Звездни компромати - 186 част

• 62 197
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз съм я запомнила, че по едно време бяхме наборки, а после тя започна рязко да младее, докато моето ЕГН си върви Mr. Green

Оставете я тази Венета.Каквото и да напише,като си изглежда перманентно на 35+ и 20 годишна да се изкара.Същата ми  Тоцка и НЛОто.И трите изглеждат по-големи от колкото са.

Те, повечето кифли, дето са си хвърлили парите на вятъра за пластични корекции, изглеждат с 10г. отгоре. Може би защото са си изживели живота с 10г напред.

# 526
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз съм я запомнила, че по едно време бяхме наборки, а после тя започна рязко да младее, докато моето ЕГН си върви Mr. Green

Оставете я тази Венета.Каквото и да напише,като си изглежда перманентно на 35+ и 20 годишна да се изкара.Същата ми  Тоцка и НЛОто.И трите изглеждат по-големи от колкото са.

Аз знам, че Венета е 79-ти набор...и си прилича на годините...

Виж обаче Нилото тук изглежда като на 45...пък нека да е млада...
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1375695_3 … _1601764012_n.jpg

# 527
Това се е получило от обработката на снимката, засилен е контраста доста и стават петна, които ги няма на живо.

# 528
Това печене до прегоряла филия в солариума не прощава на никого. Дано поне да знаят как да се грижат на лицата си и с това обилно плескане с грим.
Преди време гледах снимки на една мацка- пари има, тунингована- вечно й е лъснала кожата на лицето по снимки. Толкова ли няма кой да я научи  да ползва правилна козметика... ooooh!

# 529
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джоузеф Гордън-Левит продължава да промотира "Дон Джон"

Скарлет- също. Страшно добре изглежда при Фалън Simple Smile

отново Мишел и Даян Аргън Heart Eyes

и покрай нея, още няколко от красивите 50-годишни музи на киното в близък план Heart Eyes
Сандра Бълок, невероятна е, ако ще и да е играл скалпела

Мариса Томей, една от моите фаворитки Heart Eyes

Джулиана Маргулис, прекрасна

Даян Лейн

Джулия Робъртс, също неостаряваща

личната ми любимка Джулиан Мур Party

Лиса Еделщайн

Къртни Кокс

Хелън Хънт

Всички тези дами са олицетворение на максимата, че жената може да бъде красива на всяка възраст Party. И дали имат или нямат пластични операции надали е особено важно (това за тези, които веднага ще изнамерят папарашката фотка и ще издиагностицират лифтинг и ботокс Wink).

# 530
Това ако е Мария Илиева можеше поне малко гримец да си сложи...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946404_10 … 3_299856176_n.jpg

Чудех се между Мария и Радина Кърджилова коя е от двете   Rolling Eyes

# 531

и покрай нея, още няколко от красивите 50-годишни музи на киното в близък план Heart Eyes
Сандра Бълок, невероятна е, ако ще и да е играл скалпела

Днес видях, че Сандра е на 49 години.Шокирах се. Shocked Изглежда като на  37-38, а не като запазена 49-годишна жена с корекции.Много младее.Браво! Peace

# 532
Живо цигане е Мария Илиева
Даян Лейн и тя е поостаряла - шията и е ок, а лицето Rolling Eyes

# 533
Според мен е Радина.

# 534
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това ако е Мария Илиева можеше поне малко гримец да си сложи...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946404_10 … 3_299856176_n.jpg

Чудех се между Мария и Радина Кърджилова коя е от двете   Rolling Eyes

И на други снимки от въпросното събитие я гледах...Мария Илиева е...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151696323475843.1073 … 975842&type=3

Текстът под албума е страшен  Mr. Green
БИЗНЕСДАМИ ОСВИРКАХА МАРИЯ ИЛИЕВА НА ПАРТИ Домакинът Евгени Минчев я скри в кухнята си. Поканената да присъства на среща с номинирани за конкурса Бизнесдама на годината Мария Илиева се появи с 4 часа закъснение. Организаторът на вечерта запази самообладание и представи за централен гост баронеса Вера Гендович, която успешно замести певицата. Мария се появи във вид, който будеше съжаление и макар да се опита да бъде мила с дочакалите я, те и показаха гръб а някои от тях дискретно я освиркаха. Въпреки всичко, домакинът предложи на Илиева вечеря и бяло вино, като дори помоли медиите да и спестят унизителните снимки и я скри в кухнята си . Собственикът на конкурса Бизнесдама на годината подари на Мария сребърно колие, като остана верен на добрия тон до края на вечерта. Нито една от бизнесдамите не пожела компанията на певицата и се наложи тя да си погука с един от сервитьорите , след което се изниза безславно от лятната резиденция на Евгени. За гостите, повече от 25 души, пя Камелия Воче а певицата Есил Дюран представи своята модна линия, като я препоръча на номинираните, които се представиха в следната последователност Таня Стоянова, Нотариус Георгиева, Гергана Вълова, Камелия Терзийска, Мариела Нордел, Силвия Хрисимова- Шонлебе, Сидония Радева, Деси Първанова, Соня Атанасова.

# 535
  • София
Преди две седмици я видях. Ще те разочаровам сигурно, но няма нищо общо с жената на снимката.  Peace

# 536
Мария Илиева просто си има генетично такива тъмни кръгове. Иначе вероятно е сред най-добре облечените на това "елитно" парти. Женя, както винаги, е потресаващ с избора си на облекло. Това кадифеното сакенце вероятно го е взел втора употреба, след като първоначалният му собственик (или собственици) го е дарил на Армията на спасението след дългогодишна експлоатация. Камелия Воче с това клинче (да не би Женя да я е върнал от пътя, тъкмо, когато е отивала на фитнес  newsm78), закупено вероятно от Димитровградския пазар, е сериозна конкуренция на Женята. Вероятно никой друг преди нея не се е сетил да съчетае спортно клинче с черно горнище с фасон на ризка, с буланка на яката, така че определено има иновативен фешън подход, макар и безумно кичозен. Всъщност само "кичозен", преди Камелия да добави, както се казва "диаманта в короната", под формата на шарена пластмасова чантичка.

# 537
 Напоследък на мен започнаха да ми се появяват такива кръгове, не съм имала преди...На какво може да се дължи?

# 538
Да започнем от там, че 'Бизнес дама на годината' се провежда в апартамента му  Thinking  Може Антония Бередин да взаимства идеята и следващия конкурс Мисис Свят, който ще спечели, да си го проведе у тях и да ни осведоми за събитието във Фейсбук  Thinking

# 539
 pina, Joy

Камелия Воче е с ужасна прическа.

Общи условия

Активация на акаунт