Рожден ден наближава вече- ще празнува НОЕМВРИйското човече

• 66 497
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Дойде и моят ред да почерпя за порасналото ми момченце. Да ми е живо и здраво, да расте умно и добро дете, да преследва и постига мечтите си!
Днес денят е по различен,
топъл, ласкав, чуден ден!
Малкият юнак обичан
 ще празнува ден рожден!

Да расте в игри и песни,
буен, палав, обичлив,
сред семейството чудесно
 да е винаги щастлив!

Честито и на Руумката, да й е жива и здрава принцеската!

# 466
  • там където има винаги вятър
........................

Да расте в игри и песни,
буен, палав, обичлив,
сред семейството чудесно
 да е винаги щастлив!
newsm10 *Цветенце*  newsm59 на Йоан party041

bdbaloni и на  4470 Ралица   на ruumkata
Бъдете здрави и много усмивки!!!

# 467
  • София
Честито на закъснелите ни ноемврийчета Simple SmileSimple SmileSimple Smile Много палави игри, успехи в първите стъпки и прекрасни мигове с мама и тате.  nbirthday

Цветенце, надминала си ме в стиховете Simple Smile Супер са пожеланията Simple Smile

# 468
Благодаря ви.
Плежърче да си призная преписах ги  Embarassed Иначе с големият батко написахме едно, когато се роди Йони, трябва да се разтърся да го намеря.

# 469
Честит рожден ден на днешните ни рожденици!  bouquet Много здраве и късмет!  bouquet

# 470
Късен запис и от мен Simple Smile Покрай емоциите, свързани с организацията на рождения ден и кръщенето на Мики, а след това и моето боледуване, пропуснах да влизам в темата. Сега ще наваксам Simple Smile
Честит рожден ден, макар със закъснение на всички прекрасни слънчеви дечица! Нека растат здрави, щастливи, умни и очарователни! И нека ние, техните родители, оправдаем очакванията им!

# 471
  • там където има винаги вятър
 newsm59 на последния в темата  - Евелин на maminka_yoan - здраве и щастливо детство!

# 472
Благодаря на всички за милите пожелания.
Честит рожден ден на последното ни "ноемврийче" Евелин. Да е жив и здрав.
Колко неусетно се измина годината, не по-бавно ще минават и другите. Нека всички дечица да ни растат живи и здрави, да преследват и постигат мечтите си, а ние да ги подкрепяме, обичаме и да успеем да ги научим да бъдат ХОРА.

# 473
Ехооооооо, ако сте забравили, имаме си темичка в която пишехме.  Mr. Green  Човек ще си помисли, че сте по цял ден навън в тва приятно време.  Mr. Green

Мари е ок засега, утре ще й се бие ш...ната ваксина.   Crazy Дано всичко мине и замине, че й няма нищичко, както и на всички останали дечица. 

Коледни подаръци Напомням ако някоя мама, не ползваща Фейсбук иска да се вкл, записването е до 10ти, изпращането до 20ти на подарък за 10лв.

# 474
момичета, чудех се дали тук да пиша или във фейса, в крайна сметка ще ви попитам тук, извинявам се че въобще не ми е за тук въпроса, но все пак всички сме ноемврийски мами. Та не съм много наясно, но след като вече станахме на 1 годинка, започваме майчинство 2ра година и очаквах от декември да вземам 310лв вече. На мен ми привеждаха майчинството в началото на всеки месец и очаквах и за декември да е така, но в края на ноември получих някаква сума и се чудя това за декември ли е сумата. Моля, ако някоя от вас има пик и се е получила същата ситуация, нека пише.

# 475
В края на ноември си получила сумата за ноември или там за дните от м ноември.
За останалите дни от ноември и декември най-вероятно началото или края на януари ще си получиш. Защото декларациите които си дала за отглеждане на дете до 2 години счетоводителите ще ги подадат в НОИ до 10-то число ( 10 декември има вероятност да не са ги занесли в НОИ) и докато се обработи и става януари.

А доколкото си спомням с Митко втората година майчинството се изплащаше края на месеца.

ТЪЙ ЧЕ ЧАКАЙ КИНТИ КРАЯ НА ЯНУАРИ Simple Smile

# 476
Сега проверих и видях, че вече ми е внесена декларацията в НОИ за отглеждане на дете до 2 год. и пише че се обработва. Така че се надявам поне към средата на месеца да преведат сумата до края на Ноември, което според мен е редно.
Момичета да ви кажа, че на 7 и 8 декември в м-ни Комсед ще има 20% намаление на всичко.

# 477
В началото на месеца превеждаха парите за предходния... т.е. в началото на ноември взехме паричките за октомври, а някъде през ноември получихме паричките  за 1вата година до термин-датата ни. След това вече тече втората година и за нея кой знае кога ще ни преведат парички Simple Smile

# 478
момичета, благодаря ви, че се включихте към питанката ми, стана ми ясно  Simple Smile

# 479
  • На брега на морето
В края на ноември ми изплатиха сумата до края на 410-те дни.  Дори не са чакали началото на демември, а по принцип тогава ми изплащат майчинството.
Мимка, ти как провери,че се обработва декларацията?
Аз нещо не можах да намеря из сайта на НОИ подобна информация.

Общи условия

Активация на акаунт