Къде в Бургас (38)

• 74 721
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Здравейте.Препоръчайте ми ателие за поправка на чанти ,но да работят качествено.Става въпрос за чанта от естествена кожа .И да попитам някой знае ли къде преместиха сладкарница Неделя ,която беше до интерната или я закриха?

# 736
  • Бургас
Здравейте.Препоръчайте ми ателие за поправка на чанти ,но да работят качествено.Става въпрос за чанта от естествена кожа .И да попитам някой знае ли къде преместиха сладкарница Неделя ,която беше до интерната или я закриха?
Няма Неделя вече в Бургас.
Има един обущар в малката уличка, която тръгва от дупките. мисля, че е "Силистра". той работи с машина. не съм носила чанта, но прави чудеса с обувки и ботуши.

# 737
Най-доволна за ремонт на чанти съм от ателието до спирката на операта.

# 738
  • БУРГАС
Нчкой да има телефон за връзка с дчдо Коледа искаме го у дома!

# 739
# 740
  • Бургас
Inglesina avio 3 в 1 ми е количката. Намерих уж вносителя:
http://www.adria.bg/bg/p/kontakti-cab.html.
Но ако има и някъде багажници стандартни, пак мога да видя.
Steltion , няма да стане. По-широк е моят и по-тесен, много дълбок е на Чикото.

Im So Excited , в "Хиполенд" също има много неща на Медела.

# 741
  • Бургас
PEPABS мисля , че в Кауфланд тортите са на сладкарница Неделя , но не съм сигурна скоро не съм посещавала магазина.

# 742
  • София
Отдавна и в Кауфланд не са на Неделя, там са вече Роза. Няма Неделя в Бургас.

# 743
Някой да знае къде има магазини с преоценени маркови стоки  Rolling Eyes Намирала съм си хубави дрехи ама не и от тука. Иначе намерих един,които е след Альошата нагоре в една уличка встрани от главната,но не ми харесаха дрехите.  И още един въпрос: някои  да знае къде мога да намеря паста за зъби Поморина  newsm78 Точно тая паста съм се чупила да я търся...

# 744
  • София
И отново в Бургас няма магазини за преоценени стоки. В Пловдив например има един куп такива.

# 745
  • Бургас
В Странд има магазин Label for less преоценени стоки на много марки. Избора е ограничен, но се намират хубави неща. Просто не трябва да те е яд че като си харесаш нещо няма точно твоят размер. Дамско, мъжко, детско.

# 746
Здравейте!

Търся за подарък подобна шапка с дълги уши. Някой има ли идея къде може да се намери?

http://gallery.rozali.com/gallery/fashion/10064.html

# 747
# 748
Здравейте!

Търся за подарък подобна шапка с дълги уши. Някой има ли идея къде може да се намери?

http://gallery.rozali.com/gallery/fashion/10064.html
В началото на Богориди, срещу хотел България и в мол Галерия има едни шандове с такива шапки. Май са от ест. кожа и са по 45 лева.

# 749
В началото на Богориди, срещу хотел България и в мол Галерия има едни шандове с такива шапки. Май са от ест. кожа и са по 45 лева.

Благодаря!
Снощи си мислих и аз за Богориди, днес ще отида да разгледам.
В Галерия и в Плаза ходих, но нямаше такива. Тези от естествената кожа са по- различни. А с уши има, но са по- къси. Момичето си е харесало точно такъв модел, с дълги до кръста уши Simple Smile Между другото са готини, и аз бих си взела Wink
За Ибей няма да имам време, иначе мярнах такива и в Продавалника.
Някой ми беше подхвърлил, че ги има в Джъмбо, но не съм се разхождала до там. А и ми трябва дамски размер, а не детски, защото момичето е по- голямо.

Общи условия

Активация на акаунт