Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 956
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Аз искам да се включа по темата, ходих при Махмут в Пловдив и съм много доволна, човека гледа на кафе в ресторант Джоана, всеки ден е там сутрин и следобяд. Освен гледането, разваля магии и помага за късмет и любов в живота. Даже разбрах от страничен човек, че бил помогнал на едно семейство, които не са можели да имат детенце е сега вече имат Simple Smile. На мен ми позна много интересни неща, та който се интересува ето и телефона на Махмут Simple Smile:  0897745115
Успех! Дано съм била полезна! Blush

# 256
Привет!
Само наминавам да ви кажа,че живота ми се преобърна на 180 градуса.Случи се нещо,което не съм очаквала.
Нито един от ясновидците не позна!Абсолютно никой!Даже никой и не загатна за поредицата от събития.

# 257
  • София
Анхолина , дано е хубаво това което ти е преобърнало живота , пък нищо че не са познали ясновидките

# 258
Ами,още и аз не трудно мога да преценя дали е хубаво или лошо.Толкова беше неочаквано и за самата мен,че малко съм като цапната отвсякъде.

# 259
dano da e za hybavo,to i az se glasqh da se dopitam do nqkoi vra4ki,no zasega iz4akvam moje bi dekemvri 6te re6a na koi da se doverq i 6te pi6a i na vas estestvenno rezyltati

# 260
Таня лекува с Рейки, изключително рядко! Защото след подобно влияние, енергията на пациента копира енергииния модел на мастера, и някои хора привикват към това. Тя ми е казвала, че повечето хора са така, и съответно много внимателно избира на кой да го прилага. Леенето на восък, също е терапевтична процедура, не е просто бабешка деветина. За предсказването съм абсолютно съгласен с вас  Wink Бая ще почакате за срещата със Светлана, дано да си заслужава!

Едно въпросче:) Нали ти сподели че си доволен от Светлана? Не ми се чете отново темата, но ако не се лъжа...

Не съм казал че съм доволен, нека не става недоразумение! В поста си, описах част от нещата които е видяла, и които впоследствие се случиха. Така че всеки сам си прави сметката, дали да си запише час, или не.

# 261
  • Под Слънцето
ancholina. радвам се за теб! дано да е това,  за което драпаше!

zimma, как се казва тази персона?  номерът ми звучи познато , но после  ще кажа коя мисля,че е  #2gunfire

# 262
Здравеите ! Да сте чували за Рилка от Младост в София. newsm78

# 263
ами момичета аз днес говорих с жената, но на база това което е положението ми в можмента  е много вероятно да се случи точно така както каза , а аз не съм казвала какво е сега . Таксата е 10 лв. ,и мен ме устройва ,защото мисля, че казаното е многопроцентно така . Тсвен това съм склонна да вярвам ,защото и други врачки са ми предсказвали същото .

# 264
Т.е по казаното за настоящето, мислиш че вероятно е в правилната посока как ше стоят нещата за бъдещето...
10лв не са много, поне за мен.
Благодаря и аз за инфото!

А за миналото казва ли? В смисъл такъв, дали можеш по някакъв начин да прецениш за напред?

Аз бях при една жена...
не мога да кажа, че съм доволна, но за някои неща - позна, не мога да отрека.
Гадно ми стана едно нещо - че ми каза, че дъщеря ми ще се омъжи по сметка.. а знам как се чувства човек, когато му е празно сърцето... Много си поплаках. Cry  Cry

# 265
ами.....да имаше и за миналото нещо , но според мен каквото прецени че е важно това казва , защото моите въпрос бяха за отношения и жената ми ги определи съвсем точно както са сега и понеже имах въпрос за бъдеще как сещ се развият тя ми каза .....и да ,много е веротно да стане точно така. Доволна съм ..това е , ще се радвам да съм помогнала ....

# 266
Много Благодаря!  Hug

# 267
това май е Стела от Горна Оряховица.
Аз се свързах с едно момиче от там, каза, че не си струва. Не е хванала даже основния проблем.
Но всеки си решава Peace

# 268
ами ,всеки си преценя , момичета , аз съм доволна , само искам да ви кажа , понеже иаз се занимавам с карти Таро , че не винаги се получава канал и се дава информация . Няма нужда да обеснявам споделих защото съм доволна , така както преди верме бях доволан и ви споделих за Емилия , вие си решавате ,ще се радвам на обратна връзка .

# 269
ами, може ти да си Емилия. В темата имаш 3-4 коментара. В 3 хвалиш и препоръчваш Емилия, а в 4 коментар тази нова звезда от Горна Оряховица дето май сте си дружки и менкате клиенти?

пп:Аз не съм доволна от Емилия. Имам3 консултации и нищо, а сроковете минаха и заминаха

Общи условия

Активация на акаунт