Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 993
  • 729
  •   2
Отговори
# 510
някой да има мнение за гледачка от с.тополово,пловдивско. Мисля,че Елена се казва.

Не ходете при нея...ходих няколко пъти докато разбера че лъже и говори празни незадължаващи приказки. Значи умна лъжкиня, щом човек повтаря.  за съжаление мога да се включвам само с опита си , без да мога да препоръчам никой....но не искам тези лъжци да живеят на гърба на хората с проблеми..

# 511
Някой да е чувал за Итка от София? Получих лично съобщение за нея. А аз не съм чувала това име до сега.  Peace

# 512
  • Под Слънцето
За   Елена Вълканова от асеновградското село Тополово съм писала.. Поредната шарлатанка ..се оказа

Всъщност в началото беше ок,  не поиска пари, държеше да ида лично .Разговаряхме 3 пъти по скайп , докато не открих,че  ме е  блокирала.. Не зная защо. Може би ,че й обясних колко ми е далеко и нямам изгледи за път натам.. Но и нещата,които ми предсказа не се случиха..

# 513
НАДИФЕ - жена ходжа сред мъжете
 Някакви отзиви за нея ??? newsm78

# 514
  НЕ МОГА ДА ИЗЛЪЖА АКО КАЖА ЧЕ И ЦЕЦА И НИКОЛА УЗУНОВ ИСКРА И БОБО МИ ПОЗНАХА ЗА НЕЩА ОТ БИТИЕТО,И ХУБАВ ПЪТ МИ ПРЕДВИДИХА,,ДА ПЪТ ИМАШЕ НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ХУБАВ А ПРЕТЪРПЯХМЕ ПТП,БЛАГОДАРЯ НА БОГ РАЗМИНАХМЕ СЕ (АЗ НАЙ-ВЕЧЕ)С УПЛАХА НАЙ ВЕЧЕ ЗА 8 МЕСЕЧНОТО МИ ПРИНЦЕСА!!! 

# 515
Момичета, виждам, че има глас за Стефка Златкова от В.Търново, но не е коментирана в темата, на какво гледа, доколко познава, каква и е таксата? Ако сте доволни и имате отзиви за някоя друга от района на В.Търново, споделете?

# 516
Бобо изчисти си кутията

# 517
  • София близо до Витоша
Миналата седмица ходих при Нумероложката Даниела в БАН , не останах много очарована . [battleRep=163881]loshiqbatko срещу bon_[/battleRep]остоянно ми разказваше нечии истории. И така мина часа които ми беше запазила . И накрая има няма само 20 минути говори за мен. Взима по 20 лв, за втори човек и т.н по 10 лв.

# 518
Някой да е чувал нещо за Гюлшен от с. Слънчево ????  Shocked

# 519
Извинявам се Гюкчен от Слънчево ?Simple Smile

# 520
Това поредната циганска звезда от Варненска област ли е на какво гледа и дали познава

# 521
  • Под Слънцето
в слънчево са ме водили преди години- 7-8 при една жена. но беше българка. име не помня, но къщата ще я позная. беше  от лявата страна на село , към края

# 522
Аз също съм чувала за някаква българка от Слънчево но рази е друга даже май Гюлфен се казвала .. От един вестник е има хора писали мнения за нея ... Не я знам каква е , за тива питам ! А тази българка от Слънчево става ли ??

# 523
  • Под Слънцето
Гюлфия се казва. Питай Карлсон.  И Дребосъчето  Joy

Палиш джигулито , отиваш и питаш- 17 км са.

# 524
Гюлфия се казва. Питай Карлсон.  И Дребосъчето  Joy

Палиш джигулито , отиваш и питаш- 17 км са.

Името е страхотно!!!:)Предразполага към вълшебство, някак си.

Общи условия

Активация на акаунт