Електронни четци-XI

• 52 998
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
А има ли Киндъл с подсветка и тъч? Форматите не ме притесняват, ще конвертирам. Или друга марка (не държа на конкретна), която да е правоъгълна  Mr. Green чисто визуално ми харесва повече.
http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Touch-light/dp/B007OZNZG0

Благодаря!  bouquet

# 451
# 452
От днес и аз се сдобих с Киндл, този модел http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0/r … p;keywords=Kindle
Намирам се на място, където няма WLAN и не мога да го регистрирам. Питането ми е доколко е задължителна тази регистрация и какво се случва, след като го регистрирам? Мога ли да си сваля книги на него, преди да го регистрирам?

# 453

оф и аз. сега гледам в сайта на амазон има на същата цена, обаче се двоумя за доставката от германия. някой купувал ли е от там? какво да очаквам - проблеми някакви?
http://www.amazon.de/gp/product/B007HCCOD0/ref=sv_kinh_0
другото към което съм се насочила е pocketbook 613 - някой има ли мнение за него.
благодаря.

# 454
Намирам се на място, където няма WLAN и не мога да го регистрирам. Питането ми е доколко е задължителна тази регистрация и какво се случва, след като го регистрирам? Мога ли да си сваля книги на него, преди да го регистрирам?
Може да качиш книги и да четеш, а да го регистрираш по-късно.

# 455
Може да качиш книги и да четеш, а да го регистрираш по-късно.

Това и направих  Laughing нямам търпение!  Laughing Ужасно съм щастлива, сдобих се с разказите на О' Хенри, които съм търсила къде ли не!  Peace

# 456
  • София
Pipi_, можеш да го регистрираш и от лаптоп или компютър  Peace.

# 457
... сега гледам в сайта на амазон има на същата цена, обаче се двоумя за доставката от германия. някой купувал ли е от там? какво да очаквам - проблеми някакви? ...
Защо пък проблеми? Можеш да го поръчаш, но само до немски адрес. Тежи под 400 гр., доставката с Габко до България е 4 лв.

# 458
  • Сред мелниците
По въпроса за подсветката на четците,  смятам, че обезсмисля  предимството на четеца за очите.
Окото се натоварва . Книгите не светят , нали?
Просто си палиш нощната лампа и си четеш , както би чела книга.

# 459
  • Според сезона
По въпроса за подсветката на четците,  смятам, че обезсмисля  предимството на четеца за очите.
Окото се натоварва . Книгите не светят , нали?
Просто си палиш нощната лампа и си четеш , както би чела книга.

Амиии, то не е подстветка , а надсветка и не натоварва очите. Има допълнителен светопроводящ слой НАД eInk екрана, който разпределя равномерно светлината по целия екран, което не може да се постигне с никакъв портативен външен източник на светлина.

# 460
Надсветката има същия ефект като лампичка, самия екран е същият тип като на предишните модели, не излъчва светлина и не натоварва очите  Peace

# 461
  • Разпиляна във въображението
Може ли на Киндъл 3 вместо проценти да бъдат страници?

# 462
  • Ямбол
Може ли на Киндъл 3 вместо проценти да бъдат страници?
Ако разбереш дали може, моля да споделиш и тук.
Иначе страниците се виждат само, когато се натисне бутон Меню.

# 463
  • София
Преди повече от година бях чела, че става с някакъв плъгин за Калибре. Докато се наканя да го сваля и пробвам, установих, че процентите всъщност не ми пречат и така си остана... Ще се опитам да намеря инфо и ако е вярно, ще го постна тук.

# 464
Здравейте!Моля ви за съвет.Не издържам повече без четец и при толкова голямо разнообразие най-после се спрях на PocketBook 613.Споделете вашето мнение за този.Интересува ме може ли да чете сканирана книга в pdf формат,екрана блести ли навън през деня и дали е възможно да се чете нощем без допълнително осветление.

Общи условия

Активация на акаунт