Електронни четци-XI

• 53 028
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • au bout du monde
Чудя се дали да си взема Nook GlowLight , хубава ли му е светлината?Добре ли се чете на тъмно?

# 421
За мен Nook glowlight си е ОК, но и друг четец на живо не съм виждала  Grinning Чета предимно вечер и подсветката не ме дразни.

# 422
  • София
Чудя се дали да си взема Nook GlowLight , хубава ли му е светлината?Добре ли се чете на тъмно?
Ползвам Nook GlowLight вече около 3 месеца и съм супер доволна. Аз също чета предимно на тъмно и нямам забележки от светлината - ползвам я почти на най-ниската степен и не дразни очите. А и цената му в момента няма аналог  Simple Smile

# 423
  • София
Здравейте, аз съм с Nook GlowLight от около месец. Качих доста книжки, но все още не съм разбрала как се трият от четеца, пък и нямам много време да се ровя. Моля ако някой знае да сподели. Simple Smile

# 424
Ако нещо не се прецака утре и аз ще си поръчам Нуук от тук - http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5011283.htm
Вече нямам търпение. Бях решила, че ще взема Киндъл но цената ми идва в повече.
Успех на всички с новите придобивки!

# 425
Ако нещо не се прецака утре и аз ще си поръчам Нуук от тук - http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5011283.htm
Вече нямам търпение. Бях решила, че ще взема Киндъл но цената ми идва в повече.
Успех на всички с новите придобивки!

И аз чакам от там същия. Вероятно, ще пристигнат заедно  Laughing Моя го поръчах, петък.

# 426
записвам се в темата Hug

# 427
  • София
Здравейте, аз съм с Nook GlowLight от около месец. Качих доста книжки, но все още не съм разбрала как се трият от четеца, пък и нямам много време да се ровя. Моля ако някой знае да сподели. Simple Smile
Трият се, както и се качват - само през компютъра Peace

# 428
За тези, които се интересуват от Nook, исках да спомена, че има нов Nook with Glowlight модел. Екранът е по-добър и буквите с по-добра резолюция. Бял е, и светлината е по-добре разпределена. Поиграх си с него преди няколко дни и ми хареса. Няма вече тези "флаш" които се появяваха при "прелистване" на около всеки 6 страници. За съжаление, моят любим Хелветика фонт не присъства и когато питах дали може да се инсталира, момичето в магазина ми каза, че не е възможно. Бутоните отстрани (не изглеждат всъщност като бутони), които използвах от време на време, ги няма.

По принцип харесвам идеята за Нук повече от Киндъл и смятам да пиша оплакване до компанията. Иначе е добра алтернатива ако не ви притесняват тези 2 неща, които ме дразнят мен. На мен ми намалиха ентусиазма, и засега ще си ползвам стария модел с Глоулайт.

(Съжалявам, имам проблем с настройките за този сайт, и не мога да поствам линкове Sad

# 429
# 430
Да, благодаря!  Не съм никак технически ориентирана и затова искам "лесни" опции на моя рийдър. Например, да има вече Хелветика или да може да се инсталира с 1-2 интуитивни стъпки, а не да трябва да търся по форуми как да го инсталирам Simple Smile   

Има много по-подробни ревюта за новия Нук на интернет. Това на CNET е добро.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 18:02 от Pixie

# 431
  • Сред мелниците
Имах Киндъл от по новия модел, но не тъч.
Сдобихме се наскоро и с един Нук . Като сравня, виждам, че ми е по-удобно да прелиствам , да търся, да пиша в речника  и да маркирам  с тъч-а на Нуук, не с копчетата на Киндъл, но пък цвета на екрана на Киндъл е по-ясен,  по-добра резолюция и по-светъл.  Чете се по-лесно и приятно.

# 432
Зависи за кой модел става дума.  Kindle Paperwhite и новият Нук with Glowlight имат една и съща резолюция (1,024x758 pixels)  Peace  Поставени един до друг, еднакво лесно се четат--въпрос на лични предпочитания и усещания.   

Аз предпочитам да подкрепям физически книжарници, и затова се спрях на Нук преди време.

# 433
Много съм развълнувана. Поръчах си Нукчето и нямам търпение да пристигне. Почвам да си набавям книжки.  Crazy

# 434
Откъде купувате новият Нук?

Общи условия

Активация на акаунт