Пазаруване от Aliexpress.com 11

• 44 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Направо съм потресена! Исках да си купя панталон-ватиран от тези цветните. Уточняваме с китайката размерите ,но все нещо куца... Измерих мои дънки и казах размера  Sunglasses Получавам след 2 мин съобщение Wow. Your ass is so big Shocked Shocked Shocked  Laughing Laughing Laughing направо се втрещих Crossing Arms  newsm78 49кг. сме с големи задници за тях.
Та някой поръчвал ли е от тези панталони ,че повече не ми се говори с тези жълтури за панталони и мерки  Mr. Green 164см. съм както казах 49кг.

# 166
  • у нас
Момичета, търся туники с камъни, които са много модерни сега. Някой срещал ли е такива туники или рокли, по ръкавите да имат камъни, перли  или някакъв по-интересен модел?

Нещо подобно на тази рокля с перли по ръкавите

malchoo,  Shocked

# 167
Направо съм потресена! Исках да си купя панталон-ватиран от тези цветните. Уточняваме с китайката размерите ,но все нещо куца... Измерих мои дънки и казах размера  Sunglasses Получавам след 2 мин съобщение Wow. Your ass is so big Shocked Shocked Shocked  Laughing Laughing Laughing направо се втрещих Crossing Arms  newsm78 49кг. сме с големи задници за тях.
Та някой поръчвал ли е от тези панталони ,че повече не ми се говори с тези жълтури за панталони и мерки  Mr. Green 164см. съм както казах 49кг.
Покажи за кой панталони става въпрос ?  newsm78

# 168
Monikka подкрепям и се изумявам на наглостта на продавачите в продавалника да ме убеждават как всичко било от Франция!
оо Ако е така  благодаря  за опита няма да  рискувам   ще потърся друг саит   защото  тук наистина са  прекалено скъпи   !!!  за жалост    #Crazy

# 169
  snow22  Прегледах   и там   за жалост  кремовете които  ми трябват  са малко непосилни  като цена за мен  ,  Зълва ми  си ги беше взела от Америка когато беше там   , на почти  половината цена .Защо така се получава цените в България  да са  толкова  скъпи  нямам идея   Thinking   но да  в ALIEXPRESS oпределено  са   съмнително пък евтини

# 170
 snow22  Прегледах   и там   за жалост  кремовете които  ми трябват  са малко непосилни  като цена за мен  ,  Зълва ми  си ги беше взела от Америка когато беше там   , на почти  половината цена .Защо така се получава цените в България  да са  толкова  скъпи  нямам идея   Thinking   но да  в ALIEXPRESS oпределено  са   съмнително пък евтини

по принцип произведените във Америка козметика са по евтини от произведените във Франция
във ягодката трябва да се дебнат промоциите,има дневни,едно седмични и месечни
аз си вземах крем на шисейдо за 80лв не знам колко са тук но със сигурност не е това цената
и най доброто ми попадение е това от дневните промоции за 100лв
няма такава цена  Simple Smile

има и друга много по хубава козметика от Есте Лаудер  Peace

# 171
Малчо,извинявай,ама се смях с глас на поста ти. Hug Само си представям реакцията ти Joy

# 172
  • София
Купоните, които спечелихме от бутилките само на стоките с отбелязано намаление ли ще могат да се ползват или на всички артикули?

# 173
Малчо,извинявай,ама се смях с глас на поста ти. Hug Само си представям реакцията ти Joy
И аз се извинявам, но и аз много се смях  Mr. Green

# 174
http://www.aliexpress.com/item/2013-autumn-and-winter-compound-p … ts/790253458.html ето такива
Уж си знам ,че ми е малко дупето ама на всяко минаване покрай огледалото щателно се оглеждах  hahaha   Грешката идва от мен Blush как сметнах 41+41,че прави 92 см. не знам  ooooh! Flutter 82 ми е ханша ,а аз и казах 70 талия 92 ханш и тя за това ми каза,че имам голям задник  hahaha ама и така да е .......аааааа  Sunglasses
Като 10 годишно момиченце казах,че ще я "изкажа" на админите и тя ми се извини с 1200 съобщения и т.н.
Засегнах се и аз нещо  Rolling Eyes  Номера подходящ за мен е 28 ,а тук като си вземам е 27  Peace

# 175
  • sliven
Здравейте,
Уговорих се с продавача да ми намали от цената.
Трябва да ги сложа в количката и тогава ли да намали цената?

# 176
  • София
http://www.aliexpress.com/item/2013-autumn-and-winter-compound-p … ts/790253458.html ето такива
Уж си знам ,че ми е малко дупето ама на всяко минаване покрай огледалото щателно се оглеждах  hahaha   Грешката идва от мен Blush как сметнах 41+41,че прави 92 см. не знам  ooooh! Flutter 82 ми е ханша ,а аз и казах 70 талия 92 ханш и тя за това ми каза,че имам голям задник  hahaha ама и така да е .......аааааа  Sunglasses
Като 10 годишно момиченце казах,че ще я "изкажа" на админите и тя ми се извини с 1200 съобщения и т.н.
Засегнах се и аз нещо  Rolling Eyes  Номера подходящ за мен е 28 ,а тук като си вземам е 27  Peace

Joy От доста време се канех да пиша..но сега просто не успях да устоя.
И аз съм с голямо дупе пък..аааааа 62кг съм и какво от това! Те китайките са действително малки д--та! Rolling Eyes

# 177
Някой има ли впечатление от това:
http://www.aliexpress.com/item/2012-autumn-women-s-trench-female … 81/648550805.html
Отдавна му се каня, ама не смея още такава "мащабна" поръчка да направя  Laughing

# 178
  • Под звездите
Да помоля и аз за един клик, накликах всички линкчета. Със сина се разбрахме на 15-ти да поръчвам, избрания го няма в намалените, ама май друг вече си е харесал и зависи колко ще го намалят. Дойде ми в повече това избиране Grinning, рожденния му ден беше преди месец и оттогава все избираме. На някой рутвали ли са телефон по желание китайците, че нещо все отклоняват този въпрос?

# 179
  • Dobrich, Bulgaria
   момичета приключи ли играта с тапите,отчита ми че съм играл за днес а аз не съм и всичките ми неизползвани точки са изчезнали плюс това не ми и позволява да пусна линк.

Общи условия

Активация на акаунт