Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 883
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Драги съфорумци,знам,че много е писано по темата.Но има ли пресни отзиви от Искра и по-скоро има ли сбъднали се нейни прогнози ? Аз в рамките на няколко месеца й се обаждам три пъти и дава еднакви предсказания.Някои се сбъднахa.

# 646
  • бургас
А някой да е ходил при Ани от село Сливенци- някъде май около Добрич е? Днес за нея ми казаха някакви чудеса. Но не могат да ми дадат координати. Във форума не съм срещала нищо за нея. Ох ще умра от срам, че ходя по такива места, много ми е зле, това хич не е хубаво

няма нищо срамно в това,всеки си  има болка и мъка,които не винаги се решават в църкви от попове,при психолози или лекари,или с мислене че нищо ми няма и ще отмине ей така,който патил и страдал от мръсотии и гадости ще те разбере за какво става въпрос  Hug

# 647
Всъщност всяка гадателка вади отговорите от нашето подсъзнание...

Много точно! Трябва да прибавим и малко психология и повечко статистика и в крайна сметка трябва да ти вземат парите Simple Smile.
Имаше една академия в София която предлагаше курсове по Акашови записи, някой да се сеща?

Да, аз се обаждах защото това е доста интересно. Говорих след това с двама познати, които като хоби се интересуват единият от рейки, другият от източна философия, управление на енергията - например за безкръвни операции и т.н.... Разказвам го, за да уточня, че тези неща не са догми за тях. И двамата са на мнение, че тази школа до нищо добро не може да доведе и тези знания не се предават с курсове срещу стотина лева за ден или два. Хората са или мошеници или служат на сили с които не ви трябва да се запознавате:))) Общо взето това ме отказа. По-скоро бих искала да прочета някъде за тези записи. Пишете, ако имате инфо.

Поздрави-

# 648
  • София
Ох ще умра от срам, че ходя по такива места, много ми е зле, това хич не е хубаво

Това пък сега какво е?
Срам те е защото търсиш самопознаване или познаване на другите???
Кое е срамното??? Кое не е хубавото???
Не си сама. И други има.  bouquet

# 649
  • София
Според вас възможно ли е в рамките на 2-3 месеца Емилия,Искра и Цеца да ми дават протиповоложни отговори на един въпрос? В случая не е кой знае какво - отношения с мъж.Единия път казват - да,той е,а другия- не,няма да е той.
Kaкво значи това? Че си сменят отговорите или всяка ти дава различен отговор?

# 650
Това значи,че си сменят отговорите.Може би съдбата се променя.

# 651
  • София
Всички ли? Ако са всички, явно съдба се променя, ама ако една казва едно, друга-друго не стават за гадателки!  bouquet

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 22:28 от MayyaI

# 652
  • София
А и да ти твърдят едно и също значи ли , че ще стане?
Ето аз бях февруари-март при Лили от Разсадника, тя категорична, че ще замина на екзотично пътешествие.. До 1 месец. Не, че не мога. Ама и до сега не съм отишла, по най-различни причини. Еее, явно, жената(Лили) НЕ ПОЗНАВА!!!

# 653
  • София
Това значи,че си сменят отговорите.Може би съдбата се променя.
Всички ли? Thinking

# 654
  • София
A даваш ли им някакво инфо? newsm78

# 655
Вижте на какво попаднах в нета.

Явно е, че писането ни тук не е никак незабелязано.

http://www.blitz.bg/news/article/234745

# 656
  • София
“В момента никой не се интересува от душите на хората”

# 657
  • София
Вижте на какво попаднах в нета.

Явно е, че писането ни тук не е никак незабелязано.

http://www.blitz.bg/news/article/234745

Мерси, allforone!!! И това, че сме забелязани значи ли нещо? Както се е казвало: " Бог високо, Цар далеко" ooooh!

# 658
Да,всички си сменят прогнозите.С Искра съм говорила три пъти по телефона,като всеки път й казвам име и навършени години и всеки път ми дава еднакви прогнози,само че един път предрича сериозна връзка със сегашния ми приятел,а друг път-с друго момче.Емилия и тя си смени мнението и й споделих някои факти,но гледах да не прекалявам.Цеца единия път като ми гледа каза едно за връзката ми.Преди няколко дни като ходих,тя ме пита какво е станало.И като разбра,ми казва: " Остави го тоя! На тебе ти се пада връзка с друг мъж и на него му се пада радост и сватба с друга жена" .

# 659
Момичета, някой да е чувал за ясновидка Донка Костова от село Костенец?

Общи условия

Активация на акаунт