Електронни четци-XI

• 53 056
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • NE
Записвам се тук тъй като вчера получих Kindle 4 като подарък. Невероятен е, но се чудя дали е по-добре да си купя калъф от китайците с вградена лед лампичка или по отделно?
Това имам в предвид  Peace
Скрит текст:

# 376
  • София
Като гледам сега май там е 49 евро. Предполагам с доставката да се оскъпи до към 120 лв. Но с гаранцията как стои въпроса? И лесно ли се поръчва от тези сайтове, аз по интернет от чужбина до сега не съм поръчвала и малко като индианец гледам. И страх изпитвам да поръчвам. Може смешно да ви звучи. Знам че е по-евтино, ама пуст страх, да не стане нещо и да вземе да не ми дойде поръчката.....  ooooh!
С доставката трябва да ти се върже към 100 лева, не повече. 4 лв е на Гъбко таксата, 49 евра по курс 1,95 са 95 лв.
Относно калъфчетата да кажа аз - тези от китайците са с много гадна кожа, груба една, не ми харесва. За малко повече пари 4-5-6 паунда има без лампички в Амазон, но първо кожата е мека и хубава, и второто е, че магнита с който се закопчава калъфчето е облечен и той в кожа. Докато при китайците е отворен и може неволно да ударите екрана.

# 377
  • UK
Е, то има различни, много обобщаващо звучи, моят китайски калъф за Нук е с "облечен" магнит.

# 378
  • София
Е, то има различни, много обобщаващо звучи, моят китайски калъф за Нук е с "облечен" магнит.
Да има различни, не споря. Но тези, които са на сметка за малко пари са такива. Ти като ще дадеш 20 лв за калъфче можеш и от тук да вземеш, или амазон и да не го чакаш 40 дена! Не знам лично мнение е това, не го налагам на никой, просто имах пример и го споделих. Всеки сам решава!

# 379
  • UK
Взех го за 10 лв и не е такъв, доуточнявам се само.  Peace

# 380
  • Свищов
Тези дни ще го сравня с пообен, оригинален на приятелка. Просто не ми се даваха 45-50 лева за калъф, а исках точно такъв. Няма магнити. Предния ми калъф също е китайски и е с магнитче. Наистина не е облечено, но се закопчава отзад на гърба и за година и половина 1 път не съм ударила екрана.

# 381
  • NE
Някой има ли впечатления от този модел калъфи?
Скрит текст:

Всъщност предпочитам да е първото от китайците защото не го нося много, а по-скоро киндъла стои на нощното ми шкафче, но ако не ми хареса ще пробвам и тези от амазон. Peace

# 382
Flower,  точно такъв имам за Киндъл 4, купих го от Бг, виж няколко страници по-назад съм писала. Пластмасата, която го държи в краищата е твърда и при мен продължи да се чупи, но това не пречи - доста здраво е прилепнало калъфчето. Иначе е много красиво и елегантно.

# 383
  • NE
zigizagi Благодаря ти. Това доста ще ме улесни в избора. Peace

# 384

Какво, ще кажете за този калъф за Nook Simple Touch Glowlite? Някъде по напред, май бяха коментирани, но не можах да го намеря.

# 385
  • UK
Може аз да съм била, моят е абсолютно същият модел, но от китайчетата:
http://www.aliexpress.com/snapshot/259174887.html
Както казах, харесвам си го, магнитчето е облечено в кожа, кожата не е груба и твърда, стабилно е прихванат, само малко дразни рамката около екрана в началото, бях свикнала да чета вече без калъф и облечен не ми хареса, гледам другите показват някакви доста по-изчистени калъфи за Киндълите. Но за тия пари екстра. Това, което ти си показала е Амазонско, възможно е да е по-качествено като материали и изработка, като дизайн ми изглежда същото. И също има избор на цветове.

# 386
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51RDcXc9jQL._SY300_.jpg
Какво, ще кажете за този калъф за Nook Simple Touch Glowlite? Някъде по напред, май бяха коментирани, но не можах да го намеря.
Има ли закопчалка отгоре? Нещо, което да попречи на четеца да излезе неволно? Ако не, не препоръчвам.
Моят Киндъл така се "изхлузи" от подобен калъф и изгоряха две редички пиксели след падането.

# 387
  • UK
Ако е същият като  моя, както си мисля, няма. Аз едва едва го затъквам вътре и трудно го вадя, няма мърдане засега, но аз го ползвам от 2-3 месеца, нямам идея дали след време няма кожата да се отпусне дотолкова, че да се изхлузи, наистина. Хубаво е да се помисли и за това.

# 388
  • Свищов
Въпреки, че магнитчето е облечено, не бих си взела калъф, на който закопчаването е отпред.

# 389
Аз пък минавам само да се похваля.. понеже известно време /вероятно като повечето тук/ се блъсках в избора на четец, в крайна сметка, той сам ме намери Laughing под формата на страхотен предколеден подарък: Kindle Paperwhite. И по-добре, защото сигурно още една година щях да се чудя EmbarassedМного съм доволна за момента, но да отбележа,че още не съм го разучила напълно   bouquet Успешна седмица от мен

Общи условия

Активация на акаунт