Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 797
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Някой има ли отзиви за Севджан от село Тодор Икономово област Шумен?

# 661
  • бургас
искам да споделя един линк на обявите,голямо чудо,то колко жени-ходжи,( при положение че жена не може да бъде ходжа) гледачки,лунени магове,всички казват че са те номер 1,един ходжа от бургас разваля,събира до 30 мин,пари не вземал,само подараци  Laughing Laughing Laughing Laughing,такива реклами си тряснали,всички до един развалят,събират,а и също разделят от любовници(ки),като в песента -ние сме на всеки километър.толкова всички са добри,че затова толкова има народ които страдат от направени мръсотии,и от такива рекламиращи се "вълшебници" никой не се изчистил...

http://www.alo.bg/obiavi/uslugi/okultni/

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 00:13 от simona-75

# 662
  • София
Момичета, някой да е чувал за ясновидка Донка Костова от село Костенец?

Чували сме,чували, а и съм ходила.
Знам, че сега приема понеделник и сряда в София. През другите дни – в селото. Гледа на кафе. Тел и беше 0889654961. Колкото оставиш.
Гледането и при мен беше смехотворно.
Имала съм мъка на душата. ooooh! Така и не можа да определи каква, защо, от кого. Не, че не опита всички възможни отговори, ама един не уцели. Да не говорим, че никаква мъка нямах. Моя приятелка искаше да я закарам до Костенец, че била чувала добри неща за нея и аз влезах от немай-къде.
Трябвало да се разделя с майка ми, много ме обсебвала.  Аз повече от 10 г не живея с родителите ми-в чужбина са. На месец се чуваме 2-3 пъти за по 2-3 минути със стандартите въпроси „как сте”... и общо взето, това е. Няма и намек за влияние от тях, имам си моето семейство.(koето даже и не видя Joy)
И прочие общи приказки. Общо взето е стандартната измамница, дето се е научила защо в повечето пъти се ходи на врачка и гледа да ти ги пробута. И аз си имам своите въпроси и съмнения, ама малко по-различни.  
Та не казвам: ”не ходи”, написах какво се случи с мен.   bouquet

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 01:29 от MayyaI

# 663
  • София
искам да споделя един линк на обявите,голямо чудо,то колко жени-ходжи,( при положение че жена не може да бъде ходжа) гледачки,лунени магове,всички казват че са те номер 1,един ходжа от бургас разваля,събира до 30 мин,пари не вземал,само подараци  Laughing Laughing Laughing Laughing,такива реклами си тряснали,всички до един развалят,събират,а и също разделят от любовници(ки),като в песента -ние сме на всеки километър.толкова всички са добри,че затова толкова има народ които страдат от направени мръсотии,и от такива рекламиращи се "вълшебници" никой не се изчистил...

http://www.alo.bg/obiavi/uslugi/okultni/
Ужас!!! Sick

# 664
  • София
Да,всички си сменят прогнозите.

Аз не съм объркана. Втрещена съм Mr. Green
Май е време да потърсиш други. Тия явно имат познаваемостта на селски клюкарки.
Сори, ама аз нямам кого да предложа.

Дано се включат още момичета.

Ама как ЕДНА читава няма???

# 665
# 666
Е,какво да кажа,явно съдбата се променя...Цеца веднъж ми казва: " Ти имаш живот в чужбина" , другия път ми казва " На тебе живота ти е в България " !

# 667
Здравейте отново .. Един месец явно си губих времето в рзваляне и не се получи .. Не можах да открия някой който може да разваля в Варна, някой успя ли да намери нещо което си струва ..?? Гюлфен от Слънчево не става между другото .

# 668
# 669
Още една статия искам да споделя с Вас, на която попаднах преди дни. Става въпрос за Михаела Маринова- истинска шарлатанка, коментирана е и тук.

http://www.blitz.bg/article/36707

# 670
  • бургас
Още една статия искам да споделя с Вас, на която попаднах преди дни. Става въпрос за Михаела Маринова- истинска шарлатанка, коментирана е и тук.

http://www.blitz.bg/article/36707

да се вземе една здрава лопата и бой в главата на тази  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 671
  • плевен
Здравейте.При въпрос за връзка,получавам отговор,че нещата са предначертани и тя може да се развие Thinking Не знам аз ли не схванах или не ми отговориха еднозначно..."може",ами и аз знам че или може или не може,нали затова питам евентуално  в каква посока ще тръгне и дали ще тръгне,а не какво може newsm78.

# 672
# 673
Някой от вас говорил ли е с Рени Анастасова по телефона?Вчера гледах предаването и по Канал 3 и останах впечатлена от нея!

# 674
  • плевен

Винаги съм се чудела дали онлайн "гледането" е реално,дали така теглейки карти,те ще ни покажат верния път и какво ще се случи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт