Електронни четци-XI

• 54 244
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, препоръчайте калъф за Kindle Touch. Засега се колебая между
http://www.ebay.co.uk/itm/360766036225?var=630171271590
Определено с магнитната закопчалка! Peace Аз съм с подобен за Kindle Paperwhite и съм много доволна! Peace

# 241
Не знам къде, затова питам тук. Как мога да купя и чета книжки от Амазон, ако нямам Киндъл? Купувам и смъквам на компютъра, и чета на него чрез някакво приложение Kindle Cloud, но ми се иска някак да ги сваля, преформатирам и да си ги чета на Нук-а. Знаете ли дали може и как?
Всички книги които съм си купувала от Amazon са със защита, така че първо трябва да махнеш по някакъв начин защитата преди да ги преформатираш.
След като четеш на Нук, бих ти препоръчала да се насочиш към Barnes&Noble

# 242
  • София
Момичета, препоръчайте калъф за Kindle Touch. Засега се колебая между
http://www.ebay.co.uk/itm/360766036225?var=630171271590
Определено с магнитната закопчалка! Peace Аз съм с подобен за Kindle Paperwhite и съм много доволна! Peace

Благодаря, той и на външен вид ми допада повече  Simple Smile

# 243
  • Бургас
Здравейте,

Дали случайно се намира Английско - Немски речник за Kindle? Намерих си Енг-БГ, видях че има и Френски-БГ се намира, но невмкият ударих на камък! Моля, ако някой имам да пише тук или на лично, да дам е-мейл.

Благодаря!

# 244
  • София
Здравейте,

Дали случайно се намира Английско - Немски речник за Kindle? Намерих си Енг-БГ, видях че има и Френски-БГ се намира, но невмкият ударих на камък! Моля, ако някой имам да пише тук или на лично, да дам е-мейл.

Благодаря!

Имам немско-български, ако ти върши работа.

# 245
Записвам се за темата. От миналата седмица съм горд собственик на Kindle 4  Party

А някой знае ли хубав испанско-български речник за Kindle? Намерих испанско-английски и испанско-испански (и ще си ги кача по-късно) но ми се искаше и испанско-български да си намеря. Оу и като съм почнала да нахалствам - Вие какъв английско-български речник имате? Ако ползвате такъв разбира се.

# 246
  • UK
Не знам къде, затова питам тук. Как мога да купя и чета книжки от Амазон, ако нямам Киндъл? Купувам и смъквам на компютъра, и чета на него чрез някакво приложение Kindle Cloud, но ми се иска някак да ги сваля, преформатирам и да си ги чета на Нук-а. Знаете ли дали може и как?
Всички книги които съм си купувала от Amazon са със защита, така че първо трябва да махнеш по някакъв начин защитата преди да ги преформатираш.
Благодаря за отговора. "Купувам" се изразих, но е доста силно казано, интересувам се най-вече заради безплатните промоционални е-книги, които пуска Амазон, явно тях ще си ги чета на лаптопа. За B&N тук във форума четох, че май не можело да купувам от БГ и не съм се задълбочавала да търся да купувам книги от тях.  

# 247
Благодаря за отговора. "Купувам" се изразих, но е доста силно казано, интересувам се най-вече заради безплатните промоционални е-книги, които пуска Амазон, явно тях ще си ги чета на лаптопа. За B&N тук във форума четох, че май не можело да купувам от БГ и не съм се задълбочавала да търся да купувам книги от тях.  

Те също имат безплатни книги, сваляла съм си 1 или 2 за телефона, че бях без достъп до Киндъла за известно време. Нямах проблем.

# 248
  • София
Записвам се за темата. От миналата седмица съм горд собственик на Kindle 4  Party

А някой знае ли хубав испанско-български речник за Kindle? Намерих испанско-английски и испанско-испански (и ще си ги кача по-късно) но ми се искаше и испанско-български да си намеря. Оу и като съм почнала да нахалствам - Вие какъв английско-български речник имате? Ако ползвате такъв разбира се.

И аз търсих преди време и не намерих. Купих си много добър испанско-английски от Амазон. Доволна съм от него, ако не знам значението на английската дума, препраща към английско-българския /който е SA Dictionary, мисля/.

# 249
 Вече и аз съм с Киндъл 4  Sunglasses Е много ми харесва! Качих си книга и четох, много е приятно! Само на самолетен режим ли съм без Wi-Fi ? При мен си има всякаква речници, от които най- много английско- българския да ползвам. С него дойде и калъфа му или по- точно гръб от твърд силикон- супер е! За в бъдеще- препоръчайте някой калъф, от който сте доволни, че този не пази екрана и отделно си го слагам в калъф. Още свиквам, че не е тъч.  Laughing

Кои безплатни книги от Амазон, dejie и откъде ги намираш?

Гледам, в йбей има NOOK Simple Touch GlowLight на промоция ако някой де интересува- http://www.ebay.co.uk/itm/NOOK-Simple-Touch-GlowLight-eReader-Bl … New-/131036307448

# 250
  • UK
Кои безплатни книги от Амазон, dejie и откъде ги намираш?
Eто тук.
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Ddigi … ords=free%20ebook
Изисква ми само билинг адрес и понеже нямам регистриран Киндъл на акаунта, ми ги качва в някаква онлайн библиотека, приложение на име Киндъл Клауд, и мога да ги чета оттам на компютъра.
Разгледах сега безплатните книги в B&N, за там обаче трябва да регистрирам кредитна карта, каквато аз нямам. 

# 251
И аз се възполвах от "евтиния" Kindle в Технополис.
Страшно съм доволна!

# 252
  • София
NOOK Simple Touch GlowLight от e-bay
http://www.ebay.co.uk/itm/131036307448?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … 49#ht_2591wt_1203
или този
Kindle от немския Амазон
http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0/r … p;keywords=kindle

Чудя се... Чета предимно вечер в леглото.

# 253
elita Киндълите за мен са по-добри, имам приятелка с Нуук и нещо не се справя толкова добре, големи бели полета, май нямаше водене на бележки и/или директна проверка на дума в речника, нещо такова, което ми се стори адски неудобно. Докато всички познати с Киндъли са много доволни, аз също ползвам и съм с две ръце "за". Лесно можеш да конвертитарш всичко, което искаш да четеш в моби. Имат един модел пейпър уайт с вградени лампи, които се регулита, адски удобно е, че иначе зависиш много от външно осветяване. Е, това последното се отнася за всички електронни четци.

# 254
И аз ти препоръчвам Киндъл, но най-вече заради това, че не е с тъч скрийн! Много лесно ми се чупят сякаш, а и не знам защо, но на таблета все не нацелвам точните неща, излежда са ми дебели пръстите  Grinning Също така зимата с телефона имам проблем, понеже като замръзва и нещо му става и не работи особено Grinning

НО! Все пак ако не искаш да четеш на нощна лампа, по-добре наистина си вземи Нуук-а, но той според мен доста се отличава от истинската книга, а аз съм традиционалистка Heart Eyes (поне доколкото позволява времето, в което живеем  Embarassed )

Успех и дано не съжаляваш за избора си!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт