Електронни четци-XI

• 52 985
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • Ямбол
А аз най-добре се ориентирам по времето, оставащо за прочитане на главата/книгата.
Таз' екстра я нямам аз.

Единствено ми липсва прелистването, ако искам да се върна да прочета нещо. Не че няма да стане, но става бавно, ако трябва да сравня с хартиената книга. Сетих се покрай книгата, която чета сега, че в началото ѝ има двете имена на единия герой, а не ги ползват и двете по-натам и сега ме загложди.

# 691
И друго се сетих - има ли начин обяснителните бележки да се виждат някак си при думите, които са отбелязани? Това и при четенето на таблет ми беше проблем. Докато стигна до тях вече съм забравила за какво иде реч.

# 692
  • Свищов
Появи се след някой ъпдейт на софтуера, преди около половин година. Провери си дали няма и за твоето устройство подобен ъпдейт. Мисля, че края на юли излезе за touch.

L0v3d, аз за това не го оставям да падне батерията до край. Изчакай малко да се позареди, виж дали не можеш да го заредиш от мрежата със зарядното на някой телефон. Пробвай да го рестартираш с продължително натискане на бутончето за изключване/спящ режим...опитай различни варианти и кажи дали някой действа.

# 693
  • Свищов
И друго се сетих - има ли начин обяснителните бележки да се виждат някак си при думите, които са отбелязани? Това и при четенето на таблет ми беше проблем. Докато стигна до тях вече съм забравила за какво иде реч.
Това за твоите лични бележки ли става дума или за бележките под линия? Ако е за вторите - натискаш (всъщност не знам как става маркирането при не-тъч моделите) цифрата на отметката. Предполагам поставяш маркера пред отметката....

# 694
Благодаря ти, кремчето  Hug! Точно това направих - задържах копчето за он/офф продължително,той се изключи, после пак го пуснах да се зареди и всичко вече е ок, зарежда си. Ама само как се стреснах Sad Определено това е любимата ми джаджа и за секунди изтръпнах  Heart Eyes (ММ веднага провери в нета, за жалост е нормално от време на време да се бъгва така машинката. Не е нещо притеснително, щом вече знам )

# 695
  • Свищов
Радвам се, че се е получило. И на мен ми е любимата джаджа и не знам какво бих правила без нея, така че притеснението ти е разбираемо за мен.

# 696
Това за твоите лични бележки ли става дума или за бележките под линия? Ако е за вторите - натискаш (всъщност не знам как става маркирането при не-тъч моделите) цифрата на отметката. Предполагам поставяш маркера пред отметката....

За тези под линия. Благодаря за насоката   bouquet

# 697
  • Свищов

За тези под линия. Благодаря за насоката   bouquet
Правилно съм се насочила, но трябва да натиснеш копчето по средата.
http://science.opposingviews.com/read-footnotes-kindle-14781.html

# 698
Снощи си изтеглих много картинки за Нука, но не ми ги показва на цял екран. Има ли някакъв начин да се промени това?

# 699
  • Пловдив
Джия, откъде теглиш и отварят ли ти се на Нука? Аз качвах картинки, но не ми ги разпознава като формат устройството. Би ли споделила, че не ми се гледат тези физиономии на автори.

# 700
Като си пусна киндл-а, не се вижда батерията? Как мога да видя колко и остава? С киндл 4 съм, от амазонските.

# 701
  • София
Като си пусна киндл-а, не се вижда батерията? Как мога да видя колко и остава? С киндл 4 съм, от амазонските.

Натисни функционалния клавиш и ще се появи лентата с името на книгата, часовник и състоянието на батерията.

# 702
Джия, откъде теглиш и отварят ли ти се на Нука? Аз качвах картинки, но не ми ги разпознава като формат устройството. Би ли споделила, че не ми се гледат тези физиономии на автори.

Тегля си от гугъл, като дам на изображения. Гледам само да не са много малки. Така или иначе не излизат на цял екран и не стои хубаво.

# 703

Натисни функционалния клавиш и ще се появи лентата с името на книгата, часовник и състоянието на батерията.

bouquet

# 704
  • в тристайна гарсониера :)
Привет! Относно страниците на Киндъл - става с плъгина на Калибре, но после трябва да се качват с кабела. Ако ги пратиш на мейла не става. Аз преди правех така, но пък не ми ги синхронизира с телефона и вече свикнах с процентите  Simple Smile
Някой дали е успял да си синхронизира Кобо с "облака" ? При сина ми нещо не се получава, вижда се "рафта", но книгите не?!

Общи условия

Активация на акаунт