми го препрати на лични. За мен е много важно.

Нямам възможността да отида чак до там или поне няма с кого, затова искам да попитам дали някой не е ходил при някой в Стара Загора (или околностите) и да е останал доволен. Чух за някаква жена около болница "Иван Рилски" , но така и не успяха да ми дадат координатите или повече информация. Тук има и две имена в сайта ако може някой да ми даде информация за тях ако е ходил.

Ако някой иска да посети леля Искра от Бистрица и е от Стара Загора или околията може да ми пише да се разберем.

# 281
  • София
Здравейте!

Дали може някой да ми препоръча гадател от София, ако може да познава поне малко и да не е от телевизионните и маркетингови шарлатани-скъпчии, дето ти искат хиляди пари за "разваляне на магии".

Някога съм ходила при Жана на Мария Луиза и при Адем Ходжа някъде на ул. Козлодуй, бях доволна в общи линии, но в момента не успявам да се свържа с Адем, той бил някъде от пловдивско и май вече не приема в София, а Жана пък била много болничка.

Астролози и нумеролози не търся - те само хубавини ми предсказват, за лошотиите не успяват да познаят.

Предварително благодаря!  bouquet

И да попитам - прочетох тук из темите за тази дама - Величка на ул. Пиротска - ако някой скоро е ходил при нея може ли да каже нещо повече, колко предварително трябва да се запиша, и каква е горе долу таксата?

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 10:12 от melinda11

# 282
Здравейте.Днес попаднах на тази статия.Малко няма връзка с темата,но има и такива момичета които търсят врачки за лечение.http://www.zajenata.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D0%B2%D0%B5%D1% … B0-news10507.html

# 283
  • Под Слънцето

Ох, много квачки на клона бе ..

Поредната мушенгия   Стела от Горна Оряховица..
Онази вечер бе въведена в темата . Опитах да бъда коректна , в събота вечерта няма от къде човек да преведе пари , а фирменото банкиране не  е за таз работа.. Та уговорката от вчера (неделя) бе за днес по обед да ми бъде дадена сметка, на която да преведа  въжделените 10 пари.
Жената ми звъня  не знам колко пъти по скайп вчера  да ми се оплаква колко била настинала и че утре ще получа номера на сметката й . Оказа се,че сметката ,която ми написа не е нейна.  Усъмних се,  бях нападната агресивно.  Та не ви съветвам да изтърпите поредната , взела се на сериозно гледачка с претенции

Последният ни разговор, след което ме блокираха.  Joy
Скрит текст:
[12:04:03] MEGSTEIN1 каза: IBAN  - BG35STSA93000014481172     - DSK
[12:04:32] Димето каза: ще ми искат и 3 имена
[12:06:16] MEGSTEIN1 каза: MARIQ STEFANOVA MIHAILOVA
[12:06:49] MEGSTEIN1 каза: az govoreh po telefona s 4ujbina zatova ne napisah imenata
[12:06:55] Димето каза: ясно
[12:06:59] Димето каза: но вие не сте ли Стела?
[12:07:46] MEGSTEIN1 каза: na maika mi smetkata,kydeto si polu4ava pensiqta,az nqmam smetka
[12:12:39] MEGSTEIN1 каза: Kogato reshite da pratite/ako pratite/,obadete se.
[12:14:06] Димето каза: Ще ви преведа  10 лв, това не е проблем. По-скоро ме озадачи  тази схема с чужда сметка, на която да бъдат преведени. Когато разговаряхме снощи, останах с друго впечатление.
[12:17:18] MEGSTEIN1 каза: gospojo,az bqh mnogo iz4erpatelna,az nemoga vseki den da hodq do poshta ili banka,zatova me posyvetvaha da dam na maika si smetkata,po koqto polu4ava pensiqta si,a az nqmam takava.Drugo ako vi pritesnqva pishete,ili nqma problem.
[12:18:32] MEGSTEIN1 каза: I az cheta na skaipa Venecuela???
[12:19:58] Димето каза: Политическите ми пристрастия едва ли ви говорят нещо . И Бангладеш да пише, всеки от абонатите ми на скайп знае къде съм и защо е в списъка  ми.  Вас това ли ви притеснява?
[12:20:27] MEGSTEIN1 каза: Moje bi i moite vpe4atleniq sa drugi,a za 10 leva ako jelaete,na drugo mqsto potyrsete informaciq/.
[12:21:44] MEGSTEIN1 каза: samo molq da me uvedomite,nikoi ne se e podigraval taka s men
[12:21:44] Димето каза: Уговорката от 3 дни насам , от както се свързах с Вас и  ви информирах от къде  имам   вашият скайп, е да изпратя пари, преди да ми гледаде, защото се притеснявате да не би да не ги получите. Снощи  , в разговорът ни , споменахте,че държите да ги получите по вашата банкова сметка. Сега с е оказва друго.. Криете ли се от клиентите си?
[12:23:50] MEGSTEIN1 каза: nikoga ne se kriq,no vie dyrjite mnogo losh ezik,imah predvid smetka,a koq e nqma zna4enie,a a ne vi karam nasila.spoko.
[12:24:28] Димето каза: Държа лош език?
Напротив! Пиша ви на вие , освен това пиша на кирилица. И се старая да отговарям коректно.  Вие сте тази, която се държи агресивно , от както ви намекнах,че  имам някакви съмнения.
[12:27:20] MEGSTEIN1 каза: Avie spomnqte li si,kato mi kazahte''kakva e garanciqta,4e kato polu4ite parite,4e shte polu4a konsultaciq''-i za men tova e obida.
[12:28:20] Димето каза: Освен това, не вярвам всеки ден да не припкате до пощата за да получите заветните  си 10 лв. И не ми слагайте думи в устата,които не съм изрекла.
[12:31:27] MEGSTEIN1 каза: ne jelaq da komunikiram pove4e s vas,moje bi mnogo pove4e ot zavetnite 10 leva shtqhte da polu4ite ot men kato informaciq,no vie ste mnogo nagla.
[12:36:27] Димето каза: Ех, просто не сте привикнали да ви се държи сметка. Загубата е по-скоро за вас. Ще се убедите Wink

# 284

Ох, много квачки на клона бе ..

Поредната мушенгия   Стела от Горна Оряховица..
Онази вечер бе въведена в темата . Опитах да бъда коректна , в събота вечерта няма от къде човек да преведе пари , а фирменото банкиране не  е за таз работа.. Та уговорката от вчера (неделя) бе за днес по обед да ми бъде дадена сметка, на която да преведа  въжделените 10 пари.
Жената ми звъня  не знам колко пъти по скайп вчера  да ми се оплаква колко била настинала и че утре ще получа номера на сметката й . Оказа се,че сметката ,която ми написа не е нейна.  Усъмних се,  бях нападната агресивно.  Та не ви съветвам да изтърпите поредната , взела се на сериозно гледачка с претенции

Аз й пратих днес. И ми каза,че е объркала сметката на една жена е дала грешна. Явно си ти. Описа ми разговора ви.Току що говорих с нея. На името Мария е сметката. 10лв е за период от 10 дни, а 20 за по-дълго време. Утре имам час за 14 часа. Това момиче което даде информация за нея няма как да излъже,че е имала разговор. На мен на бързо ми сметна числата и доста добре описа за в момента как са нещата,без аз да й казвам за какво става въпрос. Емилия също й вкарваш парите на сметката на майка й.

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 14:01 от dob1

Общи условия

Активация на акаунт