Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 913
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Гюлфия се казва. Питай Карлсон.  И Дребосъчето  Joy

Палиш джигулито , отиваш и питаш- 17 км са.
Към варненската група чували ли сте за Ати от кв.Аспарухово?Някой я похвали ама забравих кой.Не е бг

# 526
Момичета, виждам, че има глас за Стефка Златкова от В.Търново, но не е коментирана в темата, на какво гледа, доколко познава, каква и е таксата? Ако сте доволни и имате отзиви за някоя друга от района на В.Търново, споделете?

отново подновявам питането?

# 527
Големи псевдоними , големи имена Simple Smile))) добре , аз не разбрах някой чувал ли е някакви отзиви за нея все пак ?? Simple Smile и как се казва българката от Слънчево ??  newsm78

# 528
Знам,че е писано и изчетох всички теми, но искам да питам, от позиция на времето каква е познаваемостта на Сирма?

ПП; може и на ЛС

# 529
Ами Ати трябва да е някоя Атидже предполагам.На коран гледала май.Дали е ходжа не знам.

# 530
Аз лично не съм чувала за нея .. А някакви кординати нейни имаш ли ? Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 22:00 от ofof

# 531
Това е мнение от един друг форум .. " Чувала съм за някаква жена в с. Слънчево. Била много добра. Аз не съм ходила, но ми казаха, ако реша отиваш в селото и питаш за нея- всички я знаели и ще те опътят! Съжалявам , че нямам по-точна информация!
"  newsm78

# 532
Похвалиха ми някаква Диди, София,бул-Мадрид. Някой чувал ли е изобщо за нея?

# 533
  • Под Слънцето
its time to refreshing

да си пометете кутиите викам  #2gunfire

# 534
  • Somewhere in the World
Здравейте и от мен.
Както всички начинаещи,изчетох всичко по темата тук.......радвам се,че сте обективни.И все пак да ме посъветвате за правилен избор на ясновидка в София - Светлана /която ми е по-близко/, Цеца или  някакъв мъж В.Начков?
А да - някой питаше за жена с черна котка от ж.к.Красна поляна на ет.1 - някакви координати и мнения?
Поздрави

# 535

Тя е лечителка.
Аз пък да питам за друга Диди, на "Славейков" и бил офиса. Не ми се препрочитат старите теми отново. Соррри!

# 536
Здравейте и от мен.
Както всички начинаещи,изчетох всичко по темата тук.......радвам се,че сте обективни.И все пак да ме посъветвате за правилен избор на ясновидка в София - Светлана /която ми е по-близко/, Цеца или  някакъв мъж В.Начков?
А да - някой питаше за жена с черна котка от ж.к.Красна поляна на ет.1 - някакви координати и мнения?
Поздрави

В.Начков ако е Вальо от Триадица ти препоръчван него пред Цеца. От Светлана нямам впечатления.

# 537

Тя е лечителка.
Аз пък да питам за друга Диди, на "Славейков" и бил офиса. Не ми се препрочитат старите теми отново. Соррри!
На "Славейков" е офиса на Невена. Аз съм доволна от нея.

# 538
Здравейте и от мен.
Поздрави

В.Начков ако е Вальо от Триадица ти препоръчван него пред Цеца. От Светлана нямам впечатления.

Какво ти е мнението за Цеца, щом си била при нея?

# 539
Здравейте и от мен.
Поздрави
За Цеца е катастрофално като познаваемост на бъдещето. При мен имаше нулева познаваемост.

Какво ти е мнението за Цеца, щом си била при нея?

Общи условия

Активация на акаунт