Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 918
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Мен пък ми е интересно, какво толкова ви познават? Как пък никой от хвалещите се, нямаше доблестта да даде пример с нещо което е предсказано, и впоследствие се е случило. От всичките дето ги дъвкате тук, при мен нямаше дори 1% съвпадение за годината 2013. Как така се случва, че все сте много доволни, пък постоянно разпитвате за поредната врачка?

Най - вероятно причините да не споделяме точно са както казват по-горе твърде лични , но аз ще кажа  - Цеца от Надежда миналата година септември месец ми каза , че ще се разведа - е другия месец ми е делото за развод. Ивелина , но с смс каза , че няма да се разведа.Искра ми наговори пълни фантасмагории.
Продължавам да търся , защото искам още едно потвърждение на нещата които ми предрече за напред Цеца и Вени от Овча Купел /за нея ми е рано още да кажа)
Колко взима Цеца и на какво гледа ? Иначе и аз съм писала на Ивелина и не съм особено доволна.

# 331
на кафе и карти по 10 лева май за едното може и само едното,,

# 332
Между другото обещавам, т.к. Емилия ми каза , че мъжът ми май се занимава с жена в момента, ако разбера нещо по въпроса до 2 месеца, ще ви кажа каква е била истината. Защото пак казвам, аз нищо странно не откривам, няма промяна в поведението му, не си крие телефона, не си е купувал ново бельо Grinning, вечер си е вкъщи. Явно голямо дебнене ще пада. Wink
  Затова исках да чуя още едно мнение по въпроса, ама не знам при кого.

# 333
утре мисля при Цеца да отида ако има желаещи да пишат,,

# 334
Тя в събота гледа ли? Аз мисля ,че не приема в събота и неделя.

# 335
незная днес ходих но била в Гърция,сестра и каза утре да и звънна

# 336
Да телефонът й беше изключен днес и аз я търсих.

# 337
Ами в крайна сметка, всички сме хора, и едва ли сме толкова различни, че да има нещо супер специално което не е за споменаване! Не става въпрос за имена, и т.н. в крайна сметка предполагам никой не се интересува от мъжа/жената на някой и кой номер гащи носи, примерно! Винаги подробностите могат да бъдат игнорирани, и все пак да се сподели същината на предсказаното. Надявам се разбирате, какво имам предвид?

idi  - Ми да ти кажа, не виждам нищо екстраординерно в това, което ти е казала Цеца! Вълнува ме, ти ли я попита дали ще се разведете, и въобще стана ли въпрос за това че имаш проблеми с мъжа си. Надявам се си наясно, че хора като Цеца, които са посещавани от n- на брой хора всеки ден, имат силно изострена интуиция, и логически връзки, и от "а" лесно може да стигне до "я", стига да и подадеш някаква начална информация. А Цеца - разпитва!

# 338
Цеца гледа на кафе и карти.10 лв за всяко,като може и едно от двете.аз лично съм доволна.
иначе съм наясно,че не съм нито първата,нито последната с такъв проблем.и все пак предпочитам да не ме четат по форумите.доколкото знам,не сме в "Искрено и лично".и не на последно място-Цеца мен не ме е разпитвала!направи ми кафе,докато го пиех ме накара да цепя картите,не знам как ги бърка и реди.това са подробности,но започна да ми говори какви са значенията.

# 339
здр преди много години ходих при стефан.Наистина много неща ми каза които деиствително си бяха така Но не знам дали още сие в Аитос.Защото тои обикаля европа каде ли не ходи много е тарсен Повярваите

# 340
Да,още е в Айтос.Преди много години ми помогна и аз,и мои приятели бяхме много доволни за здрав.проблеми.
Преди 2 год.пак ходих,но останах разочарована.Събира много хора в стаята и пред всички отговаря на въпросите,което не ми хареса и на бързо претрупва.
И  във връзка с личните проблеми-те всички са лични,но нека поне да уточняваме сферата.
Бях при Роси от Калояново (Плд).Още с 1-то изречение за миналото се разминахме тотално-била съм имала аборт или мъртво раждане поне,което не отговаря на истината.Насочих я да не би да вижда аг операция,но тя беше повече от категорична.За настоящето беше точна във фона,в който живея и мислите ,и чувствата,които ме занимават.
За бъдеще-ще спомена след време.

# 341
Всеки сам избира къде и как да си харчи парите. Така, че ........действай. Тегли ми една и им вярвай, какъв ти е проблема?

А относно за какво съм си направила труда да проверя - няма как да знаеш, нали?

Даже много се поинтерисувах - затова и имам инфо и то достоверно. Много мога да разкажа, но не е тук мястото, пък и не е коректно.

Проблема е, че хвърляте смешни обвинения. Ако имаш достоверно инфо, кое точно му е некоректното и къде му е мястото ако не тук да го разкажеш!? Нали директно я обвиняваш в измама, тя коректна ли е ако е така, че ти да си!?

# 342
Точно заради хора като Вас не споделям.
От много време не съм писала а само чета, или пиша на ЛС, защото темата се опорочи доста. Само дето сега не се стърпях.
Това, което написах, го написах единствено и само с цел да си имате 1 на ум за хвалебствени постове от "нови" пишещи.
Не са един или два случаите, когато идва някой казва - тя позна, и се хуква при поредната шарлатанка.... ох, извинете поредната, с висока познаваемост.
Понякога е по-добре нещата да се проверяват.
Живея в  съседния град до въпросната Стела, а в малките градове много неща се знаят.
Спирам да спамя.
Яснно написах "Всеки сам избира къде и как да си харчи парите"

ПП - би ли оборила смешните обвинения? и докажеш, че не съм права? Или и ти обвиняваш?

# 343
ПП - би ли оборила смешните обвинения? и докажеш, че не съм права? Или и ти обвиняваш?

Какво да оборвам...ти сама се оборваш като мълчиш и нищо не казваш. Ти доказа ли че си права, та искаш да доказвам обратното? Доколкото виждам профила на zimma е от 2009-та, има огромно количество постове в темата за картите Таро, има и много в тези теми, елементарно да се прегледат постовете. Не виждам нищо съмнително около тях, за доста гледачки е споделяла всякакви мнения. Така че, какви "нови" пишещи? Кажи какво си проверила и докажи че тя има нещо общо със въпросната Стела, та да я нападнем и ние. Защото и аз бях Карла и имах изгода да я рекламирам...

# 344
Стела даже я няма в анкетата. Има ли хора,който са ходили при нея?
То в началото и Цеца я нямаше в списъка. Аз и още една жена , нещо започнахме да говорим за нея и така и тя попадна в топ-10.
Та какво за Стела, познава ли?

Общи условия

Активация на акаунт