Звездни компромати - 186 част

• 62 295
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Снощи по някое време се озовах на дискотека, в която участие имаше Преслава. За ръст около 1.60см беше около 45кг, никак не ми хареса- нито тяло, нито лице, нито коса... ooooh!

# 226
  • Sofia
Венета пак се е похвалила, че е била конкуренцията. Обаче за мен много изостава - никаква клюкарка не е, като още не е разконспирирала има ли изневяра при НИлото или всичко е само ПР  Naughty

# 227
Снощи по някое време се озовах на дискотека, в която участие имаше Преслава. За ръст около 1.60см беше около 45кг, никак не ми хареса- нито тяло, нито лице, нито коса... ooooh!

Аз съм с нейните мерки Simple Smile - 162 см. - 45 кг. И се харесвам  Blush
С изключение на косата Преслава ми харесва. Може при нея просто кокала да е по-едър и да й отиват повече едни 5 кила отгоре, но не е грозна според мен.

# 228
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Брандън Бойд, отново, с маца Heart Eyes

# 229
Аз съм на 21 и още целувам баща си по устата понякога.... както ми дойде, също така никога няма да ми омръзне да се гушкам в него, да го целувам по бузите или да му се лигондря, както когато бях детенце.

Леле, аз това спрях да го правя някъде на 12 годишна възраст, неудобно ми е някак си. Сега го прегръщам и целувам по бузите само Simple Smile

Детето си целувам по устата, не знам обаче колко е редно от хигиенична и здравословна гледна точка.

# 230

С изключение на косата Преслава ми харесва. Може при нея просто кокала да е по-едър и да й отиват повече едни 5 кила отгоре, но не е грозна според мен.
Със сигурност 5кг ще й дойдат добре на нея. Беше прекалила със солариума, косата вързана на небрежно мини кокче,не изглеждаше особено бляскава  или жива. Ако има снимки ще кача после  Peace

# 231
Аз съм на 21 и още целувам баща си по устата понякога.... както ми дойде, също така никога няма да ми омръзне да се гушкам в него, да го целувам по бузите или да му се лигондря, както когато бях детенце.

Леле, аз това спрях да го правя някъде на 12 годишна възраст, неудобно ми е някак си. Сега го прегръщам и целувам по бузите само Simple Smile

Детето си целувам по устата, не знам обаче колко е редно от хигиенична и здравословна гледна точка.
Е, аз си го позволявам само в много тесен кръг от хора. Иначе прегръдка никога не бих отказала  Laughing
Озадачи ме това, че може да има родители, които да не одобряват целувките с децата си. Разбира се, изключая здравословни опасения. А просто така, понеже ги е гнус или нещо подобно... аз дори и децата на приятелките си целувам  Grinning Как да им устоиш...

# 232
# 233
# 234
  • в 1001-та нощ

Със сигурност 5кг ще й дойдат добре на нея. Беше прекалила със солариума, косата вързана на небрежно мини кокче,не изглеждаше особено бляскава  или жива. Ако има снимки ще кача после  Peace

винаги съм мислила, че е по-висока  Rolling Eyes newsm78

# 235
# 236
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изумителна красавица е Джулиан!

# 237
Много я харесвам тази жена!
Не остарява и това си е!
Самото съвършенство,излъчване,класа ,всичко.
На 53 години е.

# 238
  • София
ROSHLA2006, благодаря, че сподели!
Страхотна е Джулиан! Класа и стил!

# 239
Синди К. изглежда ужасно, предполагам се дължи на фейс лифт-а, който си е причинила.

Общи условия

Активация на акаунт