"The Witches of West End" / "Вещиците от източния край"

• 8 614
  • 41
  •   1
Отговори
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов

Създател: Мелиса де ла Круз
Жанр: Драма, Фентъзи, Свръхестествен
Държава: САЩ
Година: 2013-2014
Сезони: 1
Телевизия: Lifetime
С участието на: Джулия Ормънд, Медхен Еймик, Глен Хийдли, Ерик Уинтър, Николас Гонзалес, Патрик Хюсингър и други

Резюме: Създаден по книгата на Мелиса де ла Круз със същото заглавие, сериалът е свръхестествена драма, чиято премиера ще бъде на 6-ти октомври по телевизия Lifetime. Първият сезон ще съдържа 10 епизода, които са заснети в Мейкън, Джорджия и Уилмингтън, Северна Каролина.

Джоана Бичъм (в ролята е Джулия Ормънд), вещица и майка на Фрея (Джена Дюан-Тейтъм /The Playboy Club, "Зловеща семейна история) и Ингрид Бичъм (в ролята е Рейчъл Бостън), които са следващо поколение вещици, което те естествено не подозират, но са на път да го разберат. В сериала ще участва и актрисата Медхен Еймик ("Туин Пийкс", "Сомнамбули", "Фреди"), която ще влезе в ролята на Уенди, дяволитата сестра на Джоана.

В главните роли ще видим:

Джулия Ормънд като Джоана Бичъм, майка на Фрея и Ингрид

Джена Дюан-Тейтъм като Ингрид, дъщеря на Джоана и по-голяма сестра на Фрея.

Фрея, дъщеря на Джоана и по-малка сестра на Ингрид. Сгодена е за Даш, но е силно привлечена от брат му Калиан.

Медхен Еймик като Уенди, сестра на Джоана, и леля на Фрея и Ингрид. Уенди е с 9 живота и може да се преобразява в човек и котка.

Линк към 1-ви епизод:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90311

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 10:59 от David_Charvet

# 1
Дейви  Hug

да видим, как ще тръгне сериалчето, аз лично не очаквам повече от 1 сезон, но пък дано ме оборят  Peace

# 2
Добре дошла, Буми. Hug На мен страшно много ми допадна и тематиката и самия 1-ви епизод на сериала. Чакам с нетърпение да гледам следващия да разбера какво ще стане. Grinning

# 3
Линк към 2-ри епизод:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90446

# 4
  • София
И аз гледах, хареса ми и втората серия  Simple Smile
Медхен Еймик ми е наборка, а к`во тяло вади  Crazy
Тя до края на сезона колко ли пъти ще се съблече?!

# 5
Добре дошла и на теб, Amidala Hug Втората серия беше супер яка, а Медхен Еймик наистина е със страхотно тяло за годините си.  Crazy Да видим в следващия епизод и до края на сериала дали отново ще ни покаже плът?! Заслужава си гледката. Peace Wink

# 6
Тя до края на сезона колко ли пъти ще се съблече?!

Всяка серия по няколко пъти  Joy Joy Joy

# 7
Интервю с Медхен Еймик Hug

Ексклузивно интервю с актрисата Медхен Еймик, в което става ясно как от гост-звезда след заснемането на пилотния епизод на сериала, става част и една от главните героини в него. Медхен говори за това какво е да бъдеш вещица, колко е забавно това. Също така тя разказва колко много означава за нея участието й в сериала "Туин Пийкс" и как то се е отразило на кариерата й досега.

Как стана част от проекта?
МЕ: Честно казанао, тайно си издействах ролята в шоуто, което е доста подмолно. Имам много добри отношения с Lifetime. Бях направила няколко неща, аз съм смесица от неща. Едно от тях беше: "Ще направиш ли това много бързо?", и аз казах: "Разбира се." Бях само гост в пилотния епизод. Но после, след като бе пуснат заедно, решиха да направят героинята ми Уенди постоянен герой в шоуто, затова аз се промъкнах в него. Много се забавлявам с моята героиня. Уенди не е описвана в книгите на Мелиса де ла Круз, за това е забавно. А аз обичам идеята за вещици изобщо. Цялата концепция за вещици бе такава, че те да повишат силите на жените, което се случва в момента. Те създават тази концепция, така че ако са изгорени на клада, могат да се завърнат като опълмощени жени. Това ми харесва. Много е иронично. Ако те знаеха само, че създават оръжие за нас, което да използваме, за да ги унищожим...

Коя е Уенди и ще се впише ли в историята?
МЕ: Тя е тази, която предизвиква неприятности. Тя е размирник, но тя е много обоснована и лоялна. Тя е много лоялна към семейството си, към сестра си. Тя обича да бъде леля. Тя обича племенничките си. Но, тя е тази, която носи истината, когато Джоана (в ролята Джулия Ормонд) е в отричането и крие магията от дъщерите си, за да им даде нормален живот. Уенди е като: "Какво искаш да кажеш ? Ние сме вещици! Това е, което ние сме!" Ще наблюдавам какво се случва с нея, въпреки че тя не е говорила с мен повече от 100 години, защото аз съм убила една от дъщерите си. Искам да кажа, както и да е! Дойдох да я предупредя за това предстоящо зло, което идва към семейството й. Така че, тя е палавата от семейството, но има добри намерения. Тя наистина е забавна! В нея има нещо саркастично за казване, винаги. Тя ще иглата/помощникът на всички в семейството, за да се запази всеки честен за това, което ще става. Бях голям фен на "Bewitched" / "Омагьосаният, докато растях, и него имаше епизод за Серина, братовчедката, която идва в града, и тя е лошо момиче. Това е смешно, първата седмица от снимките на сериала ни бяха във Ванкувър, аз бях като, "Това е толкова Уенди." Тя винаги идва в града и причинява неприятности. Мисля, че Серена от "Bewitched" /"Омагьосаният" е вдъхновена за Уенди.

Каква вещица в Уенди?
МЕ: Всички ние имаме различни сили. Някои от нас имаме сили от интелекта, а някои от емоцията, а някои носят целия пакет. Аз мога де се преобразявам на човек и черна котка отново и отново. Някои от нас могат да се превръщат в други животни, или хора. Така, че могат да си навлекат много проблеми. Забавно е да учиш правилата за магията от книга, когато трябва да използваме нашите сили, и когато не го правим.

Понеже Уенди не е в книгите, смяташ ли да ги прочетеш?
МЕ: Дори и ако тя беше в тях, не мисля, че би трябвало да ги чета. Ние не следваме книгите, не искам да имам нещо наум в съзнанието си и, а след това да имаме нещо, към което да не следваме. Аз съм много загрижена за тях, в крайна сметка. Но не смятам, че искам да ги прочета в първия сезон. Мисля да почакам.

Какъв сигнал ще има това шоу, през целия сезон?
МЕ: Наистина имам чувствово, че нашия сериал много прилича на "The Witches of Eastwick" / "Вещиците от Истуик", където има много сериозна магия, има някаква романтика, има някаква дълбочина в героите, но също така има и много комедия. Ние се забавляваме. Наистина сериала показва как семейството е динамично, повече от всичко друго. Там просто се случва да има някаква магия, и да си на нейна страна.

Как се разбира Уенди с племенничките си?
МЕ: Тя е много ревнива заради това, че Джоана има деца, а Уенди няма. Така че, тя е нещо като сурогатна майка. Когато Джоана има своите проблеми и трябва да се изправи срещу нея с основание за някои неща, а леля Уенди е винаги там, за да ти бъде комфортно и да те разбира. На нея й е даден лиценза да бъде по-нежна, по някакъв начин, защото тя може да прости и да те пусне. Тя не трябва да бъде силен родител. За нея е забавно да бъде леля. Това е нещо като баба и дядо, които са дошли, за да развалят своите внуци. Това е леля Уенди.

Как си спомняш миналите ти роли, примерно тази на Шели Джонсън в "Туин Пийкс"?
МЕ: С радост, за мен беше голяма чест да съм част от екипа на Дейвид Линч и да играя тази роля. Защото благодарение на нея направих и други също толкова интересни роли във филми и сериали.

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 19:24 от David_Charvet

# 8
Приятно е сериалчето дотук  Grinning Ненатрапчиво е - идилично вещерско семейно  Laughing, без сериозни напъни (оттам и издънки Mr. Green). Харесвам и Медхен и Джулия Ормънд  Simple Smile

Дейвид, мерсаж за темата   bouquet

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 19:35 от Peregrin

# 9
Моля, Peregrin, добре дошла! Hug

# 10
  • гр. София
Харесва ми сериала, нямам търпение за трета серия.

# 11
Харесва ми сериала, нямам търпение за трета серия.
И на мен. Heart Eyes

# 12
  • Бургас
И на мен ми харесва сериала , но на какъв период излизат сериите .....

# 13
lesli, епизодите се качват всеки понеделник по бг тракерите. А субтитрите излизат до ден-два. Wink

# 14
Ще го пробвам довечера...

Общи условия

Активация на акаунт