Пазаруване от Aliexpress.com 11

• 44 285
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Само аз ли нямам Алито в Extrabux?
Ако са го премахнали по-добре го махнете и от първата страничка на темата тук,че да не се надяват новите регистрира ли се newsm78

# 121
Моми4ета проверете времето на поръ4ките. Аз в4ера поръ4ах, днес беше шипната и времето което оставаше до полу4аването на й беше само 5 дни.   newsm78

Пак да ви попитам    Praynig   когато не полу4а поръ4ката и времето изте4е да пускам ли диспут или след като не съм потвърдила полу4аването ще ми върнат заплатената сума.

# 122
  • София
Моми4ета проверете времето на поръ4ките. Аз в4ера поръ4ах, днес беше шипната и времето което оставаше до полу4аването на й беше само 5 дни.   newsm78

Пак да ви попитам    Praynig   когато не полу4а поръ4ката и времето изте4е да пускам ли диспут или след като не съм потвърдила полу4аването ще ми върнат заплатената сума.

Когато не получиш поръчката и времето изтича - пускай диспут. Защото, ако не се лъжа, като не потвърдиш в даденият срок, че е получена, те смятат за получена и нищо няма да ти върнат.
Нека и някой по-запознат да каже дали е така.

# 123
  • Бургас
Аз в играта искам да събера точки за ваучера от 15$, защото може евентуално да купувам телефон и при това положение, ще ми се върже добре Flutter

# 124
Здравейте, някой преди тема две беше публикувал линк за една елегантна дамска бяла лятна рокля с цветя отстрани  - флорални елементи. Тогава не си я записах в уиш листата, а я искам. Може ли пак линкче, ако прочете този, който я беше публикувал. Praynig

Вече по нов начин са модерирали нещата от Алито за сделките на 15-ти. Явно не могат да поберат продавачите, които искат да участват. Ако някой схване как да се отбележи най-голямото процентно намаление сред всички тези стоки, да подскаже. Защото да се влиза във всяка една и да се гледа с колко процента ще е намалена на 15-ти си е доста зор. Hug

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 14:48 от silvi_7878

# 125
  • София
Ако са го премахнали по-добре го махнете и от първата страничка на темата тук,че да не се надяват новите регистрира ли се newsm78
Да,изчезнал е!  Rolling Eyes Като си влезна в профила не е активен надписа Алиекспрес и не го намирам в търсачката!

# 126
  • Казанлък
Да,изчезнал е!  Rolling Eyes Като си влезна в профила не е активен надписа Алиекспрес и не го намирам в търсачката!

На 10 октомври правих поръчка чрез Extrabux. Сега наистина го няма във списъка. Не за първи път премахват кашбек от Алито. И преди са го правили,но после пак се е появявал. Да се надяваме,че ще го върнат отново.  Praynig Praynig Praynig

Хора,тази игра е изключително за купони! Толкова често ли имаме купони от Алиекспрес? Е,радвайте се,че ги имаме дори и за един ден. Ще има още такива игри за предстоящите празници.
Аз,например,смятам да икономисвам малко парички със ползване на няколко купона.  Wink
Изобщо не гледам китайските намаления...ние си ги знаем: първо вдигат цените,после пишат 50% отстъпка.
Но много от нормалните магазини ще правят отстъпки. А купоните могат да се ползват за всички стоки от Алиекспрес,но само ако се спазват необходимите изисквания. Всичко пише във условията на играта.

# 127
# 128
Здравейте, някой преди тема две беше публикувал линк за една елегантна дамска бяла лятна рокля с цветя отстрани  - флорални елементи. Тогава не си я записах в уиш листата, а я искам. Може ли пак линкче, ако прочете този, който я беше публикувал. Praynig

Вече по нов начин са модерирали нещата от Алито за сделките на 15-ти. Явно не могат да поберат продавачите, които искат да участват. Ако някой схване как да се отбележи най-голямото процентно намаление сред всички тези стоки, да подскаже. Защото да се влиза във всяка една и да се гледа с колко процента ще е намалена на 15-ти си е доста зор. Hug
За тази ли става въпрос http://www.aliexpress.com/snapshot/256838393.html

# 129
# 130
Здравейте мами поръчах си 10 китайски телефона с DHL платих си продуктите платих и към 100-тина лева на митницата и когато отворих пратката обаче в нея имаше само 5 телефона и 5 празни кутии, снимах видео при отварянето
Video Attachments : http://www.mediafire.com/watch/qh98b8bqavdm7vg/5_phones-1_not_wo … 5_are_missing.mp4

сега пуснахме диспут но продавача е добавил някакви снимки дето си е снимал в тях някакви 10 телефона и една кутия с грамажа и ги е предоставил като доказателство, но те са просто така снимани няма никакви бележки от dhl или каквото и да било.
Той каза че няма да оттегли диспута понеже това са доказателства че си е пратил всичко като хората.
Имам ли шанс да спечеля диспута с моя клип на отварянето на пратката Simple Smile

# 131
Извинявам се ,ако се повтарям.Имам следния въпрос,обикновено с безплатните пощи ли поръчвате доставката.И ако оставите продавача да отрази реалната цена,къде плащате ДДС.

# 132
  • варна

Да дам и аз отчет...Днес получих това http://www.aliexpress.com/snapshot/267258283.html  Heart Eyes.
Останах много доволна. Много добра и качествена изработка - мисля че си струват всеки лев Peace. Отговарят си на номера. Дано и да излязат здрави. Пристигнаха за 23 дена

А дали са от естествена кожа? Колко са високи и имат ли подплата? А до коляното ли са? Благодаря   bouquet

Как ли да съм сигурна за кожата, като всички знаем колко добри имитации се правят...но на миризма е 100% естествена Mr. Green... Кожата е тип агнешка, мека е...мисля че наистина е естествена....Ботуша не е до коляното, а 3  пръста под коляното. В глезена ми е широк...но горе пък го изпълвам добре /с дебели крачета съм/.Тока е 6-7см. Има лек грайфер. Навсякъде е с лого на шанел..подметки, отвътре етикетите. Разликата със снимката е, че на ципа логото е в злато и отвътре кожата /нямат хастар или козина - аз много държа да няма такива!/ е кремаво-бежава, а не черна

# 133
  • Казанлък
PETINKA_1970spoko
Съжалявам,че се случи това... Бори се със този измамник!!!
Имате ли някакви данни за теглото на пратката на експорта и на импорта. Някъде по проследяващи сайтове на DHL?
Видеото е добро доказателство,но малко калпаво сте го заснели  Rolling Eyes В моменти на отварянето не всички телефони са били в кадъра,което никак не е добре.
Щом продавачът няма намерение да обяснява какво е станало,ни бих чакала много,а направо бих го ескалирала диспута. Пиши едно допълнително писмо на е-мейла на Алиекспресс.  Обясни подробно ситуацията със видеото и допълнителни снимки,ако трябва.
Пожелавам ти успех и ще стискам палци.
Дай и линка на магазина на този измамник.  #2gunfire

# 134
Аз още си чакам часовника, седи си в Пекин и това е!
В предишната тема много се обсъждаше тази чанта http://www.aliexpress.com/item/Promotion-Special-offer-Leather-r … g/1024574122.html
Може ли който я е купувал и е доволен да даде линк към продавача, искам да я купя за подарък  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт