Нямам идея обаче,дали има разлика от къде са купени ,но се съмнявам да има.В Джъмбо примерно,играчките на ФП са доста по-евтини от другите магазини,а са си същите.Определено няма да дам 50 лв. за такова нещо,като го има за 20 .
Тя не ми се хили, ами изобщо не ме и поглежда, пълен ignore- все едно ме няма там. Утремено си върви към целта. Опитвам се да звуча строго, да обяснявам- но къде ти да си задържи вниманието на тази възраст.... Аз също съм я плясвала през ръцете, ако тръгне да прави нещо наистина опасно.
Продължаваме с лекарства и в понеделник на преглед.
- мислех, че само моето дете ме "взима за мезе" и ми се хили аз като се опитвам да кажа НЕ със всички възможни вербални и невербални методи. На моменти дори съм крещяла- е смее се това дете бе! Понякога направо го хващам и го премествам, при което настъпва драма, но аз съм непреклонна.
Затова му обещах за РД подарък 365 балон- по един за всеки ден 

, как ще бъде зимата не знам.
снощи Емка имаше 38 градуса температура и сутринта ходихме при педка .. изписа ни хомеожен и витамин Ц + чай от лайка .. аз мисля да дам и малко мед заради гърлото .. сега стискам палци цялото това нещо да е от едно студено кисело мляко, което й дадохме по невнимание, а не от много популярния тука грипен вирус започващ с температура, после гърло и накрая антибиотик

Да го нацелуваш и да не му казваш защо
Кажи му, че една сурия майки се разтапят само при мисълта, че и техните съкровища един ден така ще ги зарадват, когато са най-угрижени и залисани в ежедневните злободневки 
Той пък по този начин може да е искал да ти се извини, като вижда колко си заета и с тях и с малкия