Рожден ден наближава вече- ще празнува НОЕМВРИйското човече

• 66 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Angels много странна тази чаша. Сега се поразрових да придобия представа как се ползва, интересна е.  Наш Гого като му дам от чаша някой път пие глътка, някой път я задържа водата в устата и се лигави. Сега се сетих че й каката имаше от тези чаши дето вие сте ползвали с Жорко.
Сега разгледах сайта на Нуби и може би за нас е подходяща този вид http://nuby.bg/index.php?lnk=MDA0MDA0MDAyMDAw&pid=MzE%3D или пък директно с този вид http://nuby.bg/index.php?lnk=MDA0MDA0MDAzMDAw&pid=MzI%3D. При първа възможност да отида до магазин ще купя някоя.
Браво за зъбчето.
ve_ni дано лесно намерите акумулатор.

# 541
Плежърче, на мен от Вега теста ми излезе, че точно овесени ядки, мюслита, банани и ябълки не трябва да ям Mr. Green Както и други неща де, но аз наблягах точно на ябълки и банани, както и на пилешко, което ми е противопоказно, за сега.
Оффф, оплаквам се - на малката носа тече като вода, ма тя не е оздравяла още, а носа тръгна отначало, ще се гръмна накрая...

# 542
нашата чаша е такава
Скрит текст:

Със сламка сме имали на нуби едни триизмерни с баткото и не са ми текли.Ще взема и на Никола за лятото,за сега с тази си пие доста вода и съм доволна.

Днес изби и другият кучешки. tooth[/color]
От къде си я купила?
Ние имаме на Томи и Типи със сламка, но нашата госпожица упорито отказва да смуче и вкъщи сме на обикновена чаша, а когато сме на път - с биберон.

# 543
 Успях да наваксам  Mr. Green
Борис пропи вода направо от чаша с твърд накрайник, но милото все трябва да я понадига нагоре, а забравя  Simple Smile и затова му купих и такава със сламка........ Първоначално я дъвчеше и я скрих, след две седмици я извадих и той пропи и му е по- лесно така...... Но вечер му слагам другата с накрайника в леглото, че като е легнал е по- лесно пък с нея........ Луда работа  е нашето Laughing
За колажа не сме правили за рожденните дни- една бебешка и една "голяма снимка", макар че във фейсбук всички си показахме разликите.........  Joy, зимната тема е супер идея също   bouquet.  

# 544
  • София
В Хиполенд ги има ,Шушулче. Авент и те са пуснали такава,та може и в аптеките да потърсиш.

Мари,дано се оправи бързо малката.Може и зъб да се покаже. На Никола за последните три дни, 2 кучешки се показаха.

# 545
  • Варна
Много готина чаша! Аз от Джъмбо купих на Нуби със сламка (дето се прибира с капаче)- ами скъса се да тече това чудо и вече го хвърлих. И други познати имама, на които направо има наводнява чантите. Иначе и Сами не знаеше как да смуче сламката и не я давах известно време. Един дне реших пак да го пробвам и той засмука, все едно по цял ден това е правил. То като цяло установих, че с децата е така- не могат нещо, а след седмица са вече спецове.

Аз за Вега теста съм чувала, че е ълна измислица. Такъв тип тест е възможен, но е много скъп и се прави в лаборатория с много реагенти.
Като предколедно, реших да постя- да пречистя тялото и духа (не че не поблажих с един шоколад преди малко), та домашните ще ядат боб, леща и картофи до другата седмица.

Добре дошла на новата мама!

Хайде и аз съм ЗА колажите.

# 546
здр момичета не исках първото не6то за което ви пи6а да е по тази тема но нямам избор и тя е запекът който ни тормози от две седмици.Педиатърката каза че лекарствата вло6авали състоянието пове4е и че най-добрият на4ин е диетата но при нас от нея ефект няма.Утре 6те пробвам дуфалор,а една позната ми препоръча мини клизмички,но не искам да свикнем с тях за това ако някой има някаква идея ако може да сподели. Sad

# 547
akvamarin probva li daa dadesh poveche kiselo mlqko, to regulira stomaha. Pri nas bezotkazno deistapechena tikva, ako polojenieto e zle leko q zatoplqm i sled 2 chasa ima efekra wow

# 548
Ангелче, дано - уж е на подобряване вече.
Аквамарин, защо не пробваш с повече разхлабващи плодове и храни  - круша, синя слива давай и после да пие вода. Тиква, тиквичка, кисело мляко.

# 549
АКВАМАРИНН Има едно чайче блевит Л при нас винаги действа. Последния път и на майка ми давах Simple Smile
Скрит текст:

# 550
Колажите: тема Коледа, вие си преценете каква снимка ще изпратите. Понеже идват празници нека съберем снимките преди тях. До към вторник ще събирам снимки на dmk8889@abv.bg

Болните бързо да оздравяват.

# 551
При нас прясното мляко има голям ефект при прочистване на стомахчето.... винаги си личи, кога е хапвал кремче/десертче/супичка с прясно мляко Simple Smile Така че може да пробваш срещу запека, ако сте го въвели. Аз не го давам за пиене, а минало термична обработка в някакви десерти или супи.

При нас положението със спането и заспиването започва да ме дразни много... Вчера до 16 часа имаше само 2 активни часа и яко сън (не знам защо така мус е спеше), след това обаче 8 часа вилня из вкъщи и в полунощ едва се приспахме. Ей го сега пак спи съответно и пак ще изпуснем кухнята докато се оправим. Чудя се да го вкарвам ли насилствено в режим - да го будя рано сутрин и следобед да не спи много много  newsm78 Ама той е безрежимен - заспива когато той си иска и въобще не мога да го накарам да си ляга по едно и също време.

Иначе пие много вода, но още сме от биберон. Правех опити преди да пие от чаша с мек накрайник, но само го гризеше. Иначе горе-долу може да пие от обикновена чаша, ако е пълна до горе и му я държа, че иначе се олива. Но явно ще трябва да купя бебешка чаша и да се учим с нея Simple Smile

# 552
Хай момичета,благодаря за отговорите-еми вече ще пробвам с разхлабващите плодове.Днес обядва с филийка с масло и това май ни помогна.Със спането и ние имаме проблем т.е. Серканчо спи мн. малко,повечето пъти час час и пол.Това за мен е малко,защото все пак спи само един път на ден,а и вече върви,не седи на едно място.Дано се промени този режим,че нито мога да свърша някоя работа,нито пък да си почина.За сега от мен толкова,желая ви късмет чао чао.

# 553
АКВАМАРИНН, по принцип хлябът си запича.
На мен ми се струва, че моята дъщеря и от киселото мляко се запича.

Вие се оплаквате, че децата спят по час, час и нещо на ден. Аз се чувствам като най -свободната майка на света когато спи два часа (рядкост е) , и е само веднъж на ден . Скоро беше започнала да спи по два пъти, но пак мина на веднъж. И заспива все така късно.(към полунощ, че и след това) Интересното е,че тъкмо започва леко да измества режима и да ляга малко по-рано и веднъж ако стане късно през деня, или ако спи по- до късно следобед и пак започва по старому . Към по- доброто не иска да привиква, а към по- лошото от раз. Иска ми се да я будя сутрин по- рано, но как след като на мен самата толкова ми се спи.. В момента сме сами двете и чакам като си станем трима да можем да си помагаме и ще се мъча да го изместя малко тоя режим.. Кофтито е че над нас съседите правят ремонти и постоянно нещо шумят и я будят, и на мен после ми е гадно и искам да я оставя да си поспи. Хубавото пък е,че започна да спи и на шум( не всеки път, но си е прогрес ).

Та за друго пиша. Преди малко влязох в банята, диването беше заспала вече, чух я от банята че плаче и се излязох набързо, но не баш веднага. Ами то голям рев беше . И преди беше плакала много , но сега просто хълцаше, едва си взимаше въздух, нали знаете как е.. като плачеш много.. Е да, ама аз съм виждала деца (а и големи хора) да плачат така, но това хълцане е за кратко, а при нея продължи доста дълго и въобще не се успокояваше.. И даже си мърдаше главата, нещо като тик Sad Гушках я, пях й, накрая се успокои.
Та искам да питам случвало ли се е на някоя от вас? Аз си го имам нещо като травма, притеснявам се като плаче толкова много.

# 554
  • Шоколандия
Мамам и моето момиче е така, дори ако преди сън е плакала с хълцане, после до сутринта си хълца насън и по същия начин с помръдването на главата. Досега да си призная това не ме е притеснявало.

Общи условия

Активация на акаунт