Звездни компромати - 186 част

• 62 292
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
А относно Биляна Йотовска ако за прекаляване говорите за мускулната маса, имайте предвид, че тук е супер изчистена в предсъстезателно състояние. В ежедневието си не изглеждат така.
Абсолютно. Peace Скоро бях в клуб,където имаше участие с балета си и мога да кажа,че тялото и е страхотно.
И аз бях, за мен е супер грозна. Ако продължава така ще се превърне в мъж.

# 256
На въпросната снимка раменете и краката на Биляна ми изглеждат ужасно. И като личност ми е анти с тези нейни снимки как се чекне  или дупи, въпреки, че това й е работата. Като е без бронзант и хидратирана сигурно изглежда по-нормално...  Peace

# 257
  • In The Middle Of Nowhere
Ама и тази Гентиана какво скромно момиче се оказа, на 22 г. е преспала само с 10 мъже  Mr. Green

# 258
Ама и тази Гентиана какво скромно момиче се оказа, на 22 г. е преспала само с 10 мъже  Mr. Green

Ох, да ти кажа - направо си е малко за такива като нея. Имах съученичка - нимфоманка - на 17 г. имаше бройка от 70  Confused И доста други случаи знам.

Аз се чувствам направо девствена  hahaha

# 259
Все ми е на акъла, че е вярно... 10 може, ама на седмица  hahaha Адски ми е грозна, все й се чудя това самочуствие на какво го гради- ни красота, ни интелект... newsm78

# 260
 И с какво друго освен с 10-те си мъже запълни ефирното време на Венета Гентиана?

# 261
Борела се булимия, като бива в емоцинална криза можела да изяде 14 шоколада... Crazy

# 262
Милата тя. ooooh! Венета наистина се излага,преди поне гостите и бяха по-масово известни.Убедена съм,че тази Гентиана освен кръга от мъже,които си я поръчват никой друг не я е чувал.

# 263
# 264
Милата тя. ooooh! Венета наистина се излага,преди поне гостите и бяха по-масово известни.Убедена съм,че тази Гентиана освен кръга от мъже,които си я поръчват никой друг не я е чувал.

Кво говориш ти?!
5-цифрени предложения за секс е отказала жената, вас една добра дума не ви се откъсна!

На мен по-протвната в случая ми е Венета, дето гледа с един престорено-искрен поглед и попива всяка дума потрепвайки с устни...

# 265

Ами вярвам й  Mr. Green днес я засякох в Сблъсък, разправяше нещо в смисъл, че ляга гола до мъж и на него не му става....

# 266
Че то не е за ставане...

# 267

Ами вярвам й  Mr. Green днес я засякох в Сблъсък, разправяше нещо в смисъл, че ляга гола до мъж и на него не му става....
Това русото в Сблъсък тя ли беше  Shocked

# 268
На въпросната снимка раменете и краката на Биляна ми изглеждат ужасно. И като личност ми е анти с тези нейни снимки как се чекне  или дупи, въпреки, че това й е работата. Като е без бронзант и хидратирана сигурно изглежда по-нормално...  Peace
Хайде да кажа сигурно за трети път. Миналият месец ги видях на морето: Биляна Йотовска , мъжът и и детето им, почивахме в един хотел, по-скоро комплекс, ол инклузив.
Виждах ги често, Биляна Йотовска без грим, или с минимален, изглежда си екстра и в лице и в тяло, дори нежна. Нямаха помощник за детето, т.е. гледаха си го двамата с мъжът и, останах с впечатление, че е грижовна майка и съпруга / нама да ви разказвам пордобности защо Wink/. Държаха си се като нормално семейство, нямаше стойки, чупки и т.н. нито от нея, нито от мъжът и/ поне аз не съм забелязала, а ги виждах всеки ден, че и по няколко пъти/

# 269
Цитат
Това русото в Сблъсък тя ли беше  Shocked
В цялата си прелест. Мернах я и аз, докато препусках из каналите Grinning  Не знам да се смея ли да плача ли, щом за 22-годишно момиче 10 мъже се смятат за малко.
Иначе работи като хостеса в Син Сити и щом е настанила някоя известна личност, за нея означава, че вече се познават  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт