Звездни компромати - 186 част

• 62 146
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мишел Пфайфър е на 55 години, Моника Белучи- на по-малко. Надали само едната има лифтинг (те в Европа не са чували за пластична хирургия хич Mr. Green), но като ги гледаме в момента без фотошоп, на Моника хич не и личи, че е по-млада.

п.п. аз освен снимки из сайтовете гледам и филми Flutter

# 436
  • където ми харесва
Колко пък зле да изглежда Моника без фотошоп 2

Мишел без грим още през 2007 ... Явно е имала поне лифтинг оттогава насам

От известно време забелязвам, че Моника ходи с перука... Confused Дано не е здравословен проблем.
Как го забеляза? Аз не виждам перука.

# 437

От известно време забелязвам, че Моника ходи с перука... Confused Дано не е здравословен проблем.

От към 2008 на официални събития слага перука... не мисля, че има проблем различен от суетата...
Други слагат платформи по 20-25 см

# 438
Мисля, че е време Гала да си премести студиото в офиса на Антония  Blush

Joy Joy Joy

# 439
От към 2008 на официални събития слага перука... не мисля, че има проблем различен от суетата...
Други слагат платформи по 20 см

И според мен няма здравословен проблем. Просто към 50-те косите не изглеждат като на 30.

# 440
# 441

Мда,  Peace
аз лично не виждам никаква козметична намеса, дори минимална като ботокс  Laughing

# 442

Отпред се вижда- на публикуваните от Бумър снимки. Перуката ѝ е качествена и изглежда доста натурално. Афро-американките носят подобни, около линията на косата дори имитират естествения мъх и скалп- май се наричат full lace front wig. Тайра, Риана и Бионсе също ползват.

# 443
челото са го загладили , но другото си е като на 50 г. жена ,
личи си и остатъка от филър в горната устна ,
Мишел Пфайфър е 6 години по-голяма от нея ,
американките забелязвам , че постигат по-добри резултати ,
 просто имат повече възможности ..

моя любимка е Софи 
Марсо
добре изглежда , макар че и там ще изскокне нещо , ако се загледаме по-отблизо ...

# 444
  • София
моя любимка е Софи 
Марсо
добре изглежда , макар че и там ще изскокне нещо , ако се загледаме по-отблизо ...
Страхотна е Софи Марсо, много ми харесва гласът и акцентът й,за разлика от този на Моника, който не понасям Whistling
Като говорим за френски актриси, друга любима е Изабел Аджани.Тя е някаква смесица от Марсо и Белучи, много талантлива, с много нещастен личен живот.
Но за съжаление е прибегнала до по-твърди хирургични мерки и е загубила магнетизма си ooooh!
Снимка от септември 2012  ooooh!

# 445
  • Пловдив

А на мен любимец ми е Кристоф Ламбер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не съм го виждала с години, но все още е прекрасен ...

Аджани ми харесваше най-много. Само че след пластиките вече не ми се нрави толкова Sad

# 446
И за мен най-красива беше Изабел Аджани. Какво си е причинила, изглежда ужасно сега Sad

# 447
  • София
Еее, жалко. Изабел Аджани беше много прекрасна.
А с тези пластики всички започват да ми изглеждат еднакво.

# 448
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изабел Аджани беше най-красивата актриса в киното на 80-те и 90-те, заедно с Пфайфър. Но и тя като Деньов не разбра кога да спре с пластиките.

# 449
От фейса на Никито Михайлов.... - надпис - Кой е по-готин?!?

И да питам - това синът на Алисия ли е? Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт