Звездни компромати - 186 част

• 62 275
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И после тази жена казва, че е работи Whistling

# 286
Е работи де  Flutter като телевизионен дразнител. Според мен е вече на заплата при Гала и в още няколко предавания  Joy Joy

# 287
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами да, работи над името си и добре се справя- освен за нея, тук се говори още само за Майли и галошите на Венета Laughing.

Гордън-Левит, преди да порастне Heart Eyes

# 288
  • София
Страхотни са, много си отиват, докато Сандра Бълок и с Ева Мендес са му като какички Crossing Arms

Толкова ми беше странно какво намира Бен в нея?! ooooh!
От всичките й връзки, най-много си отиваше с Пъф Деди и с онзи танцьор, който й стана  мъж

Сандра харесвам много с Киану, двамата са ми много симпатични Heart Eyes но май никога не потвърдиха нещо повече от приятелство newsm78 и с Райън Рейнолдс ми харесва като двойка. Мъчно ми е когато жени като нея, Чарлийз са все сами Rolling Eyes

# 289
Тоца пак е при Гала. Защитава Лияна, но този път поне е облечена.  Mr. Green

Стига бе  Shocked  ooooh!
И какво й защитава на Лияна. Горкичката, тя не е уличница. Просто някаква магическа сила й е нарязала всички поли, рокли и панталони с широчина на колани и я побутва вечно да е увисната по гърбовете и вратовете на мъжете в къщата. Според мен проблема й е, че е шаврантия от толкова ранна възраст, че не осъзнава, че се държи лековато, защото просто винаги е била такава.
Защитава я, че щом имала хубаво тяло, трябва да си го показва. Поне си е сложила палтото.  Mr. Green

# 290
Тоца пак е при Гала. Защитава Лияна, но този път поне е облечена.  Mr. Green

Стига бе  Shocked  ooooh!
И какво й защитава на Лияна. Горкичката, тя не е уличница. Просто някаква магическа сила й е нарязала всички поли, рокли и панталони с широчина на колани и я побутва вечно да е увисната по гърбовете и вратовете на мъжете в къщата. Според мен проблема й е, че е шаврантия от толкова ранна възраст, че не осъзнава, че се държи лековато, защото просто винаги е била такава.
Нямам време да гледам брадъра, но си мисля, че на Лияна проблемът и е в комплексите, толкова иска да е харесвана и обичана....а носи разголени дрехи, точно по същата причина, за да я забележат, не е уверена в себе си, това е....а и когато някой  дълго ти е забранявал нещо, сега ти е сладко, визирам разголените дрехи......мнението ми е само от прочетеното, почти не гледам ТВ

# 291
От всичките й връзки, най-много си отиваше с Пъф Деди и с онзи танцьор, който й стана  мъж
Да, никак не си отиваха. Тя някак супер евтино стоеше до него, като кака от махалата до дипломатски син Laughing.

Сандра и Киану никога не потвърдиха връзка. Официално тя е била с Тейт Донован, Матю Макконъхи (голяма любов уж, той дълго не можел да я преживее), Райън и после нейния льоляв съпруг.

# 292
Ходих да гледам Антония в профила й- на сватбата с червената рокля ми изглежда на 45г.  ooooh!

# 293
  • Бургас
От всичките й връзки, най-много си отиваше с Пъф Деди и с онзи танцьор, който й стана  мъж
Да, никак не си отиваха. Тя някак супер евтино стоеше до него, като кака от махалата до дипломатски син Laughing.

Сандра и Киану никога не потвърдиха връзка. Официално тя е била с Тейт Донован, Матю Макконъхи (голяма любов уж, той дълго не можел да я преживее), Райън и после нейния льоляв съпруг.

Онзи ден гледах Сандра Бълок в "Нежна полиция". Страхотна жена - лице, тяло, коса  Heart Eyes..........а филмът не е за изпускане. Голям смях беше.

# 294
Аз я гледах миналата седмица в "Гравитация"- наистина убийствено тяло. Атлетично, но не анаболно като на Йотовска да речем.

# 295
# 296
  • София
Да, никак не си отиваха. Тя някак супер евтино стоеше до него, като кака от махалата до дипломатски син Laughing
Точно!!! Peace
Тя и с Клуни изглежда добре, обаче на мен той ми е престарял коцкар Stop

# 297
# 298
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Heart Eyes

# 299
  • Пловдив

първоначално ми заприлича на Сър Елтън  Mr. Green

Цитат
Сталоун жената има потресаващи крака  Shocked.

и обущата и ми се струва, че са и големи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт