Къде в Бургас (38)

• 74 672
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Този надпис "Скоро" съм го виждала преди месец, два. Вчера пак го видях Laughing
Те и м-н Некст все "Скоро" ще го отворят
Лили, отвориха ли?!

Не са го отворили още. Писах им и ми казаха, че от тяхна страна били готови да отворят, но от управата на мола ги бавели. Иначе казаха, че скоро ще отварят нов магазин в центъра.
За Некст се говореше, че ще го отварят края на октомври. И аз вече нямам търпение. Дано пуснат и хубави коледни намаления.

# 16
  • Бургас
 Шуши, bouquet

# 17
Само аз ли не съм видяла тези надписи за Била, пък онзи ден минах  Thinking

# 18
  • Бургас
Само аз ли не съм видяла тези надписи за Била, пък онзи ден минах  Thinking

не си сама...

# 19
Била щяха да отварят на 15 септември , но явно нещо се е случило,и на втория етаж щяха /ще правят магазини,говори се че ще има голяма книжарница и за дрехи магазини. Но явно ще се удължи срока и то доста.
Чудя се Некст въобще ще отворят ли магазина си в Странд,зимата как мислите че ще бъде в този Мол? Аз лично ходих когато беше сравнително студено и в този случай не бих повторила . Иначе когато е топло,е добра идея .

# 20
Имам Никон освен в Аш къде мога да го занеса за поправка Rolling Eyes Дано не се налага пак де Rolling Eyes

# 21
  • Бургас
Скоро някой питаше за почистване на лаптоп. Случайно попаднах на това

http://fix-burgas.com/%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82 … 1%83%d0%b3%d0%b8/

Не съм ги пробвала, добре ще е някой да сподели опит.

# 22
  • Бургас
Запис - някой питаше къде има Амадеус http://tortiamadeus.com/index.php?section=STATINFO&aid=6

# 23
  • Бургас
а конкретна торта на Амадеус може ли да препоръчате, да не е шоколадова и мазна, да е лека, нещо като ягодовата на Неделя, която ми е любима, външният вид изобщо ми е без значение
не на Амадаус, а на Маркрит: еклерова с ягоди.  Peace

# 24
  • Бу-у-урга-а-ас
Записвам се, че тази тема все я изпускам от поглед, пък е толкова полезна.

# 25
  • Бургас
запис
Някой питаше за тортите на Амадеус,нашата за РД на сина ми миналата година беше от там.Голямо разочарование беше, спайдърмена като питка пльоснат отгоре.

# 26
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Имам Никон освен в Аш къде мога да го занеса за поправка Rolling Eyes Дано не се налага пак де Rolling Eyes

Във Фотопавилион на Александровска, намира се над кафе Дриймс, до Германос  Peace

Некст и аз не вярвам да отворят  Rolling Eyes 

# 27
TDI, мерси за отговора Grinning

# 28
  • Бургас
Здравейте и от мен

# 29
Здравейте, искам да се  изцикли и  лакира паркета само в хола ми.Препоръчайте ми добър майстор.

Общи условия

Активация на акаунт