Звездни компромати - 186 част

• 63 714
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Кой ще сложи на такива зъби като нейните металокерамика  Shocked Това трябва да е бил някой много луд ортопед.
Много се надявам да не й е правил ортопед зъбите  Laughing

Joy

# 92
  • София
Незнаех, че Гуен Стефани е бременна с трето?

# 93
Искам да попитам, Джулиана Маргулис със втори брак ли е?  Май бях чела, че е омъжена за един от второстепенните актьори от Спешно Отделение ( полицай), а сега гледам друг мъж на снимките!  newsm78

# 94
  • в морето до колене
И двете енциклопедии казват, че това и е първи и единствен брак - от ноември 2007 година.

# 95
  • Пловдив
Мен друго ме вълнува от известно време - по какъв начин Алисия си коригира зъбите, не се е появявала с брекети  newsm78
преди и сега

Има брекети, които се поставят от вътрешната страна на зъбите и няма как да се видят

# 96
Кой ще сложи на такива зъби като нейните металокерамика  Shocked Това трябва да е бил някой много луд ортопед.

Хаххахах, боже за какво си мислех и какво съм написала...  Mr. Green И аз се надявам, ама ако е ортопед време е да се преквалифицира, добър е  Laughing

# 97
За малко да ви изтърва  Peace

# 98
Много съжалявам за спама, но може ли някой да каже къде се намира този магазин, ателие или каквото и да е, което облича Гала. На финалните надписи на предаването пише Гардеробът, но не успях да открия нито сайт, нито фейс  Praynig

# 99
  • срещу двата комина :)))
Много съжалявам за спама, но може ли някой да каже къде се намира този магазин, ателие или каквото и да е, което облича Гала. На финалните надписи на предаването пише Гардеробът, но не успях да открия нито сайт, нито фейс  Praynig

може би са тези мацки : http://www.garderob.biz/

# 100
  • Варна
Сега да разбирам ли, че Хорхе Букай и Паулу Куелю ще изместят класацията, а на тяхно място ще застане Калина?

# 101
# 102
  • София

Хаххахах, боже за какво си мислех и какво съм написала...  Mr. Green И аз се надявам, ама ако е ортопед време е да се преквалифицира, добър е  Laughing

Може би за ортодонт Simple Smile
А в крайна сметка аз пък си помислих, че иронизираш и искаш да кажеш, че не са й хубави и затова използваш ортопед нарочно Simple Smile

# 103

Може би за ортодонт Simple Smile
А в крайна сметка аз пък си помислих, че иронизираш и искаш да кажеш, че не са й хубави и затова използваш ортопед нарочно Simple Smile

О, не, не, никаква ирония не вложих, просто в тоя момент акъла ми това го роди  Mr. Green (по друг повод се бях замислила и.... пратих горката жена ортопед да й оправи зъбите  bowuu)

# 104

Общи условия

Активация на акаунт